Carregant

Si us plau, esperi


026/611.2021.062
Serveis relatius a la producció i distribució de diferents elements gràfics per informar de les obres impulsades per Barcelona d'Infraestructures Municipals, SA ( BIMSA) amb mesures de contractació pública sostenible

Serveis relatius a la producció i distribució de diferents elements gràfics per informar de les obres impulsades per Barcelona d'Infraestructures Municipals, SA ( BIMSA)


Import sense IVA
36.166,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
22/de juny/2021 - 12/de jul./2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
115.731,20 EUR
codi CPV
79824000-6 Serveis d'impressió i distribució 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/611.2021.062: Mesa d'obertura de la sección Sobre C: Oferta econòmica i criteris automàtics

3 de setembre 2021 09:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bona tarda, Tenim uns dubtes: Quan es demana Manipulat estandar (ensobrat) * Quin tipus de sobre?? Americà?? * L¿etiqueta ens la subministra el licitador?? O bé és una base de dades o full d¿excel?? És una etiqueta amb l¿adreça per personalitzar o bé és un logo, etc?? * Quina quantitat aproximada?? En la opció de distribució fulletons bústies. ¿ La Distribució dels fulletons bústies es per BCN?? En els temes de cartells: ¿ Quantitats aproximades dels DinA4, DinA3, Cartell 21x42cm i del cartell de 19x35cm?? Moltes gràcies.
Publicada

01/de jul./2021

contestada

05/de jul./2021

Benvolguts, Els responem directament a continuació de les seves consultes: Quan es demana Manipulat estandar (ensobrat) * Quin tipus de sobre?? Americà?? - Si * L'etiqueta ens la subministra el licitador?? O bé és una base de dades o full d'excel??És una etiqueta amb l'adreça per personalitzar o bé és un logo, etc?? - Son distribucions que s'han de fer a les bústies de tots els edificis de les zones que assenyala BIMSA, sense etiqueta. * Quina quantitat aproximada?? - No els podem facilitar les quantitats doncs dependrà de les necessitats. Poden ser 100 o poden ser 1000, o es podria no tenir aquesta necessitat. En la opció de distribució fulletons bústies. La Distribució dels fulletons bústies es per BCN?? - Si, Barcelona ciutat En els temes de cartells: ¿ Quantitats aproximades dels DinA4, DinA3, Cartell 21x42cm i del cartell de 19x35cm?? - No podem dir les quantitats doncs dependrà de les necessitats. Tot i això, tal i com diu el plec la majoria son encàrrecs de menys de 100 unitats, moltes vegades menys de 50 i a vegades 30 , a vegades 20 .Dependrà de les necessitats.