Carregant

Si us plau, esperi


001_23002194
SUBMINISTRAMENT, INSTAL.LACIÓ I MANTENIMENT DE 27 EQUIPS MULTIFUNCIONALS DEL DISTRICTE EIXAMPLE

Subministrament, instal.lació i manteniment de 27 equips multifuncionals a diferents equipaments del districte de l'Eixample amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
57.533,41 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
03/de nov./2023 11:45 - 04/de des./2023 23:59

Òrgan de contractació
Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Subministraments
Obert
No 184.090,23 EUR
codi CPV
30120000-6 Fotocopiadores, màquines offset i impressores 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Sobre de clàusules administratives
    • Declaració responsable de compliment de requisits previs
  • Sobre de condicions tècniques i econòmiques
    • 01. Oferta econòmica
    • 02. Oferta econòmica del cost unitari variable d¿impressió en negre
    • 03. Oferta econòmica del cost unitari variable d¿impressió en color
    • 04. Millora joc de consumibles tòners
    • 05. Millora nivells emissió de soroll
    • 06. Millora en el temps de resposta
    • 07. Millora temps presentació dades

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

INFORME DE NECESSITAT I IDONEÏTAT

Descarregar

Plec tècnic

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES

Descarregar

Plec administratiu

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS

Descarregar

Documents addicionals a publicar

ANNEX. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS

Descarregar

Documents addicionals a publicar

RESOLUCIÓ MOTIVADA D'APROVACIÓ DE L'EXPEDIENT

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Aclariment gramatge del paper

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Aclariment accès inalàmbric impressores

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

001_23002194: BC

18 de desembre 2023 09:30

Finalitzada

Document Data de publicació
Acta Mesa Adjudicació Publicat el 16/de gen./2024

Descarregar

Acta Mesa C Publicat el 18/de des./2023

Descarregar

Acta Mesa Extraordinària Publicat el 08/de gen./2024

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
PUGEM DIVERSES PREGUNTES PER ACLARIR-LES. ESPEREM RESPOSTA. GRÀCIES. Pregunta 1 ¿ Respecte el punto 3.2 es contempla la possibilitat que el Ajuntament prorrogui el contracte amb el anterior licitador fins la retirada dels equips? ó ha de ser el adjudicatari que es faci càrrec de la pròrroga? Pregunta 2 ¿ Les comunicacions que es tinguin que fer amb la eina de ticketing de el Ajuntament es poden fer en procès manual?. Per eixample obtenin algún accés remot a dita eina de ticketing? Pregunta 3 ¿ Al punt 4.9 de retirades dels equips, si els equips són per a destrucció és suficient presentar el certificat de destrucció de el equip per un gestor de residus? Pregunta 4 ¿ Pla de retirada , quan diuen Serveis de assistència addicionals consensuats amb aquesta i sense cost durant 2 mesos, hem de entendre que hem de prestar Servei gratuït durant 2 mesos després de la finalització del contracte? Això enllaça amb la pregunta 1 A el anterior contracte no era un requeriment i ens hem de fer càrrec del servei dels equips antics mentre es procedeix a la instal·lació dels Nous i també sense cost a la finalització del contracte?
Publicada

