Carregant

Si us plau, esperi


087/O-S-02/2023
DISSENY, CONCEPTUALITZACIÓ I PRODUCCIÓ D'UNA INSTAL·LACIÓ ITINERANT SOBRE LA PROMOCIÓ DE LA CULTURA DEL MAR, LA INNOVACIÓ, L'ESPORT, LA SOSTENIBILITAT I LA 37A EDICIÓ DE LA COPA AMÈRICA DE VELA


Import sense IVA
400.279,00 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
06/de març/2023 19:00 - 06/d’abr./2023 14:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
400.279,00 EUR
codi CPV
79421000-1 Serveis de gestió de projectes que no siguin els de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • 1.- DEUC - Document Europeu Únic de Contractació
    • 3.- Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • 1.- Proposta Creativa i de continguts
    • 2.- Disseny Expositiu
    • 3.- Producció
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • 01.- Preu
    • 02.- Posició Director/a Projecte
    • 03.- Posició Director/a creatiu/va
    • 04.- Posició Director/a de continguts
    • 05.- Posició Arquitecte/a
    • 06.- Posició Director/a d¿art i disseny gràfic
    • 07.- Millores increment dotació personal_director tecnològic
    • 08.- Millores increment dotació personal_dissenyador de continguts de nova producció
    • 09.- Reducció de terminis de construcció de l¿exposició

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

ANNEX 0: PROJECTE EXPOSITIU

Descarregar

Documents addicionals a publicar

ANEXO 0: PROYECTO EXPOSITIVO

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Anunci DOUE

Descarregar

Plec administratiu

Plec Administratiu

Descarregar

Plec tècnic

Plec Tècnic

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Documents addicionals a publicar

ANUNCI COMPOSICIO DEL JURAT

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

087/O-S-02/2023: Sobre B

12 d’abril 2023 15:00

Finalitzada

Document Data de publicació
Acta de la Mesa 2 Publicat el 08/de maig/2023

Descarregar

087/O-S-02/2023: Sobre C

28 d’abril 2023 09:30

Finalitzada

Document Data de publicació
Informe tecnic_criteris judici de valor_28abril2023 Publicat el 19/de maig/2023

Descarregar

Acta de la Mesa_3 (2) Publicat el 08/de maig/2023

Descarregar

Acta de la Mesa 3 Publicat el 08/de maig/2023

Descarregar

Acta de la Mesa_3 (2) Publicat el 08/de maig/2023

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
¿Se incluye en dicho encargo, y por tanto en el presupuesto previsto, la provisión, adquisición y puesta a disposición de los materiales necesarios para cubrir o envolver el espacio dónde estará la instalación (tales como carpa, contenedor, dome o similar) en el caso de que se decida instalar en un espacio exterior? O ¿es únicamente necesario realizar la descripción de dichos elementos y materiales necesarios en forma de ficha técnica de la instalación?
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

9.- La pregunta formulada se divide en dos conceptos. Por un lado, el proyecto creativo de la instalación, en función de esta creatividad ha de garantizar la confortabilidad de los usuarios de la misma, por lo que si el diseño del producto es abierto, deberá prever sistemas de protección contra las inclemències meteorológicas, dado que la instalación está prevista que pueda funcionar tanto en el interior como en el exterior. Por otro lado, el concepto "envolver" se puede interpretar como todo el sistema de transporte de la instalación, que resulta obligatorio en el presente pliego al contractista en función de su propuesta, o bien se puede interpretar bajo el concepto "perimetrar" la instalación cuando esté en exhibición. Este sistema de perimetraje no es objeto del presente pliego.
En relación a la solvencia requerida para que la empresa licitadora pueda presentar una propuesta, el pliego requiere que ésta declare como ejecutado TRES (3) servicios o trabajos, nacionales o internacionales, de naturaleza similar que los que constituyen el objeto de este contrato que tienen que ser como mínimo de un importe anual, sin incluir los impuestos, de más de 150.000€ cada uno. ¿Es condición de que los servicios o trabajos realizados hayan tenido carácter ITINERANTE? Se ruega mayor definición de este requerimiento.
Publicada

