Carregant

Si us plau, esperi


001/P2302148
Serveis de consultoria específica en el procés d'elaboració i redacció del Pla d'Impuls de l'Economia Social i Solidària Barcelona 2024-2027.


Import sense IVA
12.396,70 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
05/de set./2023 - 15/de set./2023 12:00

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Menor amb concurrència
12.396,70 EUR
codi CPV
79411000-8 Serveis generals de consultoria en gestió 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Oferta tècnica i econòmica
    • 22. Preu (aplicable en cas de tenir més d'un criteri)
    • Experiència en conceptualització i redacció planificació estratègica de polítiques públiques d'ESS.
    • Experiència en conceptualització i redacció planificació estratègica de polítiques públiques.
    • Formació de l'equip de treball, en Economia Social i Solidària
    • Formació de l¿equip de treball, en avaluació de política pública.
    • Formació de l¿equip de treball, en planificació estratègica de política pública.

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Model presentació oferta

Descarregar

Plec tècnic

Plec tècnic esmenat

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
L entitat que presenta la proposta pot comptar amb personal d una altra organització associada per a desenvolupar la feina?
Publicada

08/de set./2023

La previsió del contracte estima la necessitat d'unes 240 en la seva totalitat, amb un marge de 20 hores. Aquesta prestació podria ser executada per una sola persona en exclusivitat, i, si escau, més d'una. En el cas que només fos una persona, hauria tenir relació contractual amb l'empresa adjudicatària.
1. Les experiències/projectes en la conceptualització i redacció de planificació estratègica de polítiques públiques en ESS es poden posar també a la taula d experiències/projectes en la conceptualització i redacció de planificació estratègica de polítiques públiques? 2. Si les experiències són projectes que han estat co-impulsats per l Administració Pública però implementats per entitats, també es poden comptar com a experiències de planificació estratègica de polítiques públiques i/o polítiques públiques en ESS? 3. Quina importància té la Durada de la prestació (dies, mesos o anys) de les experiències si en els criteris automàtics només es compten el número d experiències? Les experiències han de tenir una durada mínima per a que les puguem posar?
Publicada

08/de set./2023

contestada

08/de set./2023

1. Les experiències/projectes en la conceptualització i redacció de planificació estratègica de polítiques públiques en ESS es poden posar també a la taula d experiències/projectes en la conceptualització i redacció de planificació estratègica de polítiques públiques? Sí 2. Si les experiències són projectes que han estat co-impulsats per l Administració Pública però implementats per entitats, també es poden comptar com a experiències de planificació estratègica de polítiques públiques i/o polítiques públiques en ESS? Allò determinant en la valoració els criteris 2.1 i 2.2 és que demostri (mitjançant la informació que es sol·licita, entre aquesta l' "organisme amb qui es va fer la prestació") i que l'experiència es tingui en allò que es defineix (a la pàgina 6 de l'Informe de Necessitat) sobre el que és planificació estratègica, que són les polítiques públiques i que és l' economia social i solidària, 3. Quina importància té la Durada de la prestació (dies, mesos o anys) de les experiències si en els criteris automàtics només es compten el número d experiències? Les experiències han de tenir una durada mínima per a que les puguem posar? Segons s'especifica a la pàgina 4 de l'Informe de Necessitat, la valoració els criteris 2.1 i 2.2 es puntuarà "la suma de les experiències de les persones que s'adscriguin a l'equip de treball, sempre que tinguin implicació directa en l'execució del contracte" en número de projectes. L'Informe de Necessitat no especifica quina ha de ser la durada mínima dels projectes on s'ha d'acreditar l'experiència. Es valorarà experiències per tal d'adjudicar un contracte amb una previsió de dedicació estimada d'unes 240 hores en la seva totalitat, amb un marge de + 20 hores.