Carregant

Si us plau, esperi


026/600.2021.003
Acord Marc per a la contractació dels serveis de direcció de obres i treballs addicionals en obres d'urbanització gestionades per Barcelona Infraestructures Municipals, S.A. per a obres de valor estimat menor o igual a 2.000.000 € (iva no inclòs). Lot 1: obres amb valor estimat entre 0 i fins a 499.999,99 € i Lot 2: obres amb valor estimat de 500.000,00 € fins 2.000.000,00 €.

Acord Marc per a la contractació dels serveis de direcció d¿obres i treballs addicionals en obres d'urbanització gestionades per Barcelona d¿Infraestructures Municipals, S.A.. per a obres de valor estimat menor o igual a 2.000.000 € (iva no inclòs). Lot 1: obres amb valor estimat entre 0 i fins a 499.999,99 € i Lot 2: obres amb valor estimat de 500.000,00 € fins 2.000.000,00 €.


Import sense IVA
0,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
21/de jul./2021 - 03/de set./2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert
8.000.000,00 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
71520000-9 Serveis de supervisió d'obres 

1 Acord Marc per a la contractació dels serveis de direcció d¿obres i treballs addicionals en obres d¿infraestructures gestionades per Barcelona d¿Infraestructures Municipals, S.A.. per a obres de valor estimat menor o igual a 2.000.000 € (iva no inclòs). Lot 1: obres amb valor estimat entre 0 i fins a 499.999,99 € i Lot 2: obres amb valor estimat de 500.000,00 € fins 2.000.000,00 €. 0,00 Requeriment
71520000-9 Serveis de supervisió d'obres 

2 Acord Marc per a la contractació dels serveis de direcció d¿obres i treballs addicionals en obres d¿infraestructures gestionades per Barcelona d¿Infraestructures Municipals, S.A.. per a obres de valor estimat menor o igual a 2.000.000 € (iva no inclòs). Lot 1: obres amb valor estimat entre 0 i fins a 499.999,99 € i Lot 2: obres amb valor estimat de 500.000,00 € fins 2.000.000,00 €. 0,00 Requeriment

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/600.2021.003: Mesa d'obertura de la sección Sobre C: Oferta econòmica i criteris automàtics

18 d’octubre 2021 09:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bona tarda, en referència a la seva resposta a lo nostre pregunta sobre l'apartat C de DEUC, indicant que "en aquest apartat s'ha d'indicar servei per servei, indicant la descripció del mateix, import, així com la data d'inici i finalització del servei concret. S'haurà de detallar tants serveis com siguin necessaris per tal d'arrivar a la solvència mínima exigida", entemem que aquest llistat forma part del sobre "C" i que indicant aquests serveis al sobre "A" estariem incomplint la instrucció del plec que s'especifica literalmet: "IMPORTANT: En qualsevol cas, en la documentació que conformi el sobre ¿A¿ NO HI PODRÀ HAVER cap referència relativa a l¿experiència ni currículum vita, de la persona tècnica que ocuparà la posició (Director d¿Obra i Ajudant Director d¿Obra) atès que aquesta persona és objecte de valoració per aplicació de fórmules o criteris automàtics. La revelació d¿aquesta referència relativa a l¿experiència i/o currículum vita, serà causa d¿exclusió." Prego aclaració. Moltes gràcies.
Publicada

30/d’ag./2021

contestada

31/d’ag./2021

Bon dia, S'ha de diferenciar entrre l'experiència de l'empresa i l'experiència del personal objecte de valoració dins del sobre C. Es tracta de coses distintes i que s'han d'aportar en sobres diferents, L'experiència de l'empresa ve definida a la clàusula 6 del PCAP i la mateixa s'ha de fixar dins del sobre A. Aquesta experiència de l'empresa es pot acreditar en el Sobre A o esperar a que sigui demanda per BIMSA en cas de resultar adjudicatari. Si s'opta per acreditar en el moment de l'adjudicació, en el DEUC que s'aporta dins del sobre A, s'ha de fer referència a que l'empresa disposa de la solvencia requerida, bé definint els treballs o bé una mera declaració responsable sense que es detallin els serveis. En el cas de l'experiència valorable dins del sobre C, és a dir, l'experiència del Director d'obra i l'adjudant, la mateixa ha de constar en el sobre C reflectida en els annexos 5A1 i 5A2. La seva acreditació es pot aportar en el termini de cinc dies, una vegada requerida per part de BIMSA.
Bon dia, Al PCAP diu que s'ha de presentar un SOBRE A per a cada lot, encara que a l'aplicació per presentar la documentació, no està desglossat per presentar-ho per LOT com al SOBRE B i C. Volia saber si s'ha de lliurar un SOBRE A per a cada lot, o només un, especificant al DEUC que es presenten als dos lots. Gràcies.
Publicada

27/de jul./2021

contestada

06/d’ag./2021

Bon dia, A efectes de donar compliment a les especificacions del PCAP, es demana presentar dins del mateix sobre A dos fitxers diferenciats per a cada lot. De tal forma que en cas de presentar-se als dos lots, el licitador haurà de presentar un fitxer per al lot 1 i un altre per al lot 2. Salutacions.
Bona tarda, els annexes 5.A.1 i 5.A.2 que es troben en el plec administratiu, varien respecte a les licitacions anteriors, ja que en aquest cas no apereixen les caselles d'identificació dels perfils (on anteriorment es posava el nom, NIF, titulació i any de titulació del perfil presentat). No obstant, la declaració ha d'anar signada per el perfil en qüestió i les acreditacions també porten aquesta informació. Són correctes els annexes? o cal afegir el requadre amb la informació del perfil presentat?
Publicada

25/d’ag./2021

contestada

27/d’ag./2021

Bon dia, En relació al seu dubte, posar de manifest que en aquesta licitació s'ha donat l'oportunitat als licitadors de presentar les acreditacions amb posterioritat a la presentació de les ofertes. En concret, la clàusula 9.3.2 del PCAP, estableix que: "Una vegada valorades les ofertes, els licitadors que hagin presentat la millor oferta o a aquells licitadors que BIMSA consideri convenient per al bon funcionament del procediment, hauran d'acreditar quan així se'ls requereixi i en el termini màxim de 5 dies hàbils a comptar des de l'enviament del requeriment, les actuacions de l'experiència valorada al sobre núm. C, aportant la documentació acreditativa de la mateixa. La concreta determinació del Director d¡Obra i Ajudant del Director d'Obra es concretarà en la contractació basada i haurà d'estar formada per una persona amb un nivell igual o superior a l'experiència ofertada pel licitador i valorada en el sobre núm. C." Així mateix, no existeix cap problema jurídic en identificar al Director d'obra i al seu ajudant. Salutacions,