21/de març/2023

contestada

23/de març/2023

El propio requerimiento de los pliegos es lo suficientemente amplio para determinar que el concepto similar no se refiere exclusivamente a itinerancia. Se trata de acreditar que se han producido exposiciones y que se hayan exhibido en algun lugar que haya requerido transporte. Es decir, que se ha de entender el concepto itinerancia en el sentido que existe una multiplicidad de transporte del mismo producto en un lapso reducido de tiempo.
El apartado de Diseño expositivo no aparece en ningún epígrafe de la estructura de la memoria a presentar y tiene valoración. ¿Dónde lo incluimos?
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

La cláusula 10 define el apartado de diseño expositivo como criterio objeto de juicio de valor, y por tanto se debe incluir dentro del sobre B. En la relación de documentos a incluir dentro de la estructura de presentación no aparece reflejado su inclusión, pero se puede deducir de forma clara, indubitada e indiscutible que esa sería su ubicación correcta.
El Portoflio con experiencia demostrada en servicios similares que se solicita en el pliego técnico (página 3), no aparece en ningún epígrafe de la memoria a presentar. ¿Dónde se incluye? ¿Ha de tener una extensión máxima?
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

El Portfolio no es objeto de valoración, por entenderse asimilable a criterio de solvencia. Por ello la documentación relativa a este apartado debería incluirse en el sobre A. Su extensión, no debería superar las 5 páginas
El equipo humano. En el pliego administrativo (pág 11) indica que la oferta técnica evaluable de forma automática como el equipo humano se incluya en el Sobre C y que meter información de un sobre en otro es excluyente. Sin embargo, en el Sobre B iría la memoria y estructura de presentación a la que hay que ceñirse e incluye entres sus epígrafes un apartado para el Equipo Humano ¿Qué información hay que poner ahí entonces?
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

Existe una confusión sobre los conceptos evaluables. En el sobre C solo debe incluirse, si es el caso, las mejoras que sobre el equipo humano adscrito al contrato puedan ofrecerse, y que serán objeto de valoración automática según los criterios establecidos en el apartado correspondiente. En el sobre A se deben incluir los recursos humanos que se dedican al contrato, a efectos de contrastar su solvencia con los perfiles exigidos en la cláusula 7, y cuyos hipotéticos incrementos o mejoras deberán incluirse en el sobre C como se ha indicado. En cambio la referencia al equipo humano de la propuesta creativa del sobre B, que no es objeto de valoración por sí misma, se entiende reflejada a la definición de los puestos de trabajo necesarios para el plan de producción y logística, que como se indica en los pliegos, no es objeto de la presente contratación.
Paula Gracia - Estructura de presentación y número de páginas. Pliego administrativo. Cláusula 10. En la página 14 está la estructura de presentación de las proposiciones y los epígrafes. Coincide con la página 7 del pliego técnico donde dice que esta memoria será de 10 páginas (excepto anexos). En las página 13, 14 y 15 del pliego técnico dice que: *La Propuesta creativa y de contenidos sea de 5 páginas. *El Diseño expositivo de 5 páginas. *La Producción dice que 10 páginas en un sitio (Pág.5 del pliego técnico) y 5 páginas en otro (página 15) ¿Cuál es la correcta?
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

