Carregant

Si us plau, esperi


026/605.2021.021
Servei de certificació LEED en fase d'obra per al nou equipament a la Plaça Sarrià (Biblioteca i Seu del Districte) al Districte de Sarrià -Sant Gervasi, a Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.

Servei de certificació LEED en fase d¿obra per al nou equipament a la Plaça Sarrià (Biblioteca i Seu del Districte) al Districte de Sarrià ¿ Sant Gervasi, a Barcelona.


Import sense IVA
23.960,00 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
10/de maig/2021 - 27/de maig/2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert super-simplificat
28.752,00 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Doc. Admva i Criteris Automàtics
    • 1. DR02 - Declaració responsable sobre el compliment dels requisits previs (Annex 1-A).
    • 2. DR03 - Declaració responsable en relació a la protecció de dades personals, la ubicació dels servidors i el lloc de prestació dels serveis associats a aquests (Annex 1-B)
    • 3. PREU03 - Preu

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/605.2021.021: Mesa d'obertura de la sección Sobre AC: Doc. Admva i Criteris Automàtics

27 de maig 2021 14:08

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Tenim 3 preguntes sobre aquest expedient: *Per a poder certificar un edifici amb LEED un dels pre-requisits d'obligat compliment és de Fundamental Comissioning, revisant el PPT no hem trobat que aquest es trobi inclòs en cap dels conceptes. Ens podeu indicar si el Fundamental Comissioing (EAp1) serà portar a terme per algú altre? En el cas que no sigui així, ens poden indicar en quin de tots els conceptes està inclòs? *En el PPT punt 2.3, es fa referència al Pla de MiV, aquest crèdit és un crèdit de la versió 2009 (v3) i segons la documentació disponible, sembla, que aquest LEED en fase de disseny, s'ha certificat amb la versió v4. Ens podeu indicar si aquest conpecte, fa referència també al Enhanced Commissioning? * A les notes finals es diu que "actualitzar les simulacions energètiques i de la documentació segons Leed...encara que hagi estat aprovada" De qui depèn que es produeixin aquests canvis? En principi, la certificació en dues fases es fa per no modificar la informació presentada. En el cas d'haver de fer canvis en els crèdits ja anticipats en fase de Design Review, això implica, per un costat, fer feines addicionals, de tornar a justificar crèdits que ja estan anticipats i que es varen fer en fase de disseny. Per un altre costat, pot ser que si, ja s'ha esgotat les dures revisions que es poden fer en fase de disseny, sigui necessari demanar un "appeal" i pagar noves taxes. En cas del de simulació energètica, s'estima en 800 $. La resta de cvrèdits 500 $/crèdit. Ens poden confirmar, que en cas, que es doni aquest cas, qui és faria càrrec d'aquestes feines addicionals de tornar a justificar crèdits ja anticipats i de les taxes que poden tenir associades?
Publicada

19/de maig/2021

contestada

26/de maig/2021

Benvolguts, després d'haver traslladat els dubtes al departament tècnic corresponent, els fem saber que: "El licitador ha de valorar a la seva oferta els conceptes descrits al plec de condicions tècniques adjunt a la licitació, en relació als serveis de certificació LEED en fase d'obra per al nou equipament a la Plaça Sarrià (Biblioteca i Seu del Districte), encara que algun concepte pugui estar obsolet o no correspondre a les necessitats vigents a criteri del licitador. En el cas que durant l'execució del contracte, a petició de BIMSA, hi ha hagi necessitats de canvis respecte als conceptes descrits al Plec Tècnic, es tindran en compte a l'empara del marc que estableix el contracte."