Carregant

Si us plau, esperi


026/602.2022.018
Serveis relatius a la redacció del Projecte i Direcció de les obres de l'adequació del local situat al carrer Muntaner 200, al Districte de l'Eixample per destinar-lo a un SARA (servei d¿atenció, recuperació i acollida en situacions de violència masclista)

Serveis relatius a la redacció del Projecte i Direcció de les obres de l'adequació del local situat al carrer Muntaner 200, al Districte de l'Eixample per destinar-lo a un SARA (servei d¿atenció, recuperació i acollida en situacions de violència masclista)


Import sense IVA
15.616,86 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
18/de març/2022 - 11/d’abr./2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 189.880,20 EUR
codi CPV
71541000-2 Serveis de gestió de projectes de construcció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/602.2022.018: Sobre C

9 de maig 2022 09:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Voldríem saber si la posició d especialista addicional (1 de les 2) pot recaure en un dels autors del projecte? D altra banda les acreditacions dels tècnics addicionals que cal aportar complementant l Annex 2A pot ser un compromís de col.laboració indicant el temps de dedicació que es comprometen a tenir? o ha de ser un currículum? o algun certificat de bona execució que els acrediti com especialistes? Moltes gràcies,
Publicada

04/d’abr./2022

contestada

05/d’abr./2022

Bon dia, 1) sí, d'acord amb la clàusula 6.4 C) "C)CONDICIONS APLICABLES A L'AUTOR/A I ALS TÈCNICS ESPECIALISTES:Els tècnics especialistes poden concórrer en diferents equips redactors. L'Autor/a NO podrà concórrer en altres equips redactors, ni com a Autor/a ni com a especialista. En un mateix tècnic especialista podran recaure fins a un màxim de TRES (3) especialitats. Pel que fa a l'Autor, podrà assumir fins a un màxim de DUES (2) especialitats addicionals. En tot cas, per assumir una especialitat caldrà acreditar tenir la titulació, els coneixements i l'experiència requerits en aquest plec i justificar la viabilitat des del punt de vista de la dedicació per a cadascuna de les feines.". 2) S'ha d'omplir en aquest moment només l'annex 2A. "BIMSA podrà requerir en qualsevol moment al licitador l'acreditació formal sobre qualsevol aspecte de la informació aportada per tal de verificar la veracitat de les dades aportades, inclús demanat directament informació a les Administracions i/o clients corresponents". Salutacions.