Carregant

Si us plau, esperi


025/F210000798
SERVEIS PER A LA GESTIÓ I LA DINAMITZACIÓ DEL CIRCUIT ESPORTIU DE LA VERNEDA I LA PAU, DEL DISTRICTE DE SANT MARTÍ, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL, EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA.


Import sense IVA
28.340,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
28/de des./2021 13:00 - 20/de gen./2022 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 51.680,00 EUR
codi CPV
92600000-7 Serveis esportius 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Documents addicionals

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec tècnic

Plec de Condicions Tècniques

Descarregar

Plec administratiu

Plec de Condicions Administratives

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F210000798: Sobre C

4 de febrer 2022 13:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
En el plec tècnic a la clàusula 3, indiquen les hores totals d¿activitat en 3 fases diferents en funció dels mesos de l¿any. No concorden les hores totals amb les hores i dies que s¿indiquen: Primera fase el plec indica: Abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre: 15 hores d¿activitat setmanals, repartides de la següent manera: Dos matins entre dilluns i divendres, una hora d¿activitat cada matí Totes les tardes entre dilluns i divendres, dues hores d¿activitat cada tarda Tres hores d¿activitat durant el cap de setmana, amb horari a determinar segons necessitats. Si es suma lo que diu, suma 18 hores enlloc de 15. Segona fase el plec indica: Juliol: 18 hores d¿activitat setmanals, repartides de la següent manera: Dos matins entre dilluns i divendres, una hora d¿activitat cada matí Totes les tardes entre dilluns i divendres, tres hores d¿activitat cada tarda Tres hores d¿activitat durant el cap de setmana, amb horari a determinar segons necessitats. Si es suma lo que diu, suma 20 hores enlloc de 18. I la tercera fase si que indica bé, 11 hores. Ens podríeu indicar quin és el volum d¿hores correcte i com han d¿estar repartides? Gràcies!
Publicada

17/de gen./2022

contestada

21/de gen./2022

Bon dia, pel que fa al càlcul d'hores, tot dependrà de quan comenci el contracte, doncs les fases també poden patir alguna petita modificació en funció de la data d'inici del contracte, però en qualsevol cas, com que el preu serà unitari, es pagaran les hores que realment es prestin (potser compensant les d'una fase amb les de l'altra fase) sempre i quan no es sobrepassi l'import adjudicat. Les hores són estimades, és a dir, una previsió per tal d'assegurar que podeu valorar si és o no del vostre interés accedir al contracte.