La pregunta formulada plantea la interpretación entre posibles discrepacias entre el pliego de cláusulas administratives y el técnico que regulan esta contratación. La jurisprudència ha establecido de forma muy clara que en este supuesto prevaldrà lo que indique el pliego administrativo. Respecto al apartado de producción, en el pliego administrativo no hay determinación de extensión máxima, por lo que deberá ser lo que determine el pliego técnico, que para este caso fija una extensión máxima de 5 páginas. Finalmente indicar que sobre la pregunta formulada existe también una incorrecta interpretación de lo que se pide en los respectivos pliegos, pues la referencia contenida en la producción (Plan de producción y logística) de la pàgina 5 del Pliego técnico, lo es a titulo informativo, dado que no es objeto de contrato, como específicamente se indica en la misma clàusula.
Bon dia, un parell de dubtes en relació a la presentació de la oferta: - Al sobre A incloure 5.Documentació acreditativa de lexperiència dels perfils professionals en lexecució del contracte indicats a la clàusula 7 daquest plec. Com sha de fer aquesta acreditació? mitjançant CV? - La experiència és un criteri evaluable de manera automàtica, amb la qual cosa si es presenten els CVs al sobre A estem avançant informació del sobre C. Ens ho podeu aclarir? - Els perfils de director tecnològic i dissenyador de continguts de nova producció, en cas daportar-se, hem de incloure els seus CVs al sobre A o cal acreditar la seva experiència dalguna manera al sobre C? Moltes gràcies
Publicada

17/de març/2023

contestada

22/de març/2023

En primer lloc cal distingir entre el requisit de solvència per accedir al procediment, que estableix una antiguitat o experiència mínima de 3 anys en els llocs requerits a la mateixa clàusula 7 apartat b). Es aquesta solvència la que s'ha d'acreditar al sobre A El sistemes d'acreditació d'aquesta solvència són els que figuren a la clàusula 7 apartat b). Respecte de les millores que poden composar l'oferta respecte de l'experiència mínima exigida, caldrà acreditar l'escreix de l'experiència, si és el cas, al sobre c), aportant la documentació acreditativa en els mateixos termes, sobre aquest possible increment, tal i com es diu a la clàusula 10 apartat 2. En relació amb els perfils addicionals indicats de director tecnològic i dissenyador de continguts de nova producció, es considerarien millores tal i com preveu la clàusula 10 apartat 2, i per tant s'haurien d'incloure al sobre c, acreditant-se pel mitjans que s'indiquen a la mateixa clàusula .
Buenos días. ¿Dónde puedo descargar el DEUC? No lo encuentro entre la documentación. Un saludo y muchas gracias.
Publicada

27/de març/2023

contestada

28/de març/2023

Buenas tardes, en este link encontraran la información de como descargar el DEUC https://contrataciondelestado.es/wps/wcm/connect/a000db04-8b31-404c-9839-457946580101/DOC20161122091533Instrucciones-descarga-deuc_pliegos.pdf?MOD=AJPERES
BON DIA, UNA MATEIXA PERSONA POT ASSUMIR DOS DELS PERFILS DEL PERSONAL TÈCNIC REQUERIT? MOLTES GRACIES
Publicada

27/de març/2023

contestada

28/de març/2023

D'acord amb l'anàlisi dels costos del contracte no és possible l'acumulació plantejada
Bon dia, Pel que fa a solvència tècnica o professional, al plec de prescripcions tècniques s assenyala que l empresa licitadora ha de descriure 3 treballs similars de naturalesa semblant a l objecte d aquest contracte per valor mínim de 150.000€ i un treball similar per a la promoció d una ciutat de més de 50.000 habitants i per un valor mínim de 100.000€. Per contra, al plec de clàusules administratives no es fa esment d aquest treball de promoció per a una ciutat de més de 50.000 habitants. Ens podríeu aclarir si aquest últim és imprescindible? Gràcies.
Publicada

28/de març/2023

contestada

29/de març/2023

Com ja es va respondre a la primera part de la segona pregunta formulada , la interpretació entre possibles discrepàncies entre el plec de clàusules administratives i el tècnic que regulen les contractacions ha estat resolta per la jurisprudència de forma molt clara que en aquest supòsit prevaldrà el que indiqui el plec administratiu
bon dia, ens poden informar de a on es fara el primer muntatge? i facilitar-nos plànol, si us plau? moltes gracies
Publicada

