Carregant

Si us plau, esperi


026/604.2021.054
Serveis relatius de redacció del Pla Director del Monestir de Pedralbes, al Districte de les Corts de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.

Serveis relatius de redacció del Pla Director del Monestir de Pedralbes, al Districte de les Corts de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.


Import sense IVA
133.939,00 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
21/de gen./2022 - 14/de març/2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
160.726,80 EUR
codi CPV
71541000-2 Serveis de gestió de projectes de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/604.2021.054: Sobre C

14 de setembre 2022 10:30

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Tenim una obra de 5.000 m2 i 3.800.000 de PEM executada al 2011. Tanmateix, en aquella època no erem col·legiats i, per tant, el contracte pel projecte i la obra es va firmar entre nosaltres i el client, i després vam firmar un altre contrate amb un arquitecte col·legiat que actués com a local arquitect. A més aquest arquitecte ara ja no exerceix. Podem participar com a autors? També voldriem saber quin nivell de catalogació ha de tenir la obra que cal indicar al currículum: en el cas indicat, vam haver de concertar diversos aspectes del projecte amb Patrimoni, tot i no tenir catalogació directa.
Publicada

13/de febr./2022

contestada

14/de febr./2022

Per participar com a Autor/a s'exigeix haver redactat i signat, en qualitat d'autor, un Projecte executiu aprovat tècnicament, en els darrers (15) quinze anys, de rehabilitació d'un edifici catalogat del sector terciari, de superfície construïda superior o igual a 1000 m2 i PEC, sense IVA, superior o igual a 1.000.000 ¿ No serveix haver concertat aspectes amb Patrimoni, cal que l'edifici estigui degudament catalogat segons la normativa aplicable en aquell àmbit municipal.
-En l annex 1A, cal que els col·laboradors omplin les dades de solvència econòmica (volum de negocis i assegurances)? o només les d identificació i no estar en supòsit de no contractar? Gràcies
Publicada

08/de març/2022

contestada

09/de març/2022

Quan l'empresari recorri a la solvència i mitjans d'altres entitats o tingui la intenció de subcontractar haurà d'indicar aquesta circumstancia al DEUC o Annex 1A i presentar altre DEUC o Annex 1A separat per a cadascuna de les empreses a la capacitat de les quals recorri o que tingui intenció de subcontractar, degudament complimentat i signat. En el cas de resultar adjudicataris, l'òrgan de contractació, abans de l'adjudicació del contracte, requerirà que s'acrediti el compliment dels requisits de personalitat, capacitat i solvència, segons indica el Plec.
BON DIA, LA OFERTA ECONÒMICA ES FA SOBRE EL VALOR ESTIMAT DEL CONTRACTE O SOBRE EL PRESSUPOST BASE DE LICITACIÓ ? MOLTES GRÀCIES
Publicada

13/de març/2022

contestada

14/de març/2022

Pressupost base de licitació, (IVA Exclòs)
En la Propuesta técnica del sobre B, ¿se pueden introducir esquemas o diagramas susceptibles de responder a los apartados indicados, sin sobrepasar el límite de las 20 páginas dinA4?
Publicada

10/de març/2022

contestada

11/de març/2022

Si, sempre i quan estiguin inclosos amb el límit de pagines I puguin ser llegibles en DinA4. Si no són llegibles, no es valoraran.
1.- Colaborador HISTORIADOR_ L¿historiador amb el que col.laborem té la seva tesi doctoral sobre el Monestir Pedralbes. Entenem que té la consideració, en aquest cas concret, d¿estudi històric. Es correcte? 2.- Tècnic autor del projecte_referent a la solvència, l¿arquitecte és coautor de l¿obra sobre edifici catalogat de PEC superior 1M€. Es considera coautor amb la mateixa categoría que autor. Es correcte?. 3.- En el sobre A no podrà haver cap referència a l¿aportació o no dels especialistas addicionals d¿estructura i planejament conforme el previst a l¿annex de criteris de valoració, atés que l¿aportació d¿aquestes persones és objecte de la valoració per aplicació de fórmules o criteris automátics (sobre C). No s¿enten aquest punt. Entenem que la seva intervenció és important dintre de la composició de l¿equip multidisciplinar i col.labora en les diferents fases d¿elaboració dels documents/fases d¿entrega. Significa veritablement que ni tan sols es pot anomenar la seva col.laboració en la redacció de la memòria? 4._ Format presentació: Hi ha possibilitat de presentar la memòria en format DIN A3 en 10 fulls, és a dir sense superar el número de fulls sol.licitat per a la presentació? 5.- Col.laborador: Un dels col.laboradors ha participat en dues obres que están dintre d¿una mateixa illa i la propietat ha sigut la promotora en les dues. L¿ús destinat a totes dues és l¿universitari. La suma de les dues intervencions (realitzades en diferents anys/fases) suman el total requerit de PEM. Es pot donar com a váild també?
Publicada

22/de febr./2022

1.- Si, sempre i quan estigui presentada i aprovada per la Universitat corresponent. 2.- Si, autor i coautor tenen la mateixa categoria, sempre i quan sigui el projecte executiu aprovat tecnicament 3.- Efectivament, ni al sobre A ni al sobre B podrà haver cap referencia a l'aportació o no dels especialistes addicionals d'estructura i planejament conforme el previst a l'annex de criteris de valoració, atès que l'aportació d'aquestes experiències avaluables per aplicació de fórmules o criteris automàtics al sobre C no es poden avançar abans de la intervenció d'aquest judici d'avaluació tècnica. La revelació d'aquesta informació serà causa d'exclusió. La memòria descriptiva, que ha de figurar al sobre B, no pot fer-ne referència. 4.- La memòria s'ha de presentar en format DIN-A4 en la forma prevista al Plec. No és possible modificar el format. 5.- El cas que es comenta es de dos projectes executius, i es demana la solvència d'un projecte executiu. No seria valid