Carregant

Si us plau, esperi


026/604.2021.002
Serveis de Coordinació de Seguretat i Salut en fase d'execució de les Obres per a la reforma interior del local situat al C. Dolors Masferrer i Bosch 15-35 (fase 2), al barri de Les Corts, al Districte de Les Corts de Barcelona

Serveis de Coordinació de Seguretat i Salut en fase d¿execució de les Obres per a la reforma interior del local situat al C. Dolors Masferrer i Bosch 15-35 (fase 2), al barri de Les Corts, al Districte de Les Corts de Barcelona


Import sense IVA
21.937,50 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
29/de gen./2021 - 16/de febr./2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert super-simplificat
26.325,00 EUR
codi CPV
71317200-5 Serveis de salut i seguretat 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Doc. Admva i Criteris Automàtics
    • 1. DR02 - Declaració responsable sobre el compliment dels requisits previs (Annex 1-A).
    • 2. DR03 - Declaració responsable en relació a la protecció de dades personals, la ubicació dels servidors i el lloc de prestació dels serveis associats a aquests (Annex 1-B)
    • 3. PREU01 - Preu

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Descarregar

Plec tècnic

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Documento adicional a publicar

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Buenas tardes. Les agradecería que me confirmen si se considera técnico competente un Ingeniero Técnico Agrícola con titulación de Técnico Superior en Prevención de Riesgos Laborales y Curso de Coordinador de Seguridad y Salud, y con amplia experiencia en Coordinación de Seguridad y Salud en obras de edificación. Muchas gracias.
Publicada

09/de febr./2021

contestada

10/de febr./2021

Buenas tardes, No puede considerarse que el perfil que plantean sea competente, ya que, de acuerdo con lo que se indica en el pliego, se requiere: Coordinador de Seguretat i Salut en fase d'execució: Titulat competent R.D. 1627/97 i LOE (Arquitecte, Arquitecte Tècnic) que acrediti condició de Tècnic nivell superior en PRL o tenir formació específica en Coordinació de Seguretat i Salut. "Coordinador de Seguretat i Salut en fase d'execució: Coordinador de Seguretat i Salut en fase d'execució: Titulat competent R.D. 1627/97 i LOE (Arquitecte, Arquitecte Tècnic) que acrediti condició de Tècnic nivell superior en PRL o tenir formació específica en Coordinació de Seguretat i Salut (caldrà acreditar aquesta condició, s'admeten fotocopies), amb experiència professional no inferior a 5 anys en la coordinació de seguretat i salut d'obres en fase d'execució . S'haurà de presentar currículum vitae del tècnic ofertat i una declaració de l'experiència professional, indicant obres d'edificació, any d'execució, import, promotor i petita descripció, així com acreditar la seva formació de tècnic superior de prevenció de riscos laborals o formació específica en coordinació de Seguretat i Salut La LOE dice que las titulaciones académicas y profesionales habilitantes para desempeñar la función de Coordinador de Seguridad y Salud en obras de edificación, durante la elaboración del proyecto y la ejecución de la obra, serán las de arquitecto, arquitecto técnico, ingeniero o ingeniero técnico, de acuerdo con sus competencias y especialidades». Sólo las titulaciones académicas del ámbito de la arquitectura (arquitectos técnicos y arquitectos) están habilitadas, por razón de sus conocimientos específicos, para desarrollar en las obras de edificación las funciones de coordinación en seguridad y salud laboral. Un saludo.
Buenos días, Para la presentación de esta oferta, tenemos una serie de dudas: 8.7 D¿acord amb el que disposa la lletra c) de l¿article 159.6 de la LCSP, l¿oferta constarà d¿un arxiu electrònic que haurà de contenir: i. Declaració responsable que s¿adjunta com a Annex núm. 1-A. ii. Declaració responsable en relació a la protecció de dades personals, la ubicació dels servidors i el lloc de prestació dels serveis associats a aquests, que s¿adjunta com a Annex núm. 1-B. iii. Pressupost (Microsoft Excel) contenidor de l¿oferta econòmica, convenientment omplert amb els preus unitaris oferts pel licitador i, en el seu cas, el llistat en paper únicament del document ¿Últim full¿ així com el certificat de validesa signat i el llistat d¿incoherències, segons el que es contempla a l¿Annex núm. 4 del present Plec. La no realització, en el seu cas, del procés d¿homogeneïtzació i verificació prèvia serà considerat com un error no esmenable i suposarà l¿exclusió. Los anexos 1-A y 1-B los tenemos claros pero en el punto iii suponemos que el Microsoft Excel se refiere al de Preus 0 pero a partir de ahí lo que te marco en rojo no lo acabamos de entender y más cuando vas al Anexo 4 y pone NO APLICA. Quedamos a la espera de sus respuesta. Muchas gracias.
Publicada

15/de febr./2021

contestada

15/de febr./2021

Buenos días, Según se publicó el pasado 12/2 en el perfil de la PCSP, en el propio expediente (604.2021.002) y que se comunicó también a través de la plataforma de licitación electrónica pixelware, com a "diligència d'incidència", se trata de un error en la configuración de los criterios del expediente en pixelware, de modo que hay que presentar el excel convertido en pdf en vez de tcq (y no hay que hacer ningun procedimiento de homogenización).