22/de març/2023

contestada

23/de març/2023

Aquesta pregunta entenem que es refereix a on es farà el testeig de la producció construïda, un cop adjudicat el contracte. En aquest supòsit, no estem en condicions de donar resposta atès que el lloc a fer aquell testeig anirà en funció de les característiques físiques del producte que resulti guanyador de la licitació. En tot cas, tal i com s'indica als plecs, no és objecte del present contracte la itinerància del producte.
¿En el presupuesto base de la licitación están incluidos los costes de producción de los contenidos de la exposición?. ¿En el citado importe está así mismo incluido el contenido digital que se incorporará en los soportes de diseño que se escojan?.
Publicada

20/de març/2023

contestada

22/de març/2023

8.- Esta pregunta es una variación de las preguntas 6 y 7. Debe precisarse para evitar dudas y reiteraciones, que el objeto del contrato es el diseño, conceptualización y producción de una instalación itinerante. La producción se entiende bajo el concepto de "llaves en mano" y disponible para la Fundación para su pleno uso a partir del momento de la entrega por parte del contractista.
Bon dia, tenim un parell de dubtes: - Es podria acreditar la solvència tècnica requerida al sobre A mitjançant una declaració responsable en la qual es diu que lempresa licitadora compta amb els perfils requerits i amb lexperiència requerida? - Al sobre B, apartat 6. equip humà, no ens queda clar si hem de posar una descripció dels seus rols dintre del projecte i experiència prèvia, i no sabem si ha de ser anonimitzat o amb nom i cognoms - Al sobre B, al punt 2: Context: marc dactuació, alternatives i viabilitat, a la part de alternatives ens podeu aclarir a què es refereix més concretament? Moltes gràcies
Publicada

23/de març/2023

contestada

28/de març/2023

Respecte a la primera qüestió, l'acreditació de l'experiència de l'equip adscrit al contracte, entesa com a solvència per a accedir al contracte, cal recordar que aquesta pregunta ja va ser contestada a la pregunta núm. 1 formulada per Folch Studio. La referència on es determina l'encaix de la segona qüestió plantejada, el que s'indica a aquest apartat del plec es, a efectes de simplificar, l'anàlisi de les propostes, és un guiatge de quin elements ha de contenir la proposta que es valorarà d'acord amb els barems establerts a la clàusula 10 apartat 1, criteris de valoració subjectes a un criteri de valor. En aquest supòsit concret, la relació del recursos humans, dins del sobre B es refereix a la transportabilitat, muntatge i desmuntatge de l'exposició en els termes indicats a l'apartat 3.3 de la mateixa clàusula. Finalment, respecte a la interpretació de l'apartat 2 del sobre B, s'entén expressada en els mateixos termes del paràgraf precedent Es un guiatge dels elements que ha de contenir la proposta, en base al desenvolupament dels apartats continguts al llarg de la clàusula 10 apartat 2.
bon dia, els CV i certificats de treballs realitzats del equip tècnic requerit, cal presentar-lo en el moment de la licitació o bé nomes la empresa proposada com a adjudicataria? El mateix preguntem per al personal proposat com a millora. Moltes gracies
Publicada

24/de març/2023

contestada

28/de març/2023

Aquesta pregunta va ser contestada a la pregunta núm. 1 formulada per Folch Studio. D'entrada cal distingir els requisits de solvència exigits a la clàusula 8 , on per accedir a la següent fase cal acreditar una determinada experiència per part del personal adscrit al contracte. Així al sobre A només caldrà acreditar, respecte dels CV l'exigència determinada. En canvi, a la clàusula 10 apartat 2n, criteris d'adjudicació avaluables de forma automàtica s'indica explícitament que aquests currículums (entenent que a més dels exposats al sobre 1, poden incrementar la seva experiència i per tant, també s'han d'aportar en el sobre 3, en tant que la seva valoració correspon amb un criteri d'adjudicació avaluable mitjançant l'aplicació de fórmules.
Bon dia, al perfil del contractant no està penjat el arxiu xml necessari per omplir el DEUC. Ho podeu penjar si us plau? També aprofito per recordar que hi ha una pregunta del dia 23 de març que encara no ha estat resposta. Moltes gràcies.
Publicada

