Carregant

Si us plau, esperi


025/F240000354
SERVEIS DE REDACCIÓ DE L'AVANTPROJECTE, AIXÍ COM LA POSSIBLE REDACCIÓ DELS PROJECTES EXECUTIUS, LES SEVES CORRESPONENTS MEMÒRIES AMBIENTALS I ELS ESTUDIS DE SEGURETAT I SALUT I ASSISTÈNCIA TÈCNICA D'AUTOR EN OBRA A: CARRER D'ORTIGOSA, AL BARRI DE SANT PERE, SANTA CATERINA I LA RIBERA; CARRER DE TOMÀS MIERES; CARRER DE JULIÀ PORTET, AL BARRI GÒTIC, AL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA, A BARCELONA


Import sense IVA
14.734,54 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
11/de juny/2024 18:00 - 28/de juny/2024 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 117.778,68 EUR
codi CPV
71200000-0 Serveis d'arquitectura i serveis connexos 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

plec administratiu

Descarregar

Plec tècnic

plec tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Documents addicionals a publicar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
1. Al punt 2.2 TÈCNICS ESPECIALISTES ADDICIONALS de l Annex 1, posa que es valorarà el compromís de comptar amb (1) Tècnic especialista en companyia. PodrÍeu dir-nos a quin tipus d àrea de treball es refereix i/o quines tasques ha de desenvolupar aquest tècnic. I si necessita o es refeix a alguna titulació concreta. 2. Al Sobre 1 només s ha d adjuntar la declaració responsable segons document número 1A o també s ha d adjuntar el document número 1B? Per acreditar la solvència tècnica al sobre 1, s ha d incloure el document número 6 per l Autor i cada tècnic especialista que es demana (5 vegades)?
Publicada

26/de juny/2024

contestada

27/de juny/2024

Bon dia, en resposta a les qüestions plantejades: 1. El tècnic de companyia es refereix a una persona tècnica especialitzada en companyies de serveis afectats (aigua, electricitat, telecomunicacions...) . 2. Al sobre 1 només cal que adjunteu la declaració responsable 1A. I respecte als tècnics no són 5 persones, sinó 5 punts per un tècnic addicional especialista en companyies i 5 punts per un tècnic addicional especialista en vegetació i arbrat.
Pregunta 1. Com a empresa licitadora amb dos Administradors solidaris, amb titulació habilitant els dos (arquitectes), és possible presentar-se els dos com a autors del projecte en la mateixa licitació , o pel contrari només un d ells potser autor del projecte?
Publicada

25/de juny/2024

contestada

26/de juny/2024

Bon dia, Sí, no hi ha obstacle a presentar-se conjuntament com a administradors solidaris. Els models facilitats són només això, models, i podeu modificar-los per a la presentació com a administradors i co-autors del projecte amb responsabilitat solidària.