Carregant

Si us plau, esperi


025/F230000809_810
SERVEI D'ACOMPANYAMENT A LA UNIVERSITAT, EN ELS BARRIS DE TURÓ DE LA PEIRA-CAN PEGUERA, LA PROSPERITAT, CIUTAT MERIDIANA,TORRE BARÓ I VALLBONA (DISTRICTE DE NOU BARRIS), LA VERNEDA i LA PAU I EL BESÒS I EL MARESME (DISTRICTE DE SANT MARTÍ), (LOT 1), I EL RAVAL (DISTRICTE DE CIUTAT VELLA), I EL POBLE SEC (DISTRICTE DE SANTS-MONTJUÏC), (LOT 2), EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL.


Import sense IVA
388.309,10 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
05/de des./2023 12:00 - 04/de gen./2024 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert
949.200,01 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • DEUC - Document Europeu Únic de Contractació
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
85312300-2 Serveis d'orientació i assessorament 

1 SERVEI D'ACOMPANYAMENT A LA UNIVERSITAT, EN ELS BARRIS DE TURÓ DE LA PEIRA-CAN PEGUERA, LA PROSPERITAT, CIUTAT MERIDIANA,TORRE BARÓ I VALLBONA (DISTRICTE DE NOU BARRIS), LA VERNEDA i LA PAU I EL BESÒS I EL MARESME (DISTRICTE DE SANT MARTÍ), (LOT 1), EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL. 229.934,13 Avaluació
85312300-2 Serveis d'orientació i assessorament 

2 SERVEI D'ACOMPANYAMENT A LA UNIVERSITAT, EN ELS BARRIS DEL RAVAL (DISTRICTE DE CIUTAT VELLA), I EL POBLE SEC (DISTRICTE DE SANTS-MONTJUÏC), (LOT 2), EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL. 158.374,97 Adjudicat

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

plec administratiu

Descarregar

Plec tècnic

plec tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Documento adicional a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F230000809_810: Sobre C

17 de gener 2024 13:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
A la Pàgina del plec PCA, especifica el següent: Partida Imprevistos, no suposen un dret a la seva percepció per part del contractista, només en la quantia o unitat d¿obra dels treballs realment realitzats i acreditats. I la meva pregunta es, llavors funciona com la partida dalçada? Shaurà de demanar permís per a fer aquests tipus de despeses i presentar les factures corresponents?
Publicada

18/de des./2023

contestada

19/de des./2023

Els imprevistos no és una partida que nosaltres abonem, és una despesa que ha de tenir en compte tot empresari en el càlcul del pressupost del total de despeses a preveure. En el pressupost que adjuntem als plecs us fem una mostra del càlcul possible, però en qualsevol cas, aquesta partida i el seu import és una responsabilitat de cada empresa.
ENS PODEU FACILITAR EL DOCUMENT DEUC IS US PLAU?
Publicada

14/de des./2023

contestada

15/de des./2023

Bon dia. El podeu descarregar aquí: https://contractacio.gencat.cat/ca/contractar-administracio/deuc/index.html
Com a la clàusula 4 del plec administratiu diu que l,equip professional mínim ha de ser el que consta allà (20h coordinació + 103h tècniques), es pot presentar una oferta amb més hores de dedicació de personal, sempre sense sobrepassar el cost màxim total de la licitació?
Publicada

19/de des./2023

contestada

20/de des./2023

Benvolguda, podeu designar els recursos humans que desitgeu, però pel que fa a la facturació i als preus que ofertareu (tant a l'oferta del doc. 4 com a quadre de preus zero) només podran ser imputades les despeses de personal de la dedicació que preveiem als plecs.