Carregant

Si us plau, esperi


025/F220000215_216
SERVEI D'ORGANITZACIÓ, COORDINACIÓ TÈCNICA I GESTIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES I CIENTIFICO-TÈCNIQUES I DE DINAMITZACIÓ TERRITORIAL A TERRITORIS SELECCIONATS DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL (LOTS 1 i 2)


Import sense IVA
601.853,84 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
06/d’abr./2022 16:00 - 28/d’abr./2022 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert
No 601.853,84 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
92000000-1 Serveis d'esplai, culturals i esportius 

1 SERVEI D'ORGANITZACIÓ, COORDINACIÓ TÈCNICA I GESTIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES I CIENTIFICO-TÈCNIQUES I DE DINAMITZACIÓ TERRITORIAL A TERRITORIS SELECCIONATS DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIA. LOT 1 414.280,75 Adjudicat
92000000-1 Serveis d'esplai, culturals i esportius 

2 SERVEI D'ORGANITZACIÓ, COORDINACIÓ TÈCNICA I GESTIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES I CIENTIFICO-TÈCNIQUES I DE DINAMITZACIÓ TERRITORIAL A TERRITORIS SELECCIONATS DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL. LOT 2. 187.573,09 Adjudicat

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Documents addicionals a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec administratiu

Plec de Condicions Administratives

Descarregar

Plec tècnic

Plec de Condicions Tècniques

Descarregar

Documents addicionals a publicar

contracte tipus

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F220000215_216: Sobre C

23 de maig 2022 14:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Al fer estudi econòmic del Lot 2, no acabem dentendre la desporporció de les despeses indirectes entre un lot i laltre. Ens podrieu explicar a què es deu tanta diferència? Gràcies.
Publicada

21/d’abr./2022

contestada

27/d’abr./2022

Bon dia, El desglossament que es fa constar als plecs de condicions particulars és un exemple que es dona i no és vinculant per a les licitadores. Està calculat en proporció als costos directes, i per això hi ha diferència amb els costos indirectes del lot 1, d'import molt superior. Cada licitadora farà constar la previsió dels seus costos indirectes. Salutacions cordials.
Us fem diverses preguntes referents al plec tècnic i administratiu. 1. Quantes sessions han de contemplar les programacions? 32 per curs o 12 al trimestre? 2. Les programacions de la fase d¿aprofundiment i de la d¿especialització poden ser de la temàtica que vulguem? 3. La partida d¿Estructura i marge de millora a què correspon exactament? S¿han d¿incloure aquí les pujades salarials dels criteris automàtics? 4. De la partida de Talleristes: S¿entén que la idea és contractar mitjançant factura? Hi ha la possibilitat de fer contractes laborals i imputar-ho en aquesta partida? 5. Tindrà continuïtat el projecte? Se subrogaran les treballadores o s¿ha de tenir en compte l¿acomiadament? Disculpeu que no podem posar apòstrofs.
Publicada

22/d’abr./2022

contestada

26/d’abr./2022

Passem a respondre per ordre: 1) La quantitat de sessions està pensada per curs, considerant un curs tipus de 32 setmanes lectives (entre octubre i maig) ja que la durada dels trimestres i per tant la quantitat de setmanes lectives no és la mateixa per a cada trimestre. 2) Les programacions d'aquestes dues fases poden ser de qualsevol temàtica inclosa dins dels àmbits de música, arts escèniques o arts visuals. 3) La millora salarial forma part de la partida de salaris. 4) El règim laboral en que contracteu els talleristes és a elecció de l'adjudicatària. 5) A hores d'ara no està assegurada la continuïtat del projecte donat que es tracta d'una prova inicial i pilot i donat que l'aposta per aquests programes dependrà del context i prioritats polítiques, socials i econòmiques del moment en que s'hagi de plantejar la continuïtat. Per tant, a hores d'ara no es pot preveure amb certesa si hi haurà o no subrogació posterior. Caldrà preveure el conjunt de despeses subjectes a l'execució total del programa, inclosa la indemnització per acomiadament, que ja ha estat computada en el pressupost base de licitació.