Carregant

Si us plau, esperi


026/603.2022.089
Serveis relatius a la redacció i posterior Direcció de les Obres dels Projectes al Mercat de les Flors al Districte de Sants-Montjuïc a Barcelona, amb mesures de contractació publica sostenible.

Serveis relatius a la redacció i posterior Direcció de les Obres dels Projectes al Mercat de les Flors al Districte de Sants-Montjuïc a Barcelona, amb mesures de contractació publica sostenible.


Import sense IVA
90.602,36 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
11/d’oct./2022 - 14/de nov./2022 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
898.500,18 EUR
codi CPV
71200000-0 Serveis d'arquitectura i serveis connexos 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Descarregar

Plec administratiu

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/603.2022.089: Sobre C

12 de gener 2023 09:30

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
En que sobre debe incluirse la forma de acreditación : CV, Titulo, certificado CoAC, proyecto similar etc... del Tecnico propuesto?
Publicada

04/de nov./2022

contestada

07/de nov./2022

En el moment de la presentació de l'oferta és suficient aportar en el SOBRE A una declaració responsable del legal representant de l'empresa licitadora en la qual es proposa a l'Autor/a del projecte, amb indicació de la seva titulació acadèmica i que compleix amb la solvència exigida. La persona proposada com a Autor/a també haurà de signar aquesta declaració responsable en senyal de conformitat. Pel que fa als especialistes, el licitador haurà d'aportar també en el SOBRE A una declaració responsable relativa al compromís d'adscripció de medis personals exigits com a requisit addicional de solvència, de conformitat amb l'Annex núm. 1-B del present Plec de clàusules. En concret i, en el seu cas, haurà de comprometre's a adscriure a l'execució del contracte als especialistes establerts a la clàusula 6.4.2.B) del present Plec. La documentació acreditativa de la solvència tècnica tant de l'Autor com dels especialistes, només es demanarà al primer classificat proposat com a adjudicatari en una fase més avançada del procediment, atorgant- li únicament 10 dies hàbils per a la seva presentació.