17/de nov./2023

contestada

21/de nov./2023

· Pregunta 1 ¿ Respecte el punto 3.2 es contempla la possibilitat que el Ajuntament prorrogui el contracte amb el anterior licitador fins la retirada dels equips? ó ha de ser el adjudicatari que es faci càrrec de la pròrroga? Resposta 1. No es tracta d'una pròrroga, tal i com diu el punt 3.2. del PPT, l'adjudicatari sortint i l'adjudicatari entrant s'hauran de coordinar per a mantenir el servei en els nivells de qualitat actuals. · Pregunta 2 ¿ Les comunicacions que es tinguin que fer amb la eina de ticketing de el Ajuntament es poden fer en procès manual?. Per eixample obtenint algun accés remot a dita eina de ticketing? Resposta 2. No, aquesta eina generarà un correu de manera automàtica cap a la direcció que la empresa licitadora ens facilita per a aquest servei. També es podrà utilitzar el servei telefònic que la empresa licitadora vulgui facilitar. · Pregunta 3 ¿ Al punt 4.9 de retirades dels equips, si els equips són per a destrucció és suficient presentar el certificat de destrucció de el equip per un gestor de residus? Resposta 3. En el moment de retirada de l'equipament amb el vistiplau de la Ajuntament de Barcelona, l'empresa adjudicatària haurà de treure tots els distintius i etiquetes dels equips relacionats amb l'Ajuntament de Barcelona, així com procedirà a eliminar tota la informació existent en el disc dur dels equips amb un formateig de baix nivell abans de la seva retirada i certificar que s'ha produït aquest fet. · Pregunta 4 ¿ Pla de retirada, quan diuen Serveis de assistència addicionals consensuats amb aquesta i sense cost durant 2 mesos, hem de entendre que hem de prestar Servei gratuït durant 2 mesos després de la finalització del contracte? Això enllaça amb la pregunta 1 A el anterior contracte no era un requeriment i ens hem de fer càrrec del servei dels equips antics mentre es procedeix a la instal·lació dels Nous i també sense cost a la finalització del contracte? Resposta 4. No es tracta de prestar servei gratuït sinó d'una assistència tècnica addicional, per a consultes puntuals, en cas de ser necessari per a garantir la continuïtat del servei. En cap cas implica la utilització de maquinària ni desplaçament de personal.
Hola. Bon dia. Enviem pregunta per aclarir-los. Gràcies. En cas de haver de instal·lar un programari per a la còpia autèntica centralitzat, que amb prou feines consumeix recursos. Es podria utilitzar els servidors de la Ajuntament.?
Publicada

27/de nov./2023

contestada

30/de nov./2023

En el cas convingut per contracte o plantejat com a petició per part de l'adjudicatari, que calgui la implantació per part de l'adjudicatari d'una eina/agent de monitoratge d'estat, consums i alerta de les impressores, aquest procés s'ha de regir pel procediments i prescripcions indicades per l'IMI. La comunicació entre la infraestructura del proveïdor i les impressores sera a través de l'establiment d'una connexió Lan2Lan, que proporciona el departament de Telecomunicacions de l'IMI (concretament, l'equip de l'OSAT) (05.03.04.03 Alta - renovació VPN L2L). El temps estimat per la posada en marxa d'aquest sistema és d'un mes.
Estimats col·laboradors: Amb data 27/11/2023 vam pujar una pregunta/consulta a la plataforma sobre la licitació 23002194, i fins ara no hem tingut resposta. No he aconseguit trobar a la licitació si hi ha una data límit per a consultes. Si és possible, sol·licitaria ens podrien donar resposta a la consulta realitzada. Si us plau, podeu atendre aquesta sol·licitud? Pregunta: HOLA. BON DIA. ENVIEM PREGUNTA PER ACLARIR-LOS. GRÀCIES. EN CAS DE HAVER DE INSTAL·LAR UN PROGRAMARI PER A LA CÒPIA AUTÈNTICA CENTRALITZAT, QUE AMB PROU FEINES CONSUMEIX RECURSOS. ES PODRIA UTILITZAR ELS SERVIDORS DE LA AJUNTAMENT.?
Publicada

