Carregant

Si us plau, esperi


001_22004005
Recollida selectiva residus especials

Servei de recollida selectiva de residus especials als locals adscrits als Districtes i Gerències de l'Ajuntament i altres centres públics a la ciutat de Barcelona, sense afany de lucre, mitjançant la contractació reservada per la inserció de co


Import sense IVA
35.757,06 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
14/de març/2023 17:39 - 10/de març/2023 00:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert simplificat
No 60.787,00 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Oferta completament objectiva
    • Per la millora en la freqüència de presentació informes semestrals
    • Per la reducció del temps de resposta del servei incidental
    • Per mesures mediambientals
    • Preu

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
90511100-3 Serveis de recollida de desaprofitaments sòlids urbans 

1 Lot 1 Zona A 18.253,36 Adjudicat
90511100-3 Serveis de recollida de desaprofitaments sòlids urbans 

2 Lot 2 Zona B 17.503,70 Adjudicat

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

RESOLUCIÓ

Descarregar

Plec administratiu

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS

Descarregar

Plec tècnic

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES

Descarregar

Documents addicionals a publicar

INFORME DE NECESSITAT I IDONEÏTAT

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

001_22004005: Oferta

13 de març 2023 09:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, estem intentant presentar oferta i des d'assistència tècnica ens diuen que ens hem de dirigir a vosaltres perquè diuen que sembla un problema de configuració de l'expedient a l'aplicació. Ens trobem que els diferents apartats per adjuntar documents a l'oferta completament objectiva, són els mateixos apartats de l'Annex 4 i en tots ells, posa que hem d'adjuntar l'Annex 4. No ens dóna opció a presentar la resta d'Annexos que requereix la licitació com pot ser els Annexos 1, 3, i 6 Si us plau, ens podeu dir com ho hem de fer?
Publicada

08/de març/2023

contestada

08/de març/2023

Bon dia, Només cal que adjunteu emplenats i signats tots els annexos que es descriuen en la Clàusula 8 del PCAP, i que formen part del mateix PCAP. Si bé, cal que adjunteu almenys un document per cadascun dels criteris, podeu adjuntar tots els annexos que es descriuen a la Clàusula 8, per cadascun dels criteris.
Hem de segregar els diferents apartats de l'annex 4 en diferents documents i col·locar-los als diferents apartats? O hem de presentar tots els annexos de la clàusula 8 en tots els apartats? És a dir, adjuntar-los tots, en els diferents apartats de l'oferta?
Publicada

08/de març/2023

contestada

08/de març/2023

No s'han de segregar els apartats de l'annex 4 en diferents documents. Si, es poden presentar tots els annexos en tots els apartats: Es poden presentar tots els annexos junts, en tots els apartats. Cal adjuntar almenys un document (un annex o diferents annexos) en cada apartat/criteri.
Bon dia, Hem accedit a l'aplicació Pixelware per presentar la nostra oferta i veiem que només es pot adjuntar l'oferta econòmica, i a més, desglossada per criteris. Tenint en compte que a l'annex 4 (oferta) venen tots els criteris agrupats, els hem de separar cada un en un document i aportar l'oferta en 4 documents? D'altra banda, no hem trobat com podem pujar les declaracions que demaneu en els plecs. Agrairem ens indiqueu com hem de procedir per presentar a nostra oferta correctament. Gràcies.
Publicada

03/de març/2023

contestada

07/de març/2023

Bon dia, No es necessari que separeu cada criteris en diferents documents. Només cal que adjunteu emplenats i signats tots els annexos que es descriuen en la Clàusula 8 del PCAP, que formen part del mateix PCAP: Annex1, Annex2 (si s'escau), Annex3, Annex4, Annex5, i Annex 6. (Podeu fer la mateixa acció quatre vegades).