Carregant

Si us plau, esperi


026/600.2020.007
ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS DE REALITZACIÓ D¿AIXECAMENTS TOPOGRÀFICS I PLANIMÈTRICS. LOT 1: AIXECAMENTS TOPOGRÀFICS D¿INFRAESTRUCTURES I ESPAIS OBERTS. LOT 2: AIXECAMENTS PLANIMÈTRICS D¿EDIFICACIONS I SOLARS, AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE


Import sense IVA
340.000,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
14/d’oct./2020 - 16/de nov./2020 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert
960.000,00 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica o avaluable mitjançant judici valor
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
71351810-4 Serveis topogràfics 

1 LOT 1: AIXECAMENTS TOPOGRÀFICS D'INFRAESTRUCTURES I ESPAIS OBERTS 280.000,00 Adjudicat
71351810-4 Serveis topogràfics 

2 LOT 2: AIXECAMENTS PLANIMÈTRICS D'EDIFICACIONS I SOLARS 60.000,00 Adjudicat

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/600.2020.007: Mesa d'obertura de la sección Sobre C: Oferta econòmica o avaluable mitjançant fórmules

4 de febrer 2021 10:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
La solvència tècnica mínima requerida per l'Autor dels treballs, segons el Plec s'acreditarà mitjançant l'aportació del títol, del certificat de bona execució del treball indicat com a solvència i del Currículum Vitae. Com que al sobre A no hi pot haver cap referència ni professional, ni d'experiència, inclosos els currículum vitae de les persones que ocuparan les posicions definides com a "autor del treball", se'ns presenta el següent dubte: l'esmentada documentació que acredita la solvència mínima requerida s'ha d'incloure al Sobre C juntament amb les experiències addicionals, o s'haurà d'entregar posteriorment a petició de BIMSA? Moltes gràcies.
Publicada

10/de nov./2020

contestada

13/de nov./2020

Benvolguts, La documentació acreditativa de la solvència mínima es presentarà quan sigui requerit per BIMSA, abans de l'adjudicació, a aquelles empreses classificades en els primers llocs de cada lot, juntament amb la resta de documentació que s'especifica a la clàusula 14 del plec (sense perjudici que BIMSA es reserva la potestat de requerir que es presenti la totalitat o una part dels documents justificatius en qualsevol moment del procediment quan resulti necessari per garantir el bon desenvolupament del mateix). Tingueu en compte que, en cas de ser una de les empreses millor classificades i rebre aquest requeriment, l'experiència que aporteu com a acreditació de la solvència tècnica (aixecaments topogràfic/planimètric, en funció del lot) ha de ser diferent de la presentada en sobre C com a "oferta d'experiència addicional del personal clau".
En relació a l'escrit rebut de justificació de baixa anormal tenim els següents dubtes: apartat b. donat que no existèix definició d'encàrrec, com a justificació documental dels honoraris acordats amb un col·laborador extern serveix la presentació d'una factura d'un aixecament ja realitzat sobre un treball similar, apartat c. la justificació dels rendiments es pot fer sobre una hipòtesi d'encàrrec mig? apartat e. com a justificació de despeses es pot presentar el llistat de totes les factures (aigua, llum...) apartat f. entenc que s'ha de fer un desglòs del cost directe, indirecte, despeses generals i benefici de cadascun dels preus unitaris del banc de preus de la licitació. és així? Moltes gràcies.
Publicada

15/de març/2021

contestada

22/de març/2021

apartat b. donat que no existèix definició d'encàrrec, com a justificació documental dels honoraris acordats amb un col·laborador extern serveix la presentació d'una factura d'un aixecament ja realitzat sobre un treball similar? No podem acceptar la factura d'un treball similar com ens demanen ja que no es pot establir en un moment passat si les condicions eren les mateixes o si realment els treballs eren similars. La documentació que ens aportin ha d'indicar l'acceptació per part dels treballadors de les condicions del treball apartat c. la justificació dels rendiments es pot fer sobre una hipòtesi d'encàrrec mig? Els rendiments han de ser els que corresponguin a cada tram de treball identificat pel seu preu unitari. Tal i com s'especifica a la clàusula 10.2, paràgraf 3er del PCAP " L'adjudicació del present Acord Marc no garanteix un mínim d'unitats a realitzar, de tal forma que serà en els contractes basats on s'estableixin les partides a realitzar. En aquest sentit, es requerirà la justificació detallada de cadascuns dels preus unitaris inclosos en l'oferta en cas que s'apreciï la presumpció d'ofertes anormals o desproporcionades" apartat e. com a justificació de despeses es pot presentar el llistat de totes les factures (aigua, llum...)? El licitadora haurà de presentar tota la documentació que consideri necessària per justificar les despeses generals apartat f. entenc que s'ha de fer un desglòs del cost directe, indirecte, despeses generals i benefici de cadascun dels preus unitaris del banc de preus de la licitació. és així?" Tal i com s'especifica al requeriment d'informació addicional: "...per a cada preu unitari …"