Carregant

Si us plau, esperi


026/605.2023.014
Concurs de projectes obert amb intervenció de jurat per a la contractació dels serveis de redacció del projecte de la reurbanització dels jardins Oriol Martorell i l'assistència tècnica a la direcció d'obra, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
56.342,22 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
29/de març/2023 - 15/de maig/2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Concursos de projectes (Anònim)
Procediment anònim
No 349.965,64 EUR
codi CPV
71240000-2 Serveis d'arquitectura, enginyeria i planificació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

    • [BIMSA-CP] Documentació General i de les identitats dels candidats
    • [BIMSA_CONCURS_DE_PROJECTES] Proposta

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/605.2023.014: Sobre B: Propostes

17 de maig 2023 10:30

Finalitzada

026/605.2023.014: Sobre A: Documentació general i identitat de lemes

26 de juliol 2023 09:30

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
En relació al PE que caldrà redactar, ens podrieu indicar quin es lobjecte i abast del mateix? Pels honoraris i calendari sembla un tema a resoldre ràpid però tenint en compte les infraestructures que hi ha podria tenir una magnitud major.
Publicada

10/de maig/2023

contestada

10/de maig/2023

El Pla especial urbanístic s'ha previst com una opció eventual dins del VEC en relació a la regulació dels paràmetres d'ordenació dels elements descrits en el Plec tècnic de criteris d'intervenció per a incloure en el subsòl, si s'escau. Aquests elements s'inclouen en l'apartat 7 del Plec, "Incloure en el nou subsòl que es generarà en el talús de transició des del Carrer Cardenal de Sentmenat fins a la cota superior de la llosa de cobriment de l'actual aparcament de BSM, un possible espai d'aparcament de motos, Distribució Urbana de Mercaderies (DUM d'uns quatre vehicles aprox), o altres serveis de proximitat com el Punt Verd de barri."
Quin es lestat de la mina daigua que apareix en els plànols de Bcasa (porta aigua, està interrompuda, sha desviat)? Lexecució de la L9 afectarà aquesta mina?
Publicada

11/de maig/2023

contestada

12/de maig/2023

De les mines que hi passen per l'àmbit, es disposa de la següent informació. La que hi passa pel costat Besos, es troba a una profunditat orientativa de entre 11 i 17 m aproximadament. La que està al costat Llobregat no es disposa de informació de profunditat. Aquestes tenen uns pous i unes tapes de registre. S'adjunta plànol orientatiu que es pot descarregar a l'enllaç FTP que consta al plec de la licitació. En el projecte que es desenvolupi, caldrà recollir i contemplar l' obra necessària per a ubicar-les a la posició i cota que convingui segons projecte. Enllaç de la FTP: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=WQFH&p=T2RR
Buenos días Escribo para consultar sobre el área de intervención de proyecto. Quisiéramos saber si el aparcamiento de motos que se encuentra en la esquina entre la Vía Augusta y el Carrer del Cardenal Sentmenat es parte del ámbito de intervención y si se puede utilizar para ampliar la zona del jardín. Muchas gracias, y saludos cordiales,
Publicada

18/d’abr./2023

contestada

18/d’abr./2023

L'aparcament de motos que hi ha a la cantonada de la Via Augusta amb el carrer Cardenal de Sentmenat SI que forma part de l'àmbit d'actuació de la reurbnaització del Jardins d'Oriol Martorell, en tota la seva àrea. En el Plec de Criteris d'actuació hi ha un plànol que detalla l'àmbit.
Parallel al mur oest de laparcament i al costat de ledifici de FCG hi ha un ambit amb un a petita escollera i una canal separada del mur. La capa de cad diu ROTURA. En els plànols de SSAA dins de FCG apareix una rodona blava en aquesta zona però no apareix llegenda. Hem de tenir en compte algun element existent en aquesta zona? O bé preveure algun tipus de limitació a lhora de construir la proposta?
Publicada

09/de maig/2023

contestada

10/de maig/2023

La canal separada del mur amb escullera que hi ha actualment és una actuació de drenatge provisional que es va executar fa uns anys, fins no tenir urbanitzats els jardins de la part superior, amb tot el sistema definitiu d'evacuació d'aigua de pluja. Pel que fa al plànol de SSAA dins de FGC en què apareix la rodona blava, venia a representar un dipòsit superficial de bentonites que va estar instal·lat fa un temps i que posteriorment es va enretirar.
A la clàusula número 6 on s.especifica la solvència tècnica o professional mínima del Plec de Bases hi ha una incongruència entre les bases en català i en castellà. En castellà especifica haver redactat un projecte de rehabilitació en àmbit urbà i en català, un projecte de reurbanització en àmbit urbà. Ambdues experiències requerides serien aptes? Gràcies!
Publicada

30/de març/2023

contestada

31/de març/2023

Efectivament, s'ha detectat un ERROR TIPOGRÀFIC en la versió castellana del Plec de bases, concretament en la CLÀUSULA 6.-, al referir-se a l'"Experiencia requerida", tant pel que fa a l'autor com als especialistes; ja que la versió castellana fa referència a "UN (1) proyecto ejecutivo de rehabilitación en ámbito urbano aprobado técnicamente", essent que l'experiència requerida en aquest concurs, tal i com indica la versió catalana del Plec i l'INFORME TÈCNIC DE JUSTIFICACIÓ DELS CRITERIS DE SOLVÈNCIA TECNICA O PROFESSIONAL, I ECONÒMICA I FINANCERA, s'ha de referir a "UN (1) proyecto ejecutivo de reurbanización en ámbito urbano aprobado técnicamente." De conformitat amb el que disposa la CLÀUSULA 1.- del Plec de bases, a l'apartat 1.8., "En el supòsit que el present Plec sigui traduït a altres llengües, en cas de discrepància prevaldrà la versió en llengua catalana".
en relació al aparcament de motos de la pregunta anterior, podeu confirmar que es pot ocupar com a nou espai enjardinat, i que no cal reubicar les places del aparcament dins del àmbit de la intervenció ?
Publicada

18/d’abr./2023

contestada

27/d’abr./2022

Confirmem que l'aparcament de motos situat a Via Augusta – Cardenal del Sentmenat es pot ocupar com a àmbit enjardinat. Pel que fa a la reubicació de les places, en cap cas el plec tècnic de criteris d'intervenció parla de reubicar totes les places d'aparcament