Carregant

Si us plau, esperi


012/2022/108
Execució dels serveis tècnics de redacció del Pla d'acció de restauració de la Plaça Reial de Barcelona.

Execució dels serveis tècnics de redacció del Pla d'acció de restauració de la Plaça Reial de Barcelona.


Import sense IVA
21.000,00 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
16/de set./2022 - 28/d’oct./2022 23:59

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
25.200,00 EUR
codi CPV
71200000-0 Serveis d'arquitectura i serveis connexos 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Sobre administ y criteris subjectius
    • Criteri plantejament
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Sobre de criteris objectius
    • 22. Preu
    • Experiència en estudis d¿estratègies, històrics, patrimonials o urbanístics específics de l¿àmbit
    • Incorporació de professionals especialistes en restauració patrimonial arquitectònica
    • incorporació de professionals especialistes: historiadors.
    • Plans d¿acció o directors de conjunts arquitectònics catalogats realitzats a Barcelona
    • Plans d¿acció o directors d¿edificis catalogats A o B
    • Plans d¿acció o directors sobre finques que formin part d¿un conjunt arquitectònic catalogat

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Documento adicional a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

012/2022/108: C

14 de novembre 2022 09:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Hola, En el plec de clàusules tècniques particulars es diu que el Pla d¿acció ha de ser realitzat per un equip pluridisciplinar amb titulacions oficials d¿ arquitectura i en conservació i restauració de Bens Culturals. En cas que aquestes dues persones no pertanyin a la mateixa empresa, caldrà constituir una UTE?
Publicada

09/d’oct./2022

contestada

13/d’oct./2022

No, no és necessari constituir-se en UTE. Tal i com preveu el plec de clàusules administratives quan parla de la solvència tècnica o professional: S'admet que els empresaris puguin acreditar la solvència necessària mitjançant la solvència i recursos d'altres entitats que no es trobin amb cap supòsit de prohibició per contractar i amb independència dels vincles que tinguin amb elles, sempre i quan demostri que durant la vigència del contracte disposarà efectivament dels mitjans i solvència d'aquella entitat.
Bon dia, - Respecte a la solvència tècnica: ens podeu confirmar la solvència tècnica requerida?: un arquitecte director + un arquitecte amb títol universitari en conservació i restauració de Béns culturals. Pot ser el mateix profesional? És necessari incorporar un especialista en restauració de façanes, com un restaurador per exemple? - Respecte a l experiència addicional (ponderació: 35 punts): - ha de ser experiència dels membres de l equip pluridisciplinari requerit per a la solvència tècnica (arquitecte director, arquitecte amb títol universitari en conservació i restauració de Béns culturals)? Entenem que no pot ser experiència dels tècnics que aporten puntuació addicional (historiador i especialista en restauració patrimonial), és així? - si s incorporen altres tècnics a l equip redactor, es podrà comptabilitzar la seva experiència? - Respecte a la puntuació per a la incorporació de professionals especialistes: podeu especificar la formació que ha de tenir l especialista en restauració patrimonial arquitectònica? Pot ser el mateix professional que l arquitecte director? Moltes gracies
Publicada

20/de set./2022

contestada

22/de set./2022

- RESPECTE A LA SOLVÈNCIA TÈCNICA: ENS PODEU CONFIRMAR LA SOLVÈNCIA TÈCNICA REQUERIDA?: UN ARQUITECTE DIRECTOR + UN ARQUITECTE AMB TÍTOL UNIVERSITARI EN CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ DE BÉNS CULTURALS. POT SER EL MATEIX PROFESIONAL? ÉS NECESSARI INCORPORAR UN ESPECIALISTA EN RESTAURACIÓ DE FAÇANES, COM UN RESTAURADOR PER EXEMPLE? La solvència tècnica requerida és la que consta a la clàusula 7 dels plecs administratius, és a dir: titulació acadèmica en Arquitectura i títol de Grau Universitari (o el seu equivalent Títol Superior) en conservació i restauració de Bens Culturals (especialitat restauració façanes) Pot ser el mateix professional sempre i quan disposi de les dues titulacions degudament acreditades. Efectivament, tal i com s'esmenta en la clàusula 7 dels plecs, a més d'un Arquitecte, és necessari incorporar un especialista en restauració de façanes que ha de disposar del títol de Grau Universitari (o el seu equivalent Títol Superior) en conservació i restauració de Bens Culturals (especialitat restauració façanes) - RESPECTE A L EXPERIÈNCIA ADDICIONAL (PONDERACIÓ: 35 PUNTS): - HA DE SER EXPERIÈNCIA DELS MEMBRES DE L EQUIP PLURIDISCIPLINARI REQUERIT PER A LA SOLVÈNCIA TÈCNICA (ARQUITECTE DIRECTOR, ARQUITECTE AMB TÍTOL UNIVERSITARI EN CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ DE BÉNS CULTURALS)? ENTENEM QUE NO POT SER EXPERIÈNCIA DELS TÈCNICS QUE APORTEN PUNTUACIÓ ADDICIONAL (HISTORIADOR I ESPECIALISTA EN RESTAURACIÓ PATRIMONIAL), ÉS AIXÍ? - SI S INCORPOREN ALTRES TÈCNICS A L EQUIP REDACTOR, ES PODRÀ COMPTABILITZAR LA SEVA EXPERIÈNCIA? Per a comptabilitzar l'experiència addicional, només es considerarà aquella que hagi estat realitzada per l'equip que presenti l'oferta, si s'incorporen altres tècnics a l'equip redactor també es podrà computar, però aquests han de formar part de l'equip principal ja sigui perquè són membres o treballadors de l'empresa licitadora o perquè s'ha constituït una UTE. No es tindrà en compte la que es presenti per part de col·laboradors. - RESPECTE A LA PUNTUACIÓ PER A LA INCORPORACIÓ DE PROFESSIONALS ESPECIALISTES: PODEU ESPECIFICAR LA FORMACIÓ QUE HA DE TENIR L ESPECIALISTA EN RESTAURACIÓ PATRIMONIAL ARQUITECTÒNICA? POT SER EL MATEIX PROFESSIONAL QUE L ARQUITECTE DIRECTOR? Caldrà titulació universitària acreditativa on hi consti específicament el concepte que es pondera: "restauració patrimonial arquitectònica" i/o "historiadors"