Carregant

Si us plau, esperi


001/P2301507
Reflexió estratègica Pacte Mobilitat

Procés de reflexió estratègica, escolta activa i treball amb els agents del Pacte per la Mobilitat en relació a l¿estructura, el funcionament i la dinàmica de treball i la governança d¿aquest òrgan de participació de ciutat.


Import sense IVA
14.784,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
16/de maig/2023 14:00 - 23/de maig/2023 14:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Menor amb concurrència
No 14.784,00 EUR
codi CPV
79421000-1 Serveis de gestió de projectes que no siguin els de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Oferta tècnica i econòmica
    • 21. Preu (aplicable en cas de tenir un UNIC criteri)

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Informe de necessitat

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Sembla que el procés de reflexió és per parlar de l'estructura, d'organització i governança del Pacte, però en canvi en els resultats esperats apunteu també els reptes i temes d'interès a treballar en el proper mandat... Ens ho podeu aclarir?
Publicada

18/de maig/2023

contestada

18/de maig/2023

En les entrevistes i sessions de treball també es vol incloure alguna pregunta relativa als principals temes o reptes vinculats a la mobilitat que consideren clau per al nou mandat municipal, de tal manera que el procés també permeti fer aquesta identificació. La nova organització i proposta de funcionament del Pacte per la Mobilitat ha de permetre donar treballar i donar resposta als temes a abordar.
Teniu una estimació de quantes entrevistes a agents clau i quantes sessions de treball amb entitats estimeu que caldrà fer? El plec no ho indica i veiem que al pacte hi ha més 100 entitats adherides
Publicada

18/de maig/2023

contestada

18/de maig/2023

Preveiem unes 25 entrevistes i unes 10 sessions/reunions de treball, a banda de les reunions de coordinació interna amb l'Ajuntament i la Comissió Permanent del Pacte per la Mobilitat i de la jornada o sessió de presentació de les conclusions-resultats. Aquesta estimació haurà d'acabar de concretar-se o ajustar-se a partir de la proposta/pla de treball de l'adjudicatària, les consideracions de la Comissió Permanent i les indicacions de la Regidoria/Gerència de Mobilitat.