Carregant

Si us plau, esperi


026/610.2023.040
Serveis de redacció del projecte per a l'ampliació del CAP Besòs a l'interior de l'equipament al c. Alfons El Magnànim 59 i la connexió amb el CAP existent, al barri del Besòs i el Maresme, al Districte de Sant Martí, a Barcelona.

Serveis de redacció del projecte per a l¿ampliació del CAP Besòs a l¿interior de l¿equipament al c. Alfons El Magnànim 59 i la connexió amb el CAP existent, al barri del Besòs i el Maresme, al Districte de Sant Martí, a Barcelona.


Import sense IVA
44.398,68 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
22/de març/2023 - 08/de maig/2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
232.365,53 EUR
codi CPV
71240000-2 Serveis d'arquitectura, enginyeria i planificació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

PCAP

Descarregar

Plec tècnic

PPT

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/610.2023.040: Sobre C

28 de setembre 2023 10:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Al Plec tècnic indica que hi ha diferents documents que no se trobar. Em podeu indicar a on puc trobar la resta de documentacio , si us plau?. Merci
Publicada

29/de març/2023

contestada

30/de març/2023

La documentació tècnica vinculada amb l'objecte de la present licitació es pot descarregar, tal i com indica el PCAP, a través del següent enllaç: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=xnGr&p=3QqM En cas que no hi pugui accedir fàcilament, és convenient canviar de navegador per a fer la búsqueda.  
Bon dia, Entenem que la memória que sha dincloure al Sobre B, sha de fer en base a les solucions programàtiques donades a lestudi de viabilitat, es així?
Publicada

17/d’abr./2023

contestada

18/d’abr./2023

Tal i com disposa el PCAP, a la clàusula 9, apartat 9.2.2, el licitador haurà de presentar una memòria on faci una descripció de quins són, al seu judici, els aspectes, gestions i tasques més importants d'una actuació d'aquesta tipologia, així com la identificació de les seves peculiaritats i dificultats. És a dir, se sol·licita desenvolupar els punts citats a l¿apartat 9.2.2 en base a "una actuació d'aquesta tipologia" i, per tant, tant es pot desenvolupar en base a l'actuació de referència, i en base a la solució programàtica de l'estudi de viabilitat, com pot desenvolupar-se en base a una actuació que es consideri de tipologia equivalent a la de referència.
Seguim sense poder descarregar la informació perquè l¿enllaç que van publicar a la pàgina 5 del PCAP, segueix inactiu. Voldríem sol·licitar una prorroga en la data de lliurament de la licitació.
Publicada

21/d’abr./2023

contestada

21/d’abr./2023

S'ha acordat una pròrroga del termini de presentació de les ofertes fins el dia 8 de maig de 2023, havent fet públic el corresponent avís al perfil de BIMSA a la Plataforma de contractació del Sector Públic de la Generalitat de Catalunya. S'ha aprovat un text refòs del PCAP, que inclou la nova data de presentació de les ofertes i el nou enllaç d'accès a la documentació tècnica.
Bon dia, ens podeu enviar l¿enllaç per a descarregar la documentació tècnica vinculada amb l¿objecte de la present licitació (l¿enllaç de la pàgina 5 del PCAP no permet accedir).
Publicada

20/d’abr./2023

contestada

21/d’abr./2023

Hem comprovat que l'enllaç consignat dona algun error, de forma que hem creat un nou enllaç per a l'accès a la documentació tècnica preparatòria, que és el següent: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=d6wZ&p=UEeU