Carregant

Si us plau, esperi


001/P2300640
Servei transport correspondència/paqueteria entre unitats GUB

Servei de transport de correspondència i paqueteria entre diferents unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona


Import sense IVA
14.855,68 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
17/de febr./2023 12:00 - 27/de febr./2023 13:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Menor amb concurrència
14.855,68 EUR
codi CPV
64121200-2 Serveis de distribució de paquets 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Oferta tècnica i econòmica
    • 22. Preu (aplicable en cas de tenir més d'un criteri)

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Plec tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe de necessitat

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Document presentació d'oferta

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
a banda dels horaris marcats a la recollida i al carrer ciutat, la resta la ruta ha de seguir l ordre que hi ha al plec o es pot fer en qualsevol ordre?
Publicada

17/de febr./2023

contestada

23/de febr./2023

En principi l'ordre es l'establert al Plec, en cas de millorar aquesta ruta s'hauria d'acordar a posteriori amb Guàrdia Urbana, s'ha de pensar que l'ordre respon a la coherència entre recollir i lliurar elements seguint aquest ordre (ara entre les unitats territorials punt 4 en principi no hauria d'haver problema) : 1.- Preparació articles 7:00 arriba a prefectura. Recull documentació dels casellers de prefectura i casellers Dipòsit-A de totes les unitats. Separa troballes del dia anterior per portar a Pl. Carles Pi i Sunyer. 2.- Prefectura -- Z. Franca -- Jutjats S'inicia la distribució i recollida a les unitats de Z.Franca de documentació i objectes. Si escau anar a Jutjats tot seguit. 3.- Troballes Troballes : lliuren el recollit l'anterior dia "durada aprox. 45' depèn dels articles 9.00 a 10:00 màxim 4.- Anar a les UT's, U.Platges, Sala comandament ... S'inicia la distribució i recollida a les unitats de documentació i objectes. També es recullen les Troballes (revisar que tot sigui precintat i amb la llista d'objectes a l'interior i es lliurarà al responsable del magatzem). Recollir les T-100 (docs. x jutjats) 5.- Tornar a Dipòsit A i Z. Franca Tornar al dipòsit, Recollir i lliurar els T-100 a Zona Franca U. Accidents.