Carregant

Si us plau, esperi


001_23001187
Servei integral de promoció de les activitats de lleure infantil i juvenil al districte de Ciutat Vella

Servei integral de promoció de les activitats de lleure infantil i juvenil al districte de Ciutat Vella


Import sense IVA
79.750,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
20/d’abr./2023 - 26/de maig/2023 23:59

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 319.000,00 EUR
codi CPV
92000000-1 Serveis d'esplai, culturals i esportius 

92331210-5 Serveis d'animació per a nens 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • DEUC i/o Declaració responsable
    • DEUC i/o Declaració responsable
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • Proposta tècnica de servei integral de promoció de les activitats de lleure infantil i juvenil
  • Oferta econòmica i resta de criteris automàtics
    • 0. Annex 3: Oferta econòmica i resta de criteris automàtics
    • 1. Oferta econòmica
    • 2. Per realitzar sessions de dinamització del joc en col·laboració amb caus i esplais
    • 3. Per realitzar sessions de dinamització en matèria d'infants amb necessitats educatives especials
    • 4. Per l'increment de la freqüència en els informes de gestió del servei

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Informe error material

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe error material_2

Descarregar

Plec tècnic

Plec Tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Informe de necessitat i idoneïtat

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Decret Autorització

Descarregar

Plec administratiu

Plec de Clàusules Administratives Particulars (PCAP)

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annex 1 PCAP: Declaració responsable

Descarregar

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annex 2 PCAP: Proposta tècnica

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Annex 3 PCAP: Oferta econòmica i resta criteris automàtics

Descarregar

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

001_23001187: Sobre C

7 de juny 2023 14:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, hem vist als plecs que per a les dinamitzacions a les places es requereixen materials diversos que impliquen un cost important, malgrat la partida propiament de mateirals per a aquestes és (juntament amb el material per la formació) de 3.450€, que si el dividim pel nombre d accions anuals a l espai públic (216 accions) ens dóna un import en concepte de material de 15,97€ per acció. Com es preveu donar cobertura a la necessitat de material lúdic i pedagògic segons la diversitat del mateix amb aquest import per acció? cal que l empresa assumeixi la compra del fons de material lúdic i el posi a disposició del projecte durant totes les accions? com s ha contemplat els usos, les pèrdues, les reparacions i l amortització propiament del material tenint en compte sobretot que a l agost i setembre serà necessari un dia duplicar els espais i per tant tenir doble material. Gràcies
Publicada

21/d’abr./2023

contestada

26/d’abr./2023

A la clàusula 2 del Plec de Clàusules Administratives Particulars: "Pressupost base de licitació i valor estimat del contracte " s'estableix que, d'acord amb la previsió de l'article 100 LCSP, el pressupost base de licitació és de 96.497,50 euros, IVA inclòs, amb el desglossament següent: 79.750,00 euros, pressupost net 16.747,50 euros en concepte d'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) al tipus del 21 %. Aquest pressupost màxim s'ha d'entendre comprensiu de la totalitat de tots els costos derivats de l'execució de l'objecte del contracte. Pel que fa al material, a la clàusula 6.3 "Material necessari " del plec tècnic s'estableix que es prioritzaran els materials sostenibles. Tenint en compte l'aplicació de criteris de sostenibilitat, es contempla que les sessions de formació comptin amb una quantitat reduïda de material fungible i que les accions de dinamització lúdica es realitzin amb material reutilitzable que sigui d'elevada durabilitat i que es pugui utilitzar en els diferents espais de joc lliure previstos. Tanmateix, poden haver accions de dinamització que no requereixin de material o que aquest sigui mínim.
Bon dia, arrel de la vostra resposta respecte al tema del MATERIAL NECESSARI segons clausula 6.3 no veiem dimensionat en aquesta els arguments que expresseu, sobretot el que feu referència a que es realitzin amb material reutilitzable que sigui d elevada durabilitat i que es pugui utilitzar en els diferents espais de joc lliure previstos. Tanmateix, poden haver accions de dinamització que no requereixin de material o que aquest sigui mínim. No veiem tal i come està plantejat el projecte, el nombre d accions, la duplicitat de les mateixes a espais simultanis i les exigències a donar cobertura a material lúdic tal i com diu el plec a materials que disposarà el servei seran variats, visibles, atractius per les seves mides,materials i acabats; de fàcil accés i ràpid de jugar; i buscant diversificar el joc i incloent material que promogui diferents habilitats (jocs simbòlics, jocs sensomotriu, jocs de taula, etc...) i a que a banda del material lúdic també s ha de suministrar el mobiliari. Seguim amb dubtes en com heu dimensionat les necessitats de dinamització de les places i les seves exigències i necessitats respecte al volum i característiques del material lúdic amb un import de material que no dona cobertura a tot el que expressat al plec. Entenem però que us feu càrrec de que les execucions es portin a terme amb un material que s ajusti economic al màxim que heu indicat. Com entitat i sota la nostra expertessa en projectes similars considerem que no es podrà donar cobertura a la qualitat i quantitat de material lúdic i de mobiliari amb l import proposat. Agafem però la vostra resposta com a marc de referència, malgrat contradiu el que expressa el plec. Com es pot dinamitzar una plaça (inclús dues simultaniament) atenent necessitats lúdiques d infants fins els 12 anys sense material o amb material mínim tal i com heu expressat en la resposta?
Publicada

