Carregant

Si us plau, esperi

Descarregar l'aplicació de presentació d'ofertes

SI US PLAU, LLEGIU ATENTAMENT LES SEGüENTS INSTRUCCIONS

Per poder licitar electrònicament vostè necessita haver descarregat prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes. Aquesta aplicació es quedarà instal·lada en el seu ordinador i podrà accedir-hi mitjançant icona d'accés directe, sense necessitat d'estar dins de la Plataforma de Licitació Electrònica.

La icona d'accés a aquesta aplicació, habitualment, estarà en el seu escriptori i es denomina "Presentació electrònica d'ofertes". Aquesta aplicació li permetrà preparar les seves ofertes sense necessitat d'estar connectat tot el temps a internet i desar els canvis fins que decideixi presentar electrònicament la seva oferta.

Un cop instal·lada l'aplicació d'ofertes en el seu ordinador ja no necessita tornar a descarregar-la cada vegada que es vulgui presentar oferta, únicament ha de descarregar l'arxiu de sol·licitud corresponent a la Tramitació a la qual es vol presentar, guardar en un lloc controlat del seu ordinador, i obrir-lo amb aquesta aplicació.

L'arxiu de sol·licitud conté tota la informació de la Tramitació a la qual desitja presentar la seva oferta, i permetrà que l'aplicació li guiï pels passos necessaris per crear una oferta electrònica de forma correcta.

Requisits tècnics per al funcionament de l'aplicació de presentació d'ofertes:

  • SI US PLAU, LLEGIU ATENTAMENT LES SEGüENTS INSTRUCCIONS
  • Per poder licitar electrònicament vostè necessita haver descarregat prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes. Aquesta aplicació es quedarà instal·lada en el seu ordinador i podrà accedir-hi mitjançant icona d'accés directe, sense necessitat d'estar dins de la Plataforma de Licitació Electrònica.
  • La icona d'accés a aquesta aplicació, habitualment, estarà en el seu escriptori i es denomina "Presentació electrònica d'ofertes". Aquesta aplicació li permetrà preparar les seves ofertes sense necessitat d'estar connectat tot el temps a internet i desar els canvis fins que decideixi presentar electrònicament la seva oferta.

ÉS MOLT IMPORTANT QUE NO ESPEREU FINS AL ÚLTIM DIA PER PRESENTAR LES SEVES OFERTES. D'AQUESTA MANERA EVITARÀ PROBLEMES TÈCNICS QUE PUGUIN IMPOSSIBILITAR LA PRESENTACIÓ.