Carregant

Si us plau, esperi


026/114.2022.004
Serveis relatius per a la redacció dels Projectes Executius i possible Direcció de les obres de la reurbanització dels espais del primer recinte del Castell de Montjuïc, a la carretera de Montjuïc 66, al Districte de Sants - Montjuïc, Barcelona.

Serveis relatius per a la redacció dels Projectes Executius i possible Direcció de les obres de la reurbanització dels espais del primer recinte del Castell de Montjuïc, a la carretera de Montjuïc 66, al Districte de Sants - Montjuïc, Barcelona.


Import sense IVA
42.521,93 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
29/d’abr./2022 13:00 - 01/de juny/2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
222.494,60 EUR
codi CPV
71240000-2 Serveis d'arquitectura, enginyeria i planificació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/114.2022.004: Sobre C

27 de juliol 2022 10:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
En relació a la mateixa licitació 114.2022.004, dos dubtes més: 1. Pel que fa a l'administrativa, al SOBRE A, és imprescindible: - DEUC del licitador i dels especialilstes - Carta de col.laboració dels especialistes - Les declaracions responsables són necessàries? Es poden lliurar només en el cas de ser adjudicataris? 2. Pel que fa a l'equip, entenem que al sobre B, no es pot revelar si es disposa d'Especialistes addicionals, i aquests no poden estar inclosos en l'organigrama de Funcions i Responsabilitats; ja que s'estaria avançant una informació del Sobre C, puntuable automàticament. És així?
Publicada

18/de maig/2022

contestada

18/de maig/2022

1) Sí cal presentar el DEUC del licitador, però no el dels especialistes de l'equip mínim. En aquest sentit, només serà obligatori presentar signat pel licitador l'annex ANNEX NÚM. 1-B (DECLARACIÓ RESPONSABLE RELATIVA AL COMPROMÍS D'ADSCRIPCIÓ DE MITJANS PERSONALS SUFICIENTS EXIGITS COM A REQUISIT ADDICIONAL DE SOLVÈNCIA). Lo mateix pel que fa la carta de col·laboració dels especialistes. Pel que fa la resta de declaracions responsables, caldrà que les presenti signades el licitador. 2) Correcte. Tal i com es preveu a la clàusula 8.7 del plec de condicions, en cap cas s'ha d'identificar, ni en el sobre A ni en el B, sota cap concepte, als especialistes addicionals demanats en el Sobre C, so pena d'exclusió del procediment per trencament del secret de les proposicions ("La documentació que contenen els sobres digitals A i B no poden incloure cap informació que permeti conèixer el contingut del sobre digital C relatiu a la proposició econòmica i documentació tècnica de criteris avaluables de forma automàtica. L'incompliment d'aquesta obligació implicarà l'exclusió de la licitació").