27/d’abr./2023

contestada

28/d’abr./2023

Bon dia, A la clàusula 6.3 del Plec de Prescripcions Tècniques "Material necessari" s'indica: "L'empresa adjudicatària es farà càrrec de la compra dels jocs, les propostes lúdiques i la resta de material necessari, seguint les directrius de qualitat, tipus de material i joc acordat amb Direcció de Serveis a les persones i al territori".
HOLA, 1.ALS COSTOS SALARIALS ES TROBEN DIMENSIONADES LES VACANCES? 2.EN EL CAS DE PODER ANUL-LAR EL SERVEI DE DINAMITZACIÓ AMB 24H D ANTEL.LACIÓ PER TEMES DE CLIMATOLOGIA I REUBICAR AQUESTES INTERVENCIONS AL CALENDARI, SEGONS ESTATUT DE TREBALLADORES EL TEMPS MÍNIM DE PREAVÍS ES DE 5 DIES ABANS DEL CANVI PER TANT, A LES TREBALLADORES CALDRIA PAGAR-LIS AMB NORMALITAT, AIXÓ S HA CONTEMPLAT?
Publicada

21/d’abr./2023

contestada

26/d’abr./2023

A la clàusula 2 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, "Pressupost base de licitació i valor estimat del contracte" s'estableix que, d'acord amb la previsió de l'article 100 LCSP, el pressupost base de licitació és de 96.497,50 euros, IVA inclòs, amb el desglossament següent: 79.750,00 euros, pressupost net i 16.747,50 euros en concepte d'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) al tipus del 21 %. Aquest pressupost màxim s'ha d'entendre comprensiu de la totalitat de tots els costos derivats de l'execució de l'objecte del contracte i inclou la partida de costos salarials, què s'ha calculat prenent com a referència el Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per als anys 2011 a 2016 (codi de conveni núm. 79002295012003), i l'Acord parcial del Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya, publicat al DOGC l'1 d'abril de 2022 com a Resolució EMT/823/2022.
HOLA, TENINT EN COMPTE QUE LA DINAMITZACIÓ DE PLACES ÉS UN SERVEI ITINERANT, COM HEU DIMENSIONAT EL COST DE LA BENZINA? VEIEM QUE A LA PARTIDA D ALTRES MATERIALS, COMUNICACIONS I TRANSPORT HI HA UN TOTAL DIMENSIONAT DE 2.300€ QUE SI ELS DIVIDIM PER LES 216 INTERVENCIONS ANUALS IMPLICA UN PREU/UNITARI DE 10,64€/SESSIÓ QUE JA VINDRIA A SER EL COST NOMÉS DE LA BENZINA QUE REQUEREIX UN SERVEI ITINERANT MALGRAT SIGUIN DESPLAÇAMENTS CURTS, DINS DEL NUCLI URBÀ. TAMPOC VEIEM DIMENSIONAT EL TEMPS DE CÀRREGA I DESCÀRREGA DEL VEHICLE I EL DESPLAÇAMENT. TENINT EN COMPTE EL COST DE LA BENZINA, COM HEU DIMENSIONAT AQUESTA PARTIDA PERQUÈ PUGUI DONAR COBERTURA A LA DESPESSA DE DESPLAZAMENT/TRANSPORT /BENZINA AIXÍ COM A LA RESTA DE CONCEPTES QUE HI APAREIXEN? HA DE SER TAMBÉ UN ASPECTE QUE LA EMPRESA POSI AL SERVEI DEL PROJECTE AMB RECURSOS PROPIS O EL MARGE DE GESTIÓ? NO HI HA MARGE DE BENEFICI EN AQUESTA LICITACIÓ?
Publicada

21/d’abr./2023

contestada

26/d’abr./2023

A la clàusula 2 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, "Pressupost base de licitació i valor estimat del contracte " s'estableix que, d'acord amb la previsió de l'article 100 LCSP, el pressupost base de licitació és de 96.497,50 euros, IVA inclòs, amb el desglossament següent: 79.750,00 euros, pressupost net 16.747,50 euros en concepte d'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) al tipus del 21 %. Aquest pressupost màxim s'ha d'entendre comprensiu de la totalitat de tots els costos derivats de l'execució de l'objecte del contracte. La clàusula 4.1 del plec de Prescripcions Tècniques recull el següent punt: "Dinamització de les sessions de joc de 2 hores de durada (amb un total de 4 hores de dedicació del personal total, incloent el temps de muntatge, desmuntatge i transport".
BON DIA, EN EL CAS DE SUBCONTRACTAR LA FORMACIÓ DE MONITORS/ES DE LLEURE ENTENEM QUE NO CALDRIA LA CONTRACTACIÓ DEL PERFIL TÈCNIC DE NIVELL A PREVIST PER A LES MATEIXES. ÉS AIXÍ?
Publicada

21/d’abr./2023

contestada

26/d’abr./2023

La clàusula 6.2 del Plec de Prescripcions Tècniques: " Personal" recull l'equip de treball i els perfils professionals que, com a mínim, s'han de posar a disposició del servei. A la clàusula 23 del Plec de Clàusules administratives particulars es regulen les condicions relatives a la possibilitat de subcontractació d'una part del servei.