Carregant

Si us plau, esperi


002/21000083
Subministrament d'estacions de treball d'ordinadors portàtils amb equipament complet de perifèrics per l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible

adquisició d'estacions de treball d'ordinadors portàtils amb equipament complet de perifèrics per l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
1.376.033,06 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
15/de juny/2021 11:00 - 12/de jul./2021 13:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Subministraments
Obert
1.376.033,06 EUR
codi CPV
30200000-1 Equip i material informàtic 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Sobre de clàusules administratives
    • Documentació Administrativa
  • Sobre de condicions tècniques i econòmiques
    • Oferta Econòmica i criteris automatics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

DEUC

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe de necessitat i idoneïtat

Descarregar

Plec tècnic

Plec de prescripcions tècniques

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Incoació Expedient

Descarregar

Plec administratiu

Plec Clàusules Administratives Particul.

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Decret Autorització

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annexos PCAP i Protocol

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annexos

Descarregar

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

002/21000083: Mesa d'obertura de la sección BC: Sobre de condicions tècniques i econòmiques

23 de juliol 2021 13:00

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia,serien tan amables de respondre'ns a les següents consultes? - La informació sol·licitada a l'annex III, és només per als fabricants dels productes principals de l'oferta? o afecta també als accessoris (ex. ratoli, docking, etc ...) - Tenen algun tipus de planificació per als lliuraments? es faría en blocs o bé poden ser per degoteig? Moltes gràcies,
Publicada

21/de juny/2021

contestada

22/de juny/2021

Bon dia, La informació requerida a l'annex III, afecta tant als fabricants dels productes principals de l'oferta com dels accessoris. Tal com s'indica en el punt 6.5 Subministrament i lliurament de l'equipament del plec de prescripcions tècniques, les ordres de lliurament poden referir-se a una unitat (un sol equip) o a vàries unitats destinades a una mateixa ubicació i han de ser ateses en un termini no superior als 5 dies laborables. Els equips hauran de ser lliurats en les ubicacions que indicarà la direcció d'Operacions i Sistemes de l'IMI. Els lliuraments dels equips es faran en la mesura del possible de forma eficient i en un número mínim d'ubicacions sempre cobrint les necessitats del departament implicat. Això implica que hi haurà una planificació prèvia per blocs o lots.
Bon dia, en cas de presentar un monitor amb docking incorporada, s'admetria que la connexió VGA s¿aconseguís amb un adaptador USB-VGA?
Publicada

28/de juny/2021

contestada

28/de juny/2021

Tal com s'indica en el punt 5 de Característiques tècniques del plec de prescripcions tècniques, en el cas d'escollir el monitor amb funció de dockstation aquest es connectarà al portàtil mitjançant una connexió USB-C. El monitor a més de tenir les connexions que s'indiquen a l'apartat de Monitor també haurà d'incloure les connexions mínimes que es requereixen per la dockstation, sense adaptadors.
Para el monitor se solicita un tamaño de pantalla mínimo 24¿. Entendemos que hace referencia a su nombre comercial con lo de 24¿ pudiéndose ofertar monitores de 23.8¿ reales. ¿Cierto?
Publicada

01/de jul./2021

contestada

02/de jul./2021

Tal como se indica en el punto 5 de Características técnicas del pliego de prescripciones técnicas, concretamente en el apartado del monitor, el tipo de especificación referente al tamaño estándar del monitor es de 24 ". Esto puede incluir monitores con un tamaño real con pocos milímetros de diferencia.
Buenos dias. Según el PPT, se solicita un lector de Smartcard en el portátil y también en el teclado. ¿Es necesario incluirlo en los dos componentes?. ¿Se puede ofrecer un lector de smartcard externo para el portátil?.
Publicada

01/de jul./2021

contestada

02/de jul./2021

Tal como se indica en el punto 5 de Características técnicas del pliego de prescripciones técnicas, el lector Smartcard debe estar integrado tanto en el portátil como en el teclado y no puede substituir por un lector externo.