Carregant

Si us plau, esperi


026/605.2021.066 - Fase 2
Fase 2 (propostes) - Concurs de projectes restringit per a la contractació dels serveis de redacció del projecte de rehabilitació integral de la finca Muñoz Ramonet (Casa Gran i Torre), al Districte de Sarrià-Sant Gervasi


Import sense IVA
60.826,58 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
17/de des./2021 01:00 - 24/de gen./2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Concursos de projectes (Anònim)
Procediment anònim
No 860.042,69 EUR
codi CPV
71541000-2 Serveis de gestió de projectes de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

    • [BIMSA-CPra2] Proposta tècnica

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
1. En un article aparegut a La Vanguardia (https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20211120/7850998/nuevo-paso-transformar-palacete-munoz- ramonet-centro-cultura-ciencia-barcelona.html) amb data 20 de novembre de 2021 (posterior a l'entrega de la primera fase) es fa referència a que la cafeteria se situarà a la segona planta i tindrà terrassa. El programa funcional no especifica la col.locació de la cantina ni la necessitat de terrassa. Hem d'assumir que aquesta és la voluntat de la Fundació i, per tant, li hem de donar compliment? 2. Respecte a la connexió subterrània entre els 2 edificis, es podria explicar amb major detall quina necessitat hi ha de connectar-los subterràniament? Es tracta d'una qüestió logística per als treballadors/emmagatzamatge de l'exposició? Que els visitants vagin d'un edifici a l'altre sense passar pel jardí? 3. Respecte a la possibilitat d'incorporar un espai per a guardar les col·leccions del llegat en compactes, seria convenient que tingués comunicació directa amb la casa del Marquès d'Alella? 4. Quins requeriments té d'accessos, llum natural per espais de treball en la col·lecció, etc? 5. Per últim, seria possible visitar l'interior de les finques?
Publicada

10/de gen./2022

contestada

12/de gen./2022

1.Les propostes s'han de cenyir als criteris descrits en el Plec de criteris d'intervenció-actualització de desembre de 2021 (que s'ha facilitat per a la realització de les propostes d'aquesta 2a fase), en el que no es concreta una localització per a la cantina. Es deixa a criteri de cada equip concursant la millor posició per a la seva proposta. 2. El plantejament de la connexió entre els edificis és per a la logística dels treballadors interns de l'equipament, principalment pel moviment de les peces de la col·lecció. 3. No és una condició que tinguin una connexió directa. 4. Els espais de treball són els del tractament de la col·lecció que es localitzen dins del programa funcional de la torre, per tant en aquests, hi haurà llocs de treball per al personal intern de l'equipament, les condicions dels quals hauran de ser les adequades i normatives. Mentre que en l'espai del magatzem només s'hi preveu l'emmagatzematge. 5. Ja va es va organitzar una visita amb els concursants que han passat a la 2a volta. No es contempla una segona visita.
Bon dia, Pel que fa a la intervenció que se sol.licita a l¿edifici de la Porteria, es requereix aclariment, ja que el plec assenyala que se¿n determinarà l¿ús durant el desenvolupament del projecte. És necessari incloure una intervenció en aquesta etapa? si us plau especificar requeriments. Moltes gràcies.
Publicada

13/de gen./2022

contestada

18/de gen./2022

L'àmbit d'actuació de la rehabilitació seran tots els edificis, però per a la fase del concurs per a l'edifici de la porteria no es demana una proposta arquitectònica.