28/de març/2023

contestada

28/de març/2023

Bona tarda en aquest link trobareu informacio de com descarregar-vos la DEUC https://contrataciondelestado.es/wps/wcm/connect/a000db04-8b31-404c-9839-457946580101/DOC20161122091533Instrucciones-descarga-deuc_pliegos.pdf?MOD=AJPERES
Hola bon dia, Dins la pàgina d aquest concurs de la Plataforma de Contratación del Estado de no hi ha enlloc el DEUC en format .xml: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b1/jc7LDoIwEEDRLyIzlFJkiTxaCAqKoO2GdGEMhsfG- P2CYWtxdpOcmxlQIC3Hp4R4HvpwAzXqd_fQr24adb_sirU0LsIwEQR3lRMhyaO6ZmJZyQykAXBi7Lm79q4T0iZrSlalHDEVSZTXtjvn7L8ef0yAW_0VlJmQFZhe_ALDD0cxDXeQM_PaoIlPQeo7WOzP86GsPFxKTmxECheQfEuxRQkYVJ8kfvqk2tIf6x4Row!!/ En una altra pregunta resolta fa poc heu penjat un enllaç que explica com es pot descarregar el DEUC però el problema és que dins la plataforma no hi ha el document en .xml. Ens podríeu dir d on es pot descarregar aquest DEUC? Es pot utilitzar un DEUC en versió PDF en cas contrari?
Publicada

29/de març/2023

contestada

25/d’abr./2023

En preguntes anteriors ja es va respondre a aquesta pregunta. De tota manera adjuntem ara unes instruccions per si us pot ajudar 1. Dels plecs publicats s'ha de descarregar i guardar en el seu ordinador l'annex XML 2. Anar a l'adreça següent: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=es 3. Indicar que és un operador econòmic 4. Indicar que vol importar un DEUC 5. Annexar l'XML de la licitació 6. Se li carregarà amb les dades que hem emplenat nosaltres i només haurà d'indicar si compleix o no amb els requisits demanats. 7. Indicar la nacionalitat i fer "siguiente" 8. Emplenar les dades, afegir el núm. de l'Anunci en el DOS si encara no està emplenat. Aquest número es facilitarà en el mateix anunci de licitació un cop s'hagi publicat en el DOUE. 9. Al final clicar "Imprimir". Les pàgines es convertirà en una de sola. 10. Opció 1: imprimir en una impressora pdf. Aquesta impressió convertirà el text en un pdf. que s'haurà d'obrir amb un pdf. que tingui signatura. Signar el pdf. Opció 2: imprimir el document i signar manualment.
bona tarda. HI ha un consulta que ja sha fet anteriorment però potser per un manca de comprensio lectora no acabem de tenir clara. Agrairiem la resposta amb un SI o un NO, aixi de simple. Les preguntes: els CV del personal requerit shan dincloure en el sobre A?, si o no? Els CV del personal addicional com a millora, shan dincloure en el sobre C? si o no? Shan dincloure tambe en el sobre C , juntament amb els del personal addicional, els del personal requerit?, si o no? Moltes gràcies
Publicada

