Carregant

Si us plau, esperi


087/09/2024-O - S
SERVEIS PER A LA MILLORA EN EL SECTOR NÀUTIC: DESCARBONITZACIÓ EN ELS VAIXELLS


Import sense IVA
50.000,00 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
05/de març/2024 14:30 - 20/de març/2024 14:30

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 50.000,00 EUR
codi CPV
72221000-0 Serveis de consultoria en anàlisi empresarial 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
    • DEUC - Document Europeu Únic de Contractació
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • 01.-Adequació de la proposta als objectius del contracte
    • 02.-Metodologia conceptual proposada i raonament de com aplicar-la
    • 03.- Activitats a desenvolupar per assolir els objectius i el detall de com desenvolupar-les
    • 04.-Millores proposades respecte als plecs
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • 01.- Oferta Económica _ Preu ofertat més baix admisible
    • 02.- Experiència addicional del Director del projecte
    • 03.- Experiència addicional del Consultor senior
    • 04.- Que l'empresa realitzi més de 25 entrevistes amb les empreses (Fase 1)
    • 05.- Que l'adjudicataria analitzi més de 3 iniciatives (Fase 2)
    • 06.- Que l'adjudicataria realitzi més de 2 grups de treball (Fase 2)

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Plec Aministratiu

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Inici de l'Expedient

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe Justificatiu

Descarregar

Plec tècnic

Plec Tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annexes III _ IV _ V del PCAP

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

087/09/2024-O - S: Sobre B

22 de març 2024 13:00

Finalitzada

087/09/2024-O - S: Sobre C

2 d’abril 2024 11:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Pregunta 2 (disculpeu errors ortogràfics però sembla plataforma no admet simbol apostrof) Referit també al criteri de solvència tècnica a la pàgina 7 dels PCAP diu: Pel que fa a la experiència del equip de treball, la empresa ho acreditarà de la següent manera: 1. Declaració subscrita per representant legal sobre les persones proposades pel equip de treball. 2. Acreditació de la titulació universitària 3. Currículum Vitae de les persones proposades com a integrants del equip mínim de treball, reflectint detalladament la experiència professional en projectes de reforç de la competitivitat en sectors econòmics, cadenes de valor o clústers amb interacció amb empreses. Caldrà fer una llista dels projectes (títol del projecte, client, anys execució i import) on la persona ha participat. 3. Aquesta experiència del equip de treball també se acreditarà amb contractes de la empresa amb tercers i certificats de correcta execució expedits Respecte a aquesta declaració de equip entenem que cal llistar tot els que es demana aquí (Titulació curriculum i llista de projectes) però la aportació dels certificats de correcta execució de projectes només caldria aportar-los si la empresa es la adjudicatària? Per altra banda, al presentar els Curriculum amb la llista de projectes i en la línia que no es pot incloure en un sobre informació que es valora en un altre sobre, en aquest Sobre 1 caldria només presentar la llista de projectes del Director i del consultor sènior per complir la solvència (15 i 8 anys) i deixar els anys addicionals de experiència pel sobre 3 on es valora la experiència addicional?. Si un perfil te 22 anys experiència en el sobre 1 nomes es llistarien els 15 anys i els altres 7 anys en el sobre 3?
Publicada

07/de març/2024

contestada

11/de març/2024

Pregunta :Referit també al criteri de solvència tècnica a la pàgina 7 dels PCAP diu: Pel que fa a la experiència del equip de treball, la empresa ho acreditarà de la següent manera: 1. Declaració subscrita per representant legal sobre les persones proposades pel equip de treball. 2. Acreditació de la titulació universitària 3. Currículum Vitae de les persones proposades com a integrants del equip mínim de treball, reflectint detalladament la experiència professional en projectes de reforç de la competitivitat en sectors econòmics, cadenes de valor o clústers amb interacció amb empreses. Caldrà fer una llista dels projectes (títol del projecte, client, anys execució i import) on la persona ha participat. 3. Aquesta experiència del equip de treball també se acreditarà amb contractes de la empresa amb tercers i certificats de correcta execució expedits Respecte a aquesta declaració de equip entenem que cal llistar tot els que es demana aquí (Titulació currículum i llista de projectes) però la aportació dels certificats de correcta execució de projectes només caldria aportar-los si la empresa es la adjudicatària? Resposta: Si; només és un llistat, i l'acreditació correspon a l'adjudicatari. Pregunta : Per altra banda, al presentar els Currículum amb la llista de projectes i en la línia que no es pot incloure en un sobre informació que es valora en un altre sobre, en aquest Sobre 1 caldria només presentar la llista de projectes del Director i del consultor sènior per complir la solvència (15 i 8 anys) i deixar els anys addicionals de experiència pel sobre 3 on es valora la experiència addicional?. Resposta: Efectivament. Els addicionals (més enllà de 15 i 8) aniran al sobre 3. Pregunta : Si un perfil te 22 anys experiència en el sobre 1 nomes es llistarien els 15 anys i els altres 7 anys en el sobre 3? Resposta: Efectivament.
Pregunta 6 Es possible disposar dels annexos III, IV I V dels PCAP en format word o editable per omplir-los i pujar-los després com a pdf?
Publicada

14/de març/2024

contestada

19/de març/2024

Pengem el document en format word per tal que estigui accessible a tothom
Pregunta 7 Pel que fa a l¿apartat de l¿oferta econòmica i altres criteris automàtics, en la plataforma web en el casos dels punts 1 (preu), 4 (millora entrevistes), 5 (millora iniciatives analitzades) i 6 (millora grups de treball), cal posar nomes el numero en l¿espai que ja dona la web o cal adjuntar algun arxiu ? En els PCAP , l¿Annex 3 ja inclou tota aquesta informació i entenem que cal penjar-lo de manera repetida en cadascun dels 6 apartats?
Publicada

14/de març/2024

contestada

19/de març/2024

Pel que fa a l¿apartat de l¿oferta econòmica i altres criteris automàtics, en la plataforma web en el casos dels punts 1 (preu), 4 (millora entrevistes), 5 (millora iniciatives analitzades) i 6 (millora grups de treball), cal posar nomes el numero en l¿espai que ja dona la web o cal adjuntar algun arxiu ? RESPOSTA:Als apartats relatius a l'experiència dels consultors , a banda de marca la casella que correspongui a l'annex III, cal adjuntar la documentació acreditativa de la veracitat de la informació subministrada. En canvi per a la resta simplement cal indicar la xifra. En els PCAP , l¿Annex 3 ja inclou tota aquesta informació i entenem que cal penjar-lo de manera repetida en cadascun dels 6 apartats? RESPOSTA :No entenem aquesta pregunta. La informació s'ha de subministrar en funció de l'oferta que es vulgui presentar, acreditant aquells extrems de l'annex III indicats a la pregunta anterior.
Pregunta 5 A l¿inici de la pàgina 12 dels PCAP quan parla del criteri de preu a dins de la formula es diu que P=50 quan el pes del preu es de 35 segons el que es diu a la pàgina 11. Entenem que formula hauria de dir P=35
Publicada

07/de març/2024

contestada

11/de març/2024

És un error que no altera el fet que a la resta del plec es menciona que la puntuació en concepte de preu és de 35 punts. Per tant a la pàgina 12 del PCAP hauria de dir P=35 i no P=50.