Carregant

Si us plau, esperi


025/F220000065
SERVEIS RELATIUS A L'IMPULS D'UN PROGRAMA INNOVADOR DE FORMACIÓ I EXPERIENCIACIÓ LABORAL DE REHABILITACIÓ D'ELEMENTS COMUNS A FINQUES, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL, EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA


Import sense IVA
701.644,82 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
22/de febr./2022 14:00 - 21/de març/2022 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 729.219,46 EUR
codi CPV
80510000-2 Serveis de formació especialitzada 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Documents addicionals a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec administratiu

Plec de Condicions Administratives

Descarregar

Plec tècnic

Plec de Condicions Tècniques

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F220000065: Sobre C

29 d’abril 2022 13:30

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
3. La totalitat del volum de feines previstes del contracte, s¿hauran de finalitzar dins del termini establert de la durada del contractes laborals? En el cas de quedar treballs pendents, es contempla finalitzar-los fora de termini i a càrrec de l¿entitat adjudicatària?
Publicada

07/de març/2022

contestada

09/de març/2022

La idea és delimitar molt bé, a través dels equips d'arquitectes que redactaran els projectes tècnics, allò que es pot fer en base al temps de treball i les pràctiques per tal que l'encàrrec sigui ajustat en temps i recursos necessaris per dur-lo a terme. En cap cas però, es podrà superar l'import adjudicat.
Bona tarda, 1. Clàusula 6. Calendari i horari. estableix que s haurà de prestar servei al matí i a la tarda, a jornada completa, també s exigeix per a les hores de formació?
Publicada

07/de març/2022

contestada

09/de març/2022

No s'exigeix matí i tarda cada dia però sí tenir disponibilitat per ajustar la formació a l'horari i les possibilitats de les persones que participen. La proposta per a la formació la pot fer cada licitadora.
2. Per poder planificar la formació i posteriors contractacions i entenent que volum de treballs fixarà la capacitat de contractació que es podrà realitzar. Teniu planificació dels treballs a realitzar? I el volum de feines en funció de l¿especialitat?
Publicada

07/de març/2022

contestada

09/de març/2022

Es concretara en base a la ma d'obra existent, el temps i el pressupost. Durant la fase de formacio es compatara amb un equip d'arquitectes que definiran les solucions constructives, material i alòo que cal reparar. Abans de finalitzar la formacio es preveu comptar amb aquest detall. Per altre banda, els treballs, en la fase de professionalitzacio, es correspondran amb la formacio rebuda (instal·lacions, ram de paleta, pintura).
5. Al pressupost hi ha dotacions de partides alçada de material de 150.000 € i amortització d¿eines de 30.000. En el PCT no hi ha explicació d¿aquesta dotació ni com es duran a terme les reparacions. Podem tenir més informació al respecte?
Publicada

07/de març/2022

contestada

10/de març/2022

La partida alçada ha de servir per cobrir les tasques previstes als projectes tècnics: el material de construcció necessari i l'amortització d'eines de l'adjudicatària, prèviament acreditada. En aquests projectes tècnics es detallaran els treballs a dur a terme, així com els amidaments que indicaran els recursos i materials necessaris.
7. Tenim seu a Montcada i Reixac (a 10 minuts de Trinitat Vella) on disposem de suficient espai per realitzar les formacions... hi ha espais del barri de la trinitat vella que podrien ser cedits per l¿Ajuntament durant la durada del contracte? Teniu coneixement d¿algun local lliure per fer el projecte o l¿hem de cercar nosaltres pagant lloguer? Aquest espai seria ideal per fer les tutories i també hauria de ser el que es necessitaria en la fase de contractació per vestuaris i guardar les eines i materials.
Publicada

07/de març/2022

contestada

10/de març/2022

No ha d'haver-hi problemes per realitzar les formacions a les instal·lacions de la pròpia entitat. Pel que fa als espais, el barri de la Trinitat Vella disposa d'una sèrie d'equipaments públics on poder dur a terme de forma puntual alguna de les gestions plantejades. En el seu moment es treballarà per donar resposta a aquesta necessitat. Per a la fase d'obres, caldrà establir els mecanismes oportuns per a fer possible aquesta fase de la forma més adequada.
9. Les pràctiques, es faran als mateixos edificis que després s¿hauran de fer els treballs? Hi haurà ja feines designades per la realització de les pràctiques?
Publicada

07/de març/2022

contestada

10/de març/2022

Efectivament, s'estan definint les tasques a desenvolupar en els diferents edificis i quan s'hagin d'iniciar les pràctiques aquesta qüestió estarà tancada en un nombre significatiu dels edificis afectats.
I com experiència també, serviria el tipus d¿entitat (inserció sociolaboral) i les feines realitzades i/o classificació empresarial?
Publicada

07/de març/2022

contestada

11/de març/2022

Conforme a la clàusula 7 del plec de condicions, la manera d'acreditar la solvència tècnica és la següent: B. Solvència tècnica requerida i acreditació de la mateixa: Una declaració del licitador o del legal representant de l'empresa licitadora en què es comprometi, a complir amb els següents requeriments: a. Acreditació que l'objecte social del licitador es correspon amb l'objecte del contracte, mitjançant la presentació de declaració jurada del legal representant que manifesti aquest punt amb indicació expressa i manifesta del punt dels seus estatuts a on es troba. b. Disposar d'una organització amb elements suficients per a la deguda execució del contracte, així com comptar amb l'habilitació empresarial o professional exigible, en el seu cas, per a la realització de l'objecte del contracte. c. Acreditació d'haver executat treballs similars (mateix grup de classificació o, en defecte, mateixos tres primers dígits del codi CPV), en els darrers 5 anys, per un import no inferior a 100.000,00 euros (CENT MIL EUROS), IVA exclòs. A tal efecte, caldrà aportar declaració responsable o certificat de bona execució, on es faci constar el compliment dels requisits exigits, els treballs realitzats amb indicació de les tasques realitzades, del període d'execució, durada i import, sense perjudici d'allò establert a l'apartat 4 de l'article 90 de la LLCSP pel que fa a les empreses de nova creació.
Bon dia, - A la pàgina 4 dels plecs tècnics comenta que la contractació serà per obra i servei. Amb el canvi de la normativa de contractes laborals a quin tipus de contractació faria referència? Gràcies.
Publicada

07/de març/2022

contestada

07/de març/2022

Benvolguts/des, És a la contractista a qui correspon decidir el tipus de contracte dins la legalitat vigent, doncs hi ha més d'una opció i no es pot imposar cap. Salutacions cordials,
6. En l¿índex del PCT CLÀUSULA 8.- MATERIAL, ACTIVITATS I TALLERISTES no correspon amb la redacció, dins del plec que parla de CLÀUSULA 8.-DIFUSIÓ I COMUNICACIÓ. Podríem tenir la redacció sobre Material, activitats i talleristes?
Publicada

07/de març/2022

contestada

09/de març/2022

Hi ha un error en l'índex, que cal salvar conforme als punts que inclou realment el Plec de Condicions Tècniques.
Bon dia, - Ens podrieu confirmar la data límit de presentació de les ofertes, a la web de generalitat diu una i a la del ajuntament una altra. - En relació a l estudi econòmic, als Plecs Admins, fa referència a un annex 4 i 6. On els podem trobar? Gràcies!
Publicada

03/de març/2022

contestada

03/de març/2022

Bon dia, Procedim a modificar la data, que és el 21 de març de 2022. Pel que fa als annexos, no veiem on es fa referència a l'annex 6. Quan es fa referència a l'annex 4, estem parlant del Document Model número 4 que s'inclou dins el document anomenat "Documents Model"