30/de març/2023

contestada

31/de març/2023

En primer lloc indicar que la resposta a la pregunta formulada es va indicar a la pregunta 15a formulada per la mateixa interessada. En segon lloc lamentem les dificultats manifestades per la interessada per a comprendre les respostes facilitades a les qüestions plantejades. És obligació dels poders adjudicadors, en compliment de deure de transparència, facilitar tota la informació possible evitant el guiatge de les futures propostes que es puguin plantejar. Dit això, indicar, com es va dir a les respostes anteriors, que en el cas dels currículums dels recursos humans adscrits per la futura licitadora a l'execució del contracte, i després d'una lectura acurada dels plecs reguladors, no resulta possible emetre una resposta en els termes demanats a la pregunta, sent l'aproximació següent la informació que s'indica la que més s'apropa a la resposta sol·licitada: a) En el cas dels recursos humans adscrits al contracte, es planteja la següent dualitat: per accedir a la contractació cal acreditar uns requisits de solvència consistents en una determinada antiguitat en l'exercici de les funcions requerides. L'acreditació d'aquest antiguitat mínima es farà pels mitjans previstos en el propi plec (Clàusula 7 apartat B): "2.- Certificats emesos pel responsable de personal de l'empresa licitadora que acreditin l'experiència demanada com a solvència amb expressió dels principals treballs o activitats desenvolupades pels directius exigits per a l'admissibilitat a la licitació. 3.- Per al cas que l'experiència que acrediti el personal tècnic no pugui ser acreditada pel responsable de l'empresa licitadora per tractar-se únicament d'informació d'altres empreses anteriors, caldrà aportar currículum vitae documentat del treballador afectat" Referma aquesta interpretació, el contingut del sobre A ) que es determina a la clàusula 8 sobre electrònic A punt 5. 5.- Documentació acreditativa de l'experiència dels perfils professionals en l'execució del contracte indicats a la clàusula 7 d'aquest plec. b) . En canvi, quan es parla de recursos humans com a millora, dins dels Criteris d'adjudicació́ avaluables automàticament, suposa una valoració de l'experiència addicional d'aquests recursos humans per sobre de l'exigit com a requisit de solvència Així al plec , clàusula 10 punt 2, s'indica textualment: "L'experiència s'acreditarà mitjançant l'aportació del Currículum Vitae del personal assignat, que haurà de ser validat pels certificats corresponents, quan s'escaigui, dels responsables de personal de les entitats on hagin prestat servei. (...) Aquests currículums s'han d'aportar en el sobre 3, en tant que la seva valoració correspon amb un criteri d'adjudicació avaluable mitjançant l'aplicació de fórmules." En canvi, respecte a l'apartat relatiu a les millores sobre increment de dotacions de personal, s'entén que no sent requisit de solvència, la totalitat del CV dels possibles increments de personal s'haurà de presentar al sobre C, per ser un criteri avaluable automàticament. Finalment indicar que tot i resultar obligatori per a l'òrgan de contractació resoldre les qüestions que se li plantegin els termes indicats al començament, res no limita la capacitat dels interessats de dotar-se autònomament dels sistemes d'interpretació del contingut de la informació subministrada per a una total satisfacció de les consultes.
Bon dia, En relació a la mida dels documents que inclouen les propostes de contingut entenem que serien les següents: -proposta creativa i de contiguts: 10 pàgines -disseny expositiu: 10 pàgines -producció 5 pàgines Els annexos que inclouen la proposta visual, però, tenen una limitació en el nombre de pàgines? Per altra banda, veient que en el cas dels annexos s especifica que poden ser en DinA 3 si s escau, vol dir que implícitament la resta de documents han de ser en DinA 4? Gràcies.
Publicada

28/de març/2023

contestada

31/de març/2023

Com ja es va respondre a la primera part de la segona pregunta formulada i per a evitar reiteracions innecessàries, la interpretació entre possibles discrepàncies entre el plec de clàusules administratives i el tècnic que regulen les contractacions ha estat resolta per la jurisprudència de forma molt clara que en aquest supòsit prevaldrà el que indiqui el plec administratiu. Respecte a les característiques dels annexos cal indicar que al plec de prescripcions tècniques s'indica, com ja s'ha contestat en preguntes anteriors, un índex de presentació que ha de servir de guiatge per presentat la corresponent proposta i quina finalitat es simplificar l'estudi i avaluació de les mateixes per part de la Mesa de contractació, homogeneïtzant la forma dels documents presentats. Evidentment no hi ha limitació en els annexos més enllà de la necessària, correcte i adequada comprensió de la proposta formulada, però entenem que la senzillesa i concisió de la mateixa ajudarà a la realització de les tasques valoratives expressades. Finalment indicar que respecte a les mides, el plec tècnic indica expressament que la memòria descriptiva de continguts, material gràfic i audiovisual de la proposa se presentar en un màxim de 10 pàg. DINA4 (excepte annexos), els quals- en funció de la naturalesa de la proposta formulada- podran ser de DINA3.·.