Carregant

Si us plau, esperi


026/601.2022.046
Serveis relatius a la redacció del Projecte i Direcció de les Obres de rehabilitació de les plantes àtic, 7, 6, semisoterrani i soterrani de l'edifici situat a Via Laietana 8-10, per ús administratiu, al Districte de Ciutat Vella a Barcelona.

Serveis relatius a la redacció del Projecte i Direcció de les Obres de rehabilitació de les plantes àtic, 7, 6, semisoterrani i soterrani de l'edifici situat a Via Laietana 8-10, per ús administratiu, al Districte de Ciutat Vella a Barcelona.


Import sense IVA
123.091,32 EUR
Estat
Formalitzat
Periode de sol·licituds
20/d’abr./2022 - 16/de maig/2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
1.435.791,48 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Documents addicionals a publicar

Memòria Justificativa

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Resolució Aprovació

Descarregar

Plec administratiu

Plec administratiu

Descarregar

Plec tècnic

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/601.2022.046: Sobre C

14 de juny 2022 11:30

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Respecto a la solicitud de dos equipos de colaboradores para la redacción de los proyectos, consulto si es posible proponer dos técnicos distintos pero que pertenezcan a la misma empresa, En caso de ser posible, ¿podrán declarar como experiencia de c/u la experiencia de participación y asume en proyectos de la propia empresa?
Publicada

21/d’abr./2022

contestada

28/d’abr./2022

Buenas tardes. 1. El requisito que se establece en el presente expediente de contratación es que las especialidades en cada uno de los dos equipos estén representadas por técnicos especialistas distintos, de modo que nada impide a que estos pertenezcan a la misma empresa. 2. Si pertenecen a la misma empresa y ambos comparten la participación en una misma experiencia profesional, podrán aportarla como solvencia técnica.
Al revisar la documentación complementaria vemos que un colaborador nuestro ha redactado uno de los estudios de antecedentes, en el pliego se señala que si esta situación existe, se tiene que declarar. Sin embargo, no nos queda claro si es posible que este colaborador forme parte del equipo o no.
Publicada

21/d’abr./2022

contestada

29/d’abr./2022

Buenos días. El expediente de contratación prescribe, como ustedes avanzan, la obligación de declarar responsablemente cualquier tipo de participación en la elaboración de las especificaciones técnicas o de los documentos preparatorios del contrato o haber asesorado al órgano de contratación durante la preparación del procedimiento de contratación. Dicha obligación obedece al deber del órgano de contratación de tomar las medidas adecuadas para que exista una competencia efectiva en la licitación. En caso de producirse una stuación de este tipo, debe declararse, y el órgano de contratación activará el procedimiento previsto en el artículo 70 LCSP.
Bona tarda, tenim els següents dubtes que ens agradaria que ens aclaríssiu: 1. Hi ha alguna visita programada al edifici? 2. Entenem que la licitació consta només d¿una volta i volem saber si la documentació de de la Clàusula 6. Apartat 6.4 Documentació acreditativa de la solvència econòmica i financera i professional i tècnica, s¿ha de lliurar ara en el sobre digital A o només l¿ha de lliurar el licitador proposat com a adjudicatari? 3. Els tècnics especialistes proposats per l¿equip 1 no podrà ser el mateix que el de l¿equip de tècnics especialistes 2, però les especialitats son les mateixes per a cada equip? És així?
Publicada

25/d’abr./2022

contestada

28/d’abr./2022

Bona tarda. 1. S'ha previst una visita a l'edifici pel proper dia 9 de maig. Aviat es publicarà convocatòria amb instruccions per a sol·licitar l'assistència. 2. Efectivament, és un procediment obert. La documentació a presentar en el sobre digital A és aquella que s'estableix en la Clàusula 9.1 del Plec. D'acord amb aquesta darrera, s'han de presentar determinades declaracions responsables, però no s'estableix que s'hagin d'acreditar les condicions mínimes de solvència. Deixant de banda la possibilitat que té l'òrgan de contractació de requerir dita acreditació en qualsevol moment durant la tramitació del procediment, ordinàriament es realitza prèviament a l'adjudicació. 3. Efectivament, els tècnics especialistes no han de coincidir, però els dos equips gaudiran de les mateixes especialitats.
Perdoneu, Ens oblidat de preguntar-vos si podríem disposar d alguna secció de l edifici en Autocad? Moltes gràcies,
Publicada

26/d’abr./2022

contestada

02/de maig/2022

Bon dia. No disposem de cap secció de l'edifici en format Autocad.
Bona tarda: 1- Voldríem saber si es farà una visita a l edifici? 2- La posició d especialista addicional la pot ocupar algun dels tècnics especialistes de l¿equip mínim (col·laboradors)? 3- Els tècnics especialistes de l equip mínim (col·laboradors) cal que estigui col·legiats o en què tinguin la titulació requerida és suficient. 4- Ens podrien confirmar que la informació del sobre B no ha de serà anònima? Moltes gràcies,
Publicada

26/d’abr./2022

contestada

02/de maig/2022

Bona tarda. 1. S'acaba de convocar una visita a l'edifici pel proper dilluns dia 9 de maig de 2022. Si us plau, consultin el Perfil de Contractant de BIMSA per conèixer els detalls i comunicar la seva assistència. 2. Les posicions d'especialistes addicionals NO poden ser ocupades per tècnics especialistes de l'equip mínim. 3. No és obligatori que els tècnics especialistes dels equips mínims estiguin col·legiats. En el Plec regulador, les referències al certificat de col·legiació es realitzen com a exemple de document acreditatiu de l'experiència professional mínima exigida. 4. El present és un procediment de contractació obert NO subjecte a anonimat.
Buen día, Respecto a los ámbitos de actuación descritos en el pliego técnico, consulto si es posible que la propuesta sobrepase dichos ámbitos.
Publicada

