Carregant

Si us plau, esperi


002/21000103
Serveis per donar continuïtat a les necessitats de mínims en relació a: 1.- Pla actuacions cyber prioritàries 2.- Donar continuïtat als serveis regulars d'identitats i accessos.

Serveis per donar continuïtat a les necessitats de mínims en relació a: 1.- Pla actuacions cyber prioritàries en què s¿està treballant intensament per la reducció de riscos de ciberseguretat, i que entre d¿altres actuacions, es requereixen donar continuïtat i completar la implementació del pla a les següents tasques: ¿ Continuació amb la implementació de la nova política de contrasenyes i de la caducitat de les credencials progressiva a tota l¿organització. ¿ Millorar el model de segon factor d¿autenticació corporatiu per usuari. ¿ Desplegament del segon factor d¿autenticació als usuaris de l¿Ajuntament que accedeixen a la xarxa corporativa a través de l¿accés remot conjuntament amb Recursos Humans de l¿Ajuntament per evitar atacs tipus Ransomware. 2.- Donar continuïtat als serveis regulars d¿identitats i accessos: ¿ Suport a les autoritzacions i els accessos. ¿ Integracions de sistemes d'informació a OAM. ¿ Suport a projectes en temes d¿Identitats i Accessos. ¿ Neteja de recursos dels usuaris antics. ¿ Suport als Processos de Cicle de vida de la identitat i qualitat de repositoris d¿usuaris. ¿ Suport especialista a incidents de seguretat d¿usuaris i credencials. ¿ Suport de Nivell 3 a GetAccess. ¿ Suports al Nivell3 de OAM de Lloc de treball.


Import sense IVA
14.860,77 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
07/de jul./2021 12:00 - 14/de jul./2021 12:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Menor amb concurrència
14.860,77 EUR
codi CPV
72500000-0 Serveis informàtics 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Oferta tècnica i econòmica
    • Documentació addicional si escau
    • oferta econòmica segons model adjunt

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Informe de necessitat i idoneïtat

Descarregar

Documents addicionals a publicar

model d'oferta econòmica

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud