Carregant

Si us plau, esperi


025/F210000347
SERVEIS DE VIGILANCIA A LES INSTAL·LACIONS I INTERESSOS DE FOMENT DE CIUTAT (MOBIL I IN SITU) 2021-22, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIENCIA SOCIAL


Import sense IVA
83.102,41 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
20/de jul./2021 12:00 - 05/d’ag./2021 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 91.412,65 EUR
codi CPV
79713000-5 Serveis de guàrdies de seguretat 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
    • DEUC - Document Europeu Únic de Contractació
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • 1.1. Milora organització del servei
    • 1.2. Equipament i material del personal adscrit al servei
    • 1.3 Experiència del cap d'equip encarregat de gestionar, organitzar i coordinar l'equip
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • 2.1. Oferta econòmica
    • 2.2 Millora salarial al personal de nova contractació
    • 2.3. Formació en centres homologats
    • 2.4 Mesures de conciliació vida professional i familiar
    • 2.5 Concreció vehicles disponibles per atendre emergències
    • 2.6 Centre recepció alertes propi 24 hores x 7 dies

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Plec tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe justificatiu de necessitat i idoneitat

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Models Documents

Descarregar

Plec administratiu

Plec administratiu

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Resolució aprovació inici expedient

Descarregar

Documents addicionals a publicar

QP0

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Contracte tipus

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F210000347: Mesa d'obertura de la sección Sobre C: Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules

20 de setembre 2021 14:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Pel accés a les oficines cal cita prèvia? Hi ha recepcionistes a part del vigilant?
Publicada

29/de jul./2021

contestada

29/de jul./2021

Pel accés a les oficines cal cita prèvia? Si el que vol saber és si es poden visitar les oficines per a fer oferta, la resposta és sí. Si el que pregunta és si el servei de recepció és obert a la ciutadania o cal cita prèvia, el servei és obert a la ciutadania i per tant, les oficines són obertes en horari de 8 a 20h de dilluns a dijous i de 8 a 15h els divendres. Hi ha recepcionistes a part del vigilant? La recepcionista fa horari de 8 a 15h de dilluns a divendres i el vigilant es queda sol de 15h a 20h i tanca les oficines de dilluns a dijous. La resta d'horari del vigilant no és a les oficines sinó fent les rondes.
Bon dia, S'enten que el servei fix son 8 hores de dilluns a divendres? Per poder fer oferta economica del servei in situ (preu unitari /mes ) es refereix a preu mensual? (Preu unitari (€/h) x hores de servei in situ al mes? Quantes hores de servei in situ han estimat al mes?
Publicada

04/d’ag./2021

contestada

04/d’ag./2021

La contractació del servei in situ és a jornada completa segons Conveni col.lectiu d'aplicació. En anteriors consultes ja els hem indicat l'horari actual que està realitzant el personal adscrit a aquest servei. Es preveu la contractació de 16 de setembre de 2021 a 15 de setembre de 2022. Han de presentar l'oferta econòmica segons el que estableix la clàusula 8.2.3 a del plec de condicions particulars: Document model número 4 facilitat i en format editable (on han de fer l'oferta econòmica per al servei efectiu de 12 mesos) i complimentació del Quadre de preus 0 facilitat en la documentació de la licitació en el qual han d'omplir les cel·les ombrejades en blau amb el preu unitari/mes (no el preu hora) - incloent despeses directes i indirectes - en el cas del servei in situ, i el preu/Ronda per al servei mobile tal i com s'indica en aquest document editable.
Bon dia, Disposen d'un model d'oferta economica? La oferta economica de l'aplicació consta unicament d'una xifra. Molt complicat de calcular ates que consta de 2 serveis (fix i de rondes) sense un horari concret i determinat i que anirà en funció de les necessitats. Es pot d'alguna forma posar el preus unitaris? un de vigilància a l'edifici i un altre preu per ronda? Com ho hem de fer?
Publicada

