Carregant

Si us plau, esperi


087/O-S-03/2023
ORGANITZACIO CONFERENCIA MUNDIAL UNESCO


Import sense IVA
454.545,46 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
30/d’oct./2023 18:00 - 17/de nov./2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
454.545,46 EUR
codi CPV
79421000-1 Serveis de gestió de projectes que no siguin els de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • 01. Planificació del servei i detall de les tasques a realitzar
    • 02.- Criteris de Sostenibilitat
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • 01.- Proposta Económica
    • 02.- Experiencia de l'Equip de Treball
    • 03.- Certificats en idiomes addicionals per part de l'equip
    • 04.- Establir la Secretaria Tècnica en un periode inferior a 15 die desde formallització contracte
    • 05.- Termini de resposta a les consultes inferior a 1 dia laborable

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico_castellano

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo_castellano

Descarregar

Plec tècnic

Plec Tècnic _ català

Descarregar

Plec administratiu

Plec Administratiu _ català

Descarregar

Documents addicionals a publicar

INFORME JUSTIFICATIU

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Document Inici Expedient

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

087/O-S-03/2023: Sobre B

22 de novembre 2023 16:30

Finalitzada

Document Data de publicació
Acta de la Mesa Publicat el 01/de des./2023

Descarregar

087/O-S-03/2023: Sobre C

29 de novembre 2023 09:00

Finalitzada

Document Data de publicació
Acta de la Mesa Publicat el 01/de des./2023

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
AMPLIEM RESPOSTA DONADA ANTERIORMENT: 6.- Quan es parla de textos de resposta de mails, parlem de copies per textos resposta de possibles subscripcions a conferències, compra d'entrades etc… entenem que només és el text, no el disseny del mail?
Publicada

08/de nov./2023

La gestió dels e-mails transaccionals suposa la maquetació dels e-mails a través de la pròpia plataforma d'e-mail marketing de la web. S'espera que el proveïdor ajusti cada e-mail segons la temàtica corresponent pel que fa al disseny i al copy.
1.- Quan es parla de desenvolupar i fer adaptacions de branding… de quina quantitat estem parlant? es pot acotar una mica? 2.- Quan parlem d'adaptacions de disseny, de què parlem? de senyalètica, possibles fulletons, cartells, anuncis, lones… podem concretar en forma i quantitat? 3.- Quan es parla d'adaptació i pujada de textos al web, s'entén que és per alguna secció en concret o de tot el web? Per a tota la web, entenent que seran principalment, a títol enunciatiu i no pas limitatiu, les notícies, les biografies dels ponents, les descripcions de les activitats i les informacions de servei. 4.- Els textos pel web entenem que seran en català i castellà? quin volum de textos es preveuen? 5.- Quan es parla d'adaptació de disseny i estructura web, es parla de canvis en la programació del web? en quin sistema treballa el web? En aquest apartat entrarien els dissenys dels html's dels mails de resposta? amb quin sistema d'enviament de mails es treballa? qui gestiona la base de dades i quin programa de bbdd s'utilitza? 6.- Quan es parla de textos de resposta de mails, parlem de copies per textos resposta de possibles subscripcions a conferències, compra d'entrades etc… entenem que només és el text, no el disseny del mail?
Publicada

08/de nov./2023

RESPOSTA APARTAT 1.- Les necessitats de disseny i adaptacions són variables i es concretaran després de l'adjudicació del contracte i abans de la seva execució efectiva, quan es rebin les indicacions en aquest sentit per part de l'UNESCO RESPOSTA APARTAT 2.- Idem anterior. RESPOSTA APARTAT 3.- Per a tota la web, entenent que seran principalment, a títol enunciatiu i no pas limitatiu, les notícies, les biografies dels ponents, les descripcions de les activitats i les informacions de servei. RESPOSTA APARTAT 4.- Tal i com es determina als plecs tècnics, els textos de la web seran en català, castellà i anglès. Els idiomes de treball de la conferència seran els expressats. El volum es determinarà en les condicions assenyalades a la pregunta inicial, i es faci públic el programa d'activitats. RESPOSTA APARTAT 5.- La fundació no disposa en aquests moments de la informació tècnica per a contestar aquesta pregunta, tot i que es compromet a donar-ne resposta el més aviat possible dins el termini de presentació d'ofertes. RESPOSTA APARTAT 6.- La fundació no disposa en aquests moments de la informació tècnica per a contestar aquesta pregunta, tot i que es compromet a donar-ne resposta el més aviat possible dins el termini de presentació d'ofertes.
quan fa referència als pagaments * 5% a dipositar a la firma del contracte * per facturar, seria cada vegada que tenim despeses justificades mensuals o bé, al finalitzar el projecte?
Publicada

