Carregant

Si us plau, esperi


003/22000064
SERVEI DE GESTIÓ DEL PROGRAMA PATIS OBERTS EB

SERVEI DE SUPORT A LA GESTIÓ DEL PROGRAMA PATIS D¿ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL OBERTS AL BARRI


Import sense IVA
136.200,94 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
12/de jul./2022 14:00 - 27/de jul./2022 23:59

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
226.674,10 EUR
codi CPV
92000000-1 Serveis d'esplai, culturals i esportius 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
    • DEUC - Document Europeu Únic de Contractació
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Oferta tècnica
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • Oferta econòmica (model Annex 3)

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

DEUC xml

Descarregar

Documents addicionals a publicar

DEUC pdf

Descarregar

Plec administratiu

Plec Clàusules Administratives Particul.

Descarregar

Documents addicionals a publicar

annex personal

Descarregar

Documents addicionals a publicar

informe justificatiu

Descarregar

Plec tècnic

Plec tècnic

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
- Respecte al quadre de subrogació de personal dos aclariment: 1), L¿horari de l¿equip a subrogar és superior al de la licitació ( 3h/setmanals i no 2.5 hores/setmanals), és correcte?. 2) Els tipus de contractes majoritàriament són eventuals o obres i serveis ( no vigents amb la nova llei de contractació), per tant, excepte una persona que és fixe, la resta de personal no són subjecte a la subrogació o cal subrogar les 14 persones? - La partida pressupostaria de personal s¿ha calculat a raó de 25 persones a 2.5 hores? O s¿han tingut en compte les 14 persones a subrogar a 3 hores setmanals? - La capacitat màxima d¿aforament del patis quina és?, així podem saber quants usuaris màxims es poden acollir. - Es garanteix l¿ús dels Lavabos de l¿escola ? I d¿un espai per emmagatzemar materials i jocs?
Publicada

21/de jul./2022

contestada

22/de jul./2022

L'horari de l'equip a subrogar és superior al de la licitació perquè fins ara els patis que estaven oberts era per 3 hores i ara s'obriran durant dos hores. L'obligació o no de subrogar els treballadors és imposada o no per les disposicions legals o amb eficàcia normativa –els convenis col·lectius aplicables en cada cas-, però no pels plecs de clàusules administratives i tècniques d'una licitació concreta, que en cap cas pot imposar per si mateixa aquesta mesura, pel fet de tenir un contingut estrictament laboral. Atès que el servei que ara es licita s'estava prestant per una empresa anterior, s'ha facilitat en annex les condicions dels treballadors a efectes d'una possible subrogació amb el benentès que hi ha treballadors que porten més de quatre mesos prestant el servei, als efectes del previst a l'article 38.7 del conveni col·lectiu del lleure. La partida de pressupost s'ha calculat per raó de 25 monitors a 2,5 hores i un coordinador amb dedicació de 22,5 hores. Segons les dades que disposem dels patis que s'han obert durant el període de 3 mesos on s'han fet activitats culturals, l'aforament màxim són 100 persones ( entre infants i adults) i la mitjana ha estat de 73 assistents. Els lavabos es podran utilitzar pel personal dinamitzador i per als usuaris en casos d'urgència ( algú es fa mal)