29/d’abr./2022

contestada

03/de maig/2022

Bon dia, Tal i com s'indica al Plec Tècnic de criteris d'intervenció, l'àmbit d'actuació és: - La totalitat de les plantes 6 i 7. - Parcialment la planta àtic (uns 300 m2) - Parcialment la planta semisoterrani (uns 340 m2) - Parcialment la planta soterrani (uns 715 m2) - Espais de vestíbuls mínims per accedir a l'edifici i comunicar amb les plantes àmbit d'actuació. - Nuclis de comunicació vertical mínims necessaris (màxim 2) per comunicar les plantes àmbit d'actuació. A més, les zones d'intervenció s'hauran de contenir dins del perímetre "vermell discontinu" marcat als plànols en planta que es troben al Plec Tècnic de Criteris d'intervenció. Només és pot actuar en les plantes 4 i 5 per motius estrictament necessaris (reforços estructurals...), però no per ubicar part del programa.
Confirmar si para la redacción de los proyectos se exigirá el uso de metodología BIM
Publicada

21/d’abr./2022

contestada

28/d’abr./2022

Buenas tardes. No se exigirá el uso de metodología BIM. Esta cuestión se deja a la elección de los participantes.
Bona tarda, Com a col·laboradors tenim les següents preguntes: 1. els especialistes addicionals de Acústica i Anàlisi del Comportament Energètic dels edificis: - Els dos especialistes addicionals poden ser els mateixos pels dos equips? - Els dos especialistes addicionals han d¿acreditar algun projecte? I per tant cal aportar el Certificat de Bona execució? En cas que sí, el CBE ha de ser nominal? - Cal aportar algun document acreditatiu, tal com: CV, títol, 2. Els especialistas de l¿equip mínim de l¿area de Instal.lacions NO han de visar el projecte, correcte? Moltes gràcies,
Publicada

11/de maig/2022

contestada

12/de maig/2022

Bon dia. PREGUNTA 1: Els dos especialistes addicionals poden ser els mateixos pels dos equips? RESPOSTA 1: SÍ, pels especialistes addicionals, només es demana l'aportació de 1 especialista en acústica i 1 especialista en comportament energètic de l'edifici per a l'actuació en general. PREGUNTA 2: Els dos especialistes addicionals han d'acreditar algun projecte? l'aportació per tant cal aportar el Certificat de Bona execució? En cas que sí, el CBE ha de ser nominal? RESPOSTA 2: No cal acreditar cap projecte, només es demana aquests especialistes amb 5 anys d'experiència professional. PREGUNTA 3: Cal aportar algun document acreditatiu, tal com: CV, títol, ... RESPOSTA 3: BIMSA podrà requerir al licitador, en la fase d'adjudicació i/o de redacció, l'acreditació formal sobre qualsevol aspecte de la informació aportada per tal de verificar la veracitat d'aquesta. PREGUNTA 4:Els especialistas de l'equip mínim de l'area de Instal.lacions NO han de visar el projecte, correcte? RESPOSTA 4: Entenem que us referiu a si s'haurà de visar el projecte objecte d'aquest contracte. Si és així, la resposta és: No.
Buenos días, Respecto al informe de estructura de los antecedentes, se plantean dos hipótesis de nivel de intervención, en ambos casos se prevé la actuación en elementos estructurales que se encuentran fuera de los ámbitos de actuación. ¿cuándo se prevé la ejecución de estos trabajos? ¿Si el proyecto se tiene que abocar solo a los ámbitos descritos, el edificio quedará fuera de norma una vez acabadas las obras, o se tienen que incluir los refuerzos necesarios para todo el edificio? gracias.
Publicada

06/de maig/2022

contestada

14/de maig/2022

Las hipótesis planteadas en el estudio estructural realizado en 2016 abarcan la totalidad del edificio, ya que en ese momento se hizo un estudio completo de conjunto. Estas hipótesis, a día de hoy, no se ejecutaran ya que no se va a intervenir en el edificio de forma integral. El objeto del concurso y proyecto, en este caso, se limita a la rehabilitación de una parte del edificio (plantas 6,7 i parcialmente en ático y sótanos). Mostramos punto de la normativa del Código Técnico en la que se explica: "En las intervenciones en los edificios existentes no se podrán reducir las condiciones preexistentes relacionadas con las exigencias básicas, cuando dichas condiciones sean menos exigentes que las establecidas en los documentos básicos del Código Técnico de la Edificación, salvo que en éstos se establezca un criterio distinto. Las que sean más exigentes, únicamente podrán reducirse hasta los niveles de exigencia que establecen los documentos básicos". Teniendo en cuenta el estado actual del edificio, en ningún caso, se puede alterar la bajada de cargas y el estado tensional actual real de los elementos estructurales comprendidos en las plantas propiedad del Estado. Se deberán plantear las modificaciones estructurales necesarias para generar unos espacios flexibles i de oficinas abiertas en la medida de lo posible, teniendo en consideración los puntos comentados anteriormente.
Bon dia, entenem que els col·laboradors sols han de presentar en aquesta fase les cartes de compromís en el sobre A. es així? Moltes gràcies
Publicada

13/de maig/2022

contestada

16/de maig/2022

Bon dia. Tal i com estableix la Clàusula 9.1.4 del Plec regulador, en el sobre A només és necessari presentar la Declaració responsable del representant de l'empresa i compromís de l'equip mínim. Moltes gràcies.