Carregant

Si us plau, esperi


025/F240000045
PROVA PILOT DEL PROJECTE D'ACOMPANYAMENT A LA FORMACIÓ I A LA REGULARITZACIÓ DE PERSONES EN SITUACIÓ ADMINISTRATIVA IRREGULAR MITJANÇANT L'ARRELAMENT PER FORMACIÓ, PEL VEÏNAT DEL BARRI DEL POBLE-SEC, EN EL MARC DEL PLA DE BARRIS DE BARCELONA, AIXÍ COM PER AL FOMENT DE L'EFICIÈNCIA SOCIAL


Import sense IVA
135.994,68 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
19/de gen./2024 12:00 - 19/de febr./2024 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 135.994,68 EUR
codi CPV
80500000-9 Serveis de formació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Documento adicional a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Plec administratiu

Plec de Condicions Administratives

Descarregar

Plec tècnic

Plec de Condicions Tècniques

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

025/F240000045: Sobre C

20 de març 2024 14:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
1. El pressupost que s¿indica als plecs administratius es calcula amb salaris del Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d¿acció social amb infants, joves, famílies i d¿altres en situació de risc per als anys 2013-2018; tanmateix, als plecs, no s¿indica que el conveni al que ha d¿estar adscrit el personal prestador del servei sigui explícitament aquest. La nostra empresa no està adscrita al Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d¿acció social amb infants, joves, famílies i d¿altres en situació de risc per als anys 2013-2018 i volem aplicar l¿increment de més del 14%. Es valorarà amb la puntuació màxima si es fa un increment de més del 14% sobre el salari del grup professional I del nostre conveni? 2. De la revisió dels plecs administratiu s¿entén que la puntuació de les millores salarials sobre el salari del persona prestadora del servei es fan, efectivament, sobre el salari i únicament són aplicables, a efectes de valoració, al tècnic/a polivalent. 3. A Model de document num. 4 oferta sotmesa a criteris automàtics en l¿apartat 1 d¿oferta econòmica no es fixa l¿import de la Partida alçada Beca de formació. En canvi, sí que es fixa l¿import de Partida alçada Taxes de gestió de documentació en 7.500€. Això significa que es pot fer una rebaixa sobre el preu de la Partida alçada Beca de formació?
Publicada

14/de febr./2024

contestada

14/de febr./2024

1.- Es valorarà l'increment proposat sobre el conveni d'acció social conforme s'indica als plecs, independentment del conveni col·lectiu sota el qual estigui el vostre personal. 2.- Sí, només sobre l'anomenat "tècnic polivalent" 3.- No, sobre cap dels 2 conceptes es pot fer baixa i la puntuació relativa al preu ofertat no té en compte cap d'aquestes partides.
La partida alçada de taxes, al plec és de 7.500 € mentre que al quadre de preus hi consta 7.200 €. Com que afecta al preu total de l oferta, quin dels dos seria el correcte? Moltes gràcies.
Publicada

15/de febr./2024

contestada

15/de febr./2024

Bon dia, són 7.200 euros per taxes com a màxim, conforme al quadre de preus. Hi ha un error al desglossament, però és només una previsió-simulació, per tant, no és vinculant aquest desglossament.