03/d’ag./2021

contestada

03/d’ag./2021

En la documentació de la licitació es va facilitar un seguit de Documents model en format editable (.docx), així com el QP0 (Quadre de preus 0) (.xlsx). La proposta avaluable mitjançant criteris automàtics - com es detalla en el plec de condicions particulars - s'ha de presentar amb el Model Document número 4 i l'oferta econòmica addicionalment amb el document en format excel "Quadre de preus 0" en el que han d'omplir les cel·les ombrejades en blau (preu unitari/mes per al servei in situ i preu/Ronda per a la vigilància mobile).
Quants Centres estan gestionats / custodiats per Foment de la Ciutat i seran susceptibles de control de ronda? La conexió a la CRA es per compte del servei d'alarmes?
Publicada

03/d’ag./2021

contestada

03/d’ag./2021

En el moment actual Foment de Ciutat disposa de 21 alarmes actives en 8 finques del Districte de Ciutat Vella. Es realitzen Rondes en 8 finques del Districte de Ciutat Vella, sens perjudici que en moments puntuals es pugui requerir la realització de Rondes en algun dels locals gestionats per Foment de Ciutat destinals a projectes de Pla de Barris. La Central de recepció d'alertes (CRA) és indispensable per a poder prestar adequadament el servei que es requereix, d'acord amb el que s'estableix a la documentació de la licitació.
Bon dia, En els edificis gestionats, custodiats o cedits per FdC tenen instalats alarmes contectats a la CRA?
Publicada

30/de jul./2021

contestada

30/de jul./2021

Bon dia, Algunes finques en disposen i altres no, però totes les noves incorporacions disposaran de connexió a la CRA.
Bon dia, Com a empresa interesada en el servei de vigilància i patrullatge de les instal.lacions de Foment de la ciutat, un cop revisat els criteris d¿adjudicació, voldria consultar el criteri de ¿disposar d¿una CRA¿ pròpia no compleix amb les disposicions de la LCSP art. 127 2b i 2c, Es per aquest motiu que prego que facin una revisió d¿aquest criteri.
Publicada

20/de jul./2021

contestada

26/de jul./2021

En relació a la CRA, en el nostre cas és molt necessari. Penseu que el servei Mobile ha de realitzar rondes en parelles i han d'estar connectats sempre, ja que es mouen per zones de molta conflictivitat i de fet els demanem que vagin sempre en parelles. En cas de no disposar-ne, podeu fer la consulta formal per si es permetria la subcontractació d'aquest servei a través del Portal electrònic de contractació de l'Ajuntament de Barcelona.
Quin horari ha de fer el vigilant fix que fa la vigilància a la seu de Foment de ciutat?
Publicada

20/de jul./2021

contestada

26/de jul./2021

Es tracta d'una jornada de 8 hores. El tancament de les oficines es realitza a les 20 h màxim de dilluns a dijous, exceptuant els divendres que es tanca a les 16 h. L'horari d'entrada (actualment entre 10:30 - 11:30 en funció dels dies) i horari de pausa per dinar s'ajusta a les necessitats de Foment, en funció de l'horari del personal de recepció de manera que el personal de vigilància ha d'estar present a la recepció en tot moment quan el personal de recepció finalitza la seva jornada.
EL SERVEI FIX SON 8 HORES DE DILLUNS A DIVENDRES?
Publicada

04/d’ag./2021

contestada

04/d’ag./2021

Com ja vam respondre en anteriors consultes, han de fer oferta per una jornada completa de dilluns a divendres. L'horari actual d'entrada i pausa per dinar (que vàrem detallar en anteriors consultes) s'adaptarà a les necessitats de Foment, podent ser susceptible de pacte, sempre que: 1. Es garanteixi que el personal adscrit a la vigilància estigui present a la recepció quan finalitzi la seva jornada la persona recepcionista. 2. Es pugui garantir la seva presència fins el tancament de les oficines i sortida del personal de Foment (màxim a les 20 h de dilluns a dijous; màxim a les 16 h els divendres).