Carregant

Si us plau, esperi


002/22000109
Contractació dels serveis de Manteniment i Evolució d'arquitectura d'aplicacions informàtiques (AM) de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible

serveis de manteniment i evolució d'arquitectura d'aplicacions informàtiques (AM) de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
4.677.410,47 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
04/d’oct./2022 12:00 - 14/de nov./2022 13:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
8.860.826,43 EUR
codi CPV
72267100-0 Manteniment de programari de tecnologia de la informació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Documentació Administrativa
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Proposta Tècnica
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta Económica i Criteris Automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Annexos

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Documents addicionals a publicar

DEUC

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annexos PCAP + Protocols

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec tècnic

Plec de prescripcions tècniques

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Incoació Expedient

Descarregar

Plec administratiu

Plec Clàusules Administratives Particul.

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Decret Autorització

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Diligència Autorització

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe de necessitat i idoneïtat

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Rectificació PCAP i Informe de necessitats

Descarregar

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe Valoració Subjectiva

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe Valoració Subjectiva

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

002/22000109: Sobre C

30 de gener 2023 13:00

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Ens podrieu facilitar qualsevol documentació que tingueu a disposició, referent a l arquitectura objectiu 2025, més enllà dels esquemes penjats a xarxa?
Publicada

26/d’oct./2022

contestada

26/d’oct./2022

Ho hem estat revisant i no hem trobat en cap document, ni plec ni informe, cap referència a això. Requerim que es concreti la documentació que es sol·licita.
En el cas del arquitecte en mobilitat, s¿especifiquen 4 requisits addicionals d¿experiència per aconseguir la puntuació(fins a 2 punts). Cal que tots 4 requisits els compleixi una única persona o es poden presentar diversos candidats per, entre tots , complir els 4 requisits i aconseguir els 2 punts? Com es reparteixen els 2 punts entre els 4 requisits? Podrien confirmar que per aquest perfil es puntuen experiències i no anys com en els altres?
Publicada

08/de nov./2022

contestada

10/de nov./2022

Tal com s'indica a la pàgina 23 del Plec de Clàusules Administratives (PCAP): "Cada millora és d'aplicació en una sola persona o perfil del contracte. Per exemple, en la primera millora "1 punt per cada tres anys d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil Gestor/a de servei/Cap de projecte en projectes de l'àmbit d'Arquitectura d'Aplicacions en contractes del Sector Públic o Privat, fins a un màxim de 6 anys més", per obtenir la màxima puntuació de la millora (2 punts), es requereix que es presenti un Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 6 anys o més d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil, no es poden presentar dos Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 3 anys cadascú." Per tant, en el cas de l'arquitecte de mobilitat, un únic perfil hauria de complir la millora, és a dir, les quatre experiències relacionades: - Mínim de 2 anys d'experiència en el sistema operatiu Android - Mínim d'1 any d'experiència en el framework Kotlin - Mínim d'1 any d'experiència en el framework Swift - Mínim d'1 any d'experiència en el framework Flutter Els punts d'aquesta millora s'atorguen a raó de "0,5 punts per cada experiència relacionada per l'Arquitecte/a especialista en Mobilitat Corporativa"m tal com es detalla a la pàgina 22 del Plec de Clàusules Administratives (PCAP). En aquest perfil es puntuen les experiències relacionades, basades en els anys mínims d'experiència requerits.
Bona tarda, Podrieu penjar linforme de valoració de les ofertes, si us plau?
Publicada

31/de gen./2023

contestada

01/de febr./2023

Bon dia, L'informe de valoració subjectiva ha estat penjat a l'apartat documentació.
El perfil Arquitecte J2EE ha de ser completat amb 6 candidats. Les millores puntuables sobre aquest perfil han d¿aplicar als 6 candidats per puntuar o es suficient amb que 1 d¿ells compleixi el criteri puntuable per obtenir la puntuació indicada?
Publicada

08/de nov./2022

contestada

10/de nov./2022

El perfil Arquitecte J2EE ha de ser completat amb un mínim de 6 candidats, tal com es detalla a la pàgina 22 del plec de prescripcions tècniques "un mínim de 6 Arquitectes especialista (Pels entorns J2EE)". Les millores d'experiència de l'equip tècnic assignat a l'execució del contracte, i en concret les aplicables al perfil "Arquitecte/a especialista en els següents entorns: J2EE" es suficient amb que un dels candidats del perfil les compleixi, si bé, és habitual que les diferents millores del perfil siguin complides per diferents candidats, respectant el que s'indica a les pàgines 22 i 23 del Plec de Clàusules Administratives (PCAP): "Les millores d'experiència de tots els perfils es requereixen a temps complert (full-time), és a dir un/a arquitecte amb experiència en un contracte de dos anys treballant amb una dedicació del 50% equivaldria a un any d'experiència en el perfil i es consideraran anys complerts fent les tasques demanades en cada perfil / funcionalitat. Per exemple, en la primera millora "1 punt per cada tres anys d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil Gestor/a de servei/Cap de projecte en projectes de l'àmbit d'Arquitectura d'Aplicacions en contractes del Sector Públic o Privat, fins a un màxim de 6 anys més", si no arriba a 3 anys d'experiència addicional a la mínima requerida, es donaran 0 punts, si té 3 anys però menys de 6 es donarà 1 punt i si té 6 anys o més es donaran els 2 punts, que són el màxim de la millora. Cada millora és d'aplicació en una sola persona o perfil del contracte. Per exemple, en la primera millora "1 punt per cada tres anys d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil Gestor/a de servei/Cap de projecte en projectes de l'àmbit d'Arquitectura d'Aplicacions en contractes del Sector Públic o Privat, fins a un màxim de 6 anys més", per obtenir la màxima puntuació de la millora (2 punts), es requereix que es presenti un Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 6 anys o més d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil, no es poden presentar dos Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 3 anys cadascú." Cada millora és d'aplicació en una sola persona o perfil del contracte. Per exemple, en la primera millora "1 punt per cada tres anys d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil Gestor/a de servei/Cap de projecte en projectes de l'àmbit d'Arquitectura d'Aplicacions en contractes del Sector Públic o Privat, fins a un màxim de 6 anys més", per obtenir la màxima puntuació de la millora (2 punts), es requereix que es presenti un Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 6 anys o més d'experiència addicional a la mínima requerida pel perfil, no es poden presentar dos Gestor/a de servei/Cap de projecte amb 3 anys cadascú.