14/de nov./2023

contestada

15/de nov./2023

quan fa referència als pagaments * 5% a dipositar a la firma del contracte la garantia definitiva, en cas de resultar adjudicatari, la constituirà: ☐ mitjançant la modalitat de retenció del preu ( retenció de la primera factura i successives si procedeix) ☐ aval bancari ( a la signatura ) ☐ contracte d'assegurança de caució ( a la signatura ) * per facturar, seria cada vegada que tenim despeses justificades mensuals o bé, al finalitzar el projecte? L'empresa contractista ha de presentar la factura corresponent a les prestacions executades Mensualment. Els pagaments es faran mensualment.
1) Entenem que els preus del pressupost que fan referencia a l'espai i als proveïdors que tenen exclusivitat amb aquest, no estarien sotmesos a baixa, ja que s'han redactat els plecs amb la informació demanada a aquests?. Si fos així encara que el projecte s'executi al 2024 si hi ha un increment de preu amb el canvi d'any d'aquestes empreses, es mantindrien els màxims de les partides de cada proveïdor? 2) Allotjaments i transports hauríem de fer les gestions però les partides pressupostàries no surten d'aquest contracte. És correcte? 3) Pel que fa a l'experiència de l'equip de treball. Entenem que si un mateix projecte que ha gestionat la responsable de l'equip ha sigut per a un mínim de 400 participants , de caire internacional amb persones participants inscrites de més de 5 nacionalitats d'origen i de caire institucional amb participació de persones inscrites provinents d'institucions públiques internacionals, nacionals o locals. Aquest projecte comptabilitzaria en els tres apartats diferents de puntuació, i amb un projecte podríem obtenir 5 punts.
Publicada

02/de nov./2023

contestada

06/de nov./2023

RESPOSTA APARTAT 1 : En efecte, els preus del pressupost que fan referència a l'espai i als proveïdors que tenen exclusivitat son els oficials del proveïdor (CCIB) i no estan sotmesos a la baixa. Respecte a l'increment de preu, els costos dels espais es mantindran al 2024. Els preus dels serveis en exclusivitat sí que pateixen increment però els preus indicats son en base a les noves tarifes de 2024 facilitades pel CCIB. Al peu del pressupost hi ha una nota que especifica que els costos dels serveis son estimats. RESPOSTA APARTAT 2: Segons l'indicat al plec, les gestions previstes en el plec son: - Allotjament: La negociació de tarifes i acords previs amb hotels de Barcelona. Transport: Segons indicat al plec, l'empresa adjudicatària gestionarà, si escau, el lliurament de targetes de transport públic per als participants o bé establirà un protocol de mitjà de transport de persones participants i les funcions que assumirà la Secretaria Tècnica, d'acord amb la FBCN, i segons la seva proposta de Sostenibilitat per al transport dels participants RESPOSTA APARTAT 3 : La interpretació cumulativa plantejada seria correcte. No està prevista la incompatibilitat entre els diversos subapartats d'aquest element puntuable.
AMPLIEM RESPOSTA DONADA ANTERIORMENT: 5.- Quan es parla d'adaptació de disseny i estructura web, es parla de canvis en la programació del web? en quin sistema treballa el web? En aquest apartat entrarien els dissenys dels html's dels mails de resposta? amb quin sistema d'enviament de mails es treballa? qui gestiona la base de dades i quin programa de bbdd s'utilitza?
Publicada

21/de nov./2023

- Plataforma web: El lloc web d'aquest esdeveniment està construït sobre la nostra pròpia plataforma; no fem servir cap CMS. En termes tècnics, la nostra plataforma està escrita amb PHP per al back-end i javascript, html i css per al front-end. - Els correus electrònics automatitzats s'envien des del servei Amazon SES (inclouria el text i el disseny -capçalera-). - La gestió de la bbdd la farà l'empresa adjudicatària. - Plataforma on s'allotjarà la base de dades: forma part de la mateixa plataforma web. - Disseny i estructura web es refereix a: actualitzar el lloc web existent i afegir nous continguts (també noves pestanyes). El que no està previst és un redisseny complet del lloc web i de la seva estructura.