30/de nov./2023

contestada

30/de nov./2023

Segons consta al PCAP en la clàusula 9.2.: "Les empreses interessades podran requerir informació addicional sobre els plecs en les condicions establertes a l'article 138.3 LCSP". I segons l'article 138.3 de la LCSP: "Els òrgans de contractació proporcionaran a tots els interessats en el procés de licitació, com a molt tard 6 dies abans de que finalitzi el termini fixat per a la presentació d'ofertes, aquella informació addicional sobre els plecs i demés documentació complementària que aquests sol·licitin, a condició de que l'haguessin demanat al menys 12 dies abans del transcurs del termini de presentació de les proposicions o de les sol·licituds de participació, a no ser que en els plecs de la licitació s'estableixi un termini diferent." Pregunta: HOLA. BON DIA. ENVIEM PREGUNTA PER ACLARIR-LOS. GRÀCIES. EN CAS DE HAVER DE INSTAL·LAR UN PROGRAMARI PER A LA CÒPIA AUTÈNTICA CENTRALITZAT, QUE AMB PROU FEINES CONSUMEIX RECURSOS. ES PODRIA UTILITZAR ELS SERVIDORS DE LA AJUNTAMENT.? Resposta: En el cas convingut per contracte o plantejat com a petició per part de l'adjudicatari, que calgui la implantació per part de l'adjudicatari d'una eina/agent de monitoratge d'estat, consums i alerta de les impressores, aquest procés s'ha de regir pel procediments i prescripcions indicades per l'IMI. La comunicació entre la infraestructura del proveïdor i les impressores sera a través de l'establiment d'una connexió Lan2Lan, que proporciona el departament de Telecomunicacions de l'IMI (concretament, l'equip de l'OSAT) (05.03.04.03 Alta - renovació VPN L2L). El temps estimat per la posada en marxa d'aquest sistema és d'un mes.
Pugem diverses preguntes per aclarir-les. Esperem resposta. Gràcies. Pregunta 1 ¿ punt 7.16 Gestió d¿identitats i autenticació d¿usuaris: El Ajuntament de Barcelona disposa de una sèrie de mecanismes de autenticació definits. El proveïdor haurà de assegurar que es utilitzin aquests mecanismes per a la autenticació i la autorització dels usuaris. Cal conèixer quins mecanismes definits tenen per autenticar-se, els poden definir? Cal el ús de targeta? Quantes targetes són necessàries? Pregunta 2 ¿ Al punt de condicions de la execució del contracte 4.1 confirmar que estan sol·licitant la gestió de informes per històric i representació de les dades de forma gràfica. Pregunta 3 - Al punt 13 quan sol·liciten escanejat a email de el usuari i carpeta per defecte es entén que tots aquests usuaris que necessitin aquesta funcionalitat podran autenticar-se. Pregunta 4 ¿ Al punt 18 el proveïdor ha de proporcionar un servidor. En el punt 4.8 Gestió de la monitorització dels equips, diuen que: Les tarifes de hosting, llicències, servidors, programacions, comunicacions, manteniment o qualsevol altre requisit que hagi de disposar el adjudicatari i que pressuposi despesa econòmica, aniran a càrrec del mateix adjudicatari . el Districte de el Eixample pot proporcionar servidors virtuals? A qui correspon la responsabilitat del manteniment? Pregunta 5 ¿ Punt 18 f) Haureu de copiar les adreces de correu electrònic de les agendes de contactes dels equips vells als equips nous. Al adjudicatari del contracte no té accés a aquesta informació, ni als equips multifunció actuals, se entén que el fabricant que actual proporcionarà la informació, poden confirmar? Pregunta 6 ¿ A la fase final de retirada dels equips confirmar que el codi font és propietat del desenvolupador i no es pot facilitar. Pregunta 7 - Al punt 7.15 se indica que el adjudicatària haurà de ser responsable de la instal·lació i actualització de programes de protecció antimalware?
Publicada

16/de nov./2023

contestada

20/de nov./2023

Pregunta 1. Punt 7.16 Gestió d'identitats i autenticació d'usuaris: El Ajuntament de Barcelona disposa de una sèrie de mecanismes de autenticació definits. El proveïdor haurà de assegurar que es utilitzin aquests mecanismes per a la autenticació i la autorització dels usuaris. Cal conèixer quins mecanismes definits tenen per autenticar-se, els poden definir? Cal el ús de targeta? Quantes targetes són necessàries? Resposta 1. El mecanisme de funcionament es mitjançant una cua d'impressió per IP allotjada a un servidor del IMI dedicat al servei d'impressió. No caldrà cap targeta magnètica. Tot funcionarà per permisos de perfil d'usuari. Pregunta 2. Al punt de condicions de la execució del contracte 4.1 confirmar que estan sol·licitant la gestió de informes per històric i representació de les dades de forma gràfica. Resposta 2. Correcte, necessitem un control total de les impressions al Districte, i de l'estat dels consumibles de la màquina o possibles avaries. Pregunta 3. Al punt 13 quan sol·liciten escanejat a email de el usuari i carpeta per defecte es entén que tots aquests usuaris que necessitin aquesta funcionalitat podran autenticar-se. Resposta 3. Correcte, aquest permisos sobre l'accés a la màquina multifuncional es configurarien per perfil d'usuari. La carpeta per escanejar, seria una carpeta de la nostra xarxa corporativa, configurada per l'IMI, també amb permisos associats a perfil. El que si que necessitaríem seria configurar una llibreta de direccions a la màquina per escanejar a correu corporatiu dels usuaris. Pregunta 4. Al punt 18 el proveïdor ha de proporcionar un servidor. En el punt 4.8 Gestió de la monitorització dels equips, diuen que: Les tarifes de hosting, llicències, servidors, programacions, comunicacions, manteniment o qualsevol altre requisit que hagi de disposar el adjudicatari i que pressuposi despesa econòmica, aniran a càrrec del mateix adjudicatari. El Districte de el Eixample pot proporcionar servidors virtuals? A qui correspon la responsabilitat del manteniment? Resposta 4. Igualment, intentem respondre aquest punt. El servidor que gestiona la cua d'impressió, escaneig, etc, estarà allotjat als servidors del IMI. En cas de que fos necessari software extern per controlar la màquina, o algunes altres funcions si que el tindria que proporcionar la empresa licitadora. Com per exemple, el control dels consumibles, alarmes d'avaria o alguna altre funció que per algun motiu justificat no pugui estar allotjat al servidor del IMI. Si fos necessari muntar un servidor per controlar totes aquestes funcions, correrà a compte de la empresa licitadora, al igual que el manteniment. El Districte del Eixample no disposa de servidors per aquesta tasca. Pregunta 5. Punt 18 f) Haureu de copiar les adreces de correu electrònic de les agendes de contactes dels equips vells als equips nous. Al adjudicatari del contracte no té accés a aquesta informació, ni als equips multifunció actuals, se entén que el fabricant que actual proporcionarà la informació, poden confirmar? Resposta 5. Correcte, el licitador actual facilitarà aquesta llista de llibretes d'adreces de cada màquina, amb cada ubicació, per fer el traspàs a les noves màquines. El RGSI Pere Castany del Districte Eixample, podrà fer també un acompanyament i suport. Pregunta 6. A la fase final de retirada dels equips confirmar que el codi font és propietat del desenvolupador i no es pot facilitar. Resposta 6. Tal com consta al PPT: "L'adjudicatari posarà a disposició de l'Ajuntament de Barcelona qualsevol eina desenvolupada durant l'execució del contracte, tant per l'adjudicatari com pels tercers que hagi contractat, per a millorar la prestació del servei. El codi font i la documentació d'aquestes eines seran lliurats a l'Ajuntament de Barcelona a la finalització del contracte." Pregunta 7. Al punt 7.15 se indica que el adjudicatària haurà de ser responsable de la instal·lació i actualització de programes de protecció antimalware? Resposta 7. En aquest punt es fa referencia a, que en el cas de que algunes tasques estiguin gestionades a traves de servidors o equips externs al IMI / Ajuntament, aquest servidors estiguin ben protegits. Els servidors IMI i els ordinadors corporatius dels usuaris ja disposen d'antivirus i proteccions corporatives.
D¿acord al punt 4.3 especificacions tècniques en concret al punt de connectivitat, sol.liciten que permetrin l¿accès inalàmbric LAN WIFI (IEEE 802.11 b/g/n) així podrà presentar-se més fabricants i en conseqüència més concurrència.
Publicada

09/de nov./2023

contestada

10/de nov./2023

· Pregunta 1: D'acord al punt 4.3 especificacions tècniques en concret al punt de connectivitat, sol.liciten que permetrin l'accès inalàmbric LAN WIFI (IEEE 802.11 b/g/n) així podrà presentar-se més fabricants i en conseqüència més concurrència. · Resposta pregunta 1: D'acord amb la clàusula 4.3 d'especificacions tècniques del Plec de Prescripcions Tècniques del contracte 23002194 s'informa que en el punt que fa referència a la connectivitat l'accés inalàmbric LAN WIFI (iEEEE 802.11 a/b/g/n) és el requisit establert al plec que han de complir els equips multifuncionals del contracte. · Pregunta 2: D'acord al punt 4.3 especificacions tècniques en concret al punt de gramatge admès sol·licitem que permetin de 52 a 300 g/m2 perquè la diferència és mínima d'acord al que vostès sol·liciten 50 a 300 g/m2 i aquest diferència no afectarà a l'usuari ni a la producció. D'igual manera permetria la concurrència de més fabricants. · Resposta pregunta 2: S'ha publicat un avís de correcció d'errades en la documentació del contracte 23002194 en data 8/11/23: 1 – Plec de Prescripcions Tècniques, clàusula 4.3 Especificacions tècniques – Equips multifuncionals impressió en B/N. Gramatge admès del paper: On diu: De 50 a 300 g/m2 Ha de dir: De 60 a 220 g/m2. Entenent aquests valors com a mínims. 2 – Plec de Prescripcions Tècniques, clàusula 4.3 Especificacions tècniques – Equips multifuncionals color i B/N. Pes de suport d'impressió admesos On diu: De 75 a 200 g/m2 Ha de dir: De 60 a 220 g/m2. Entenent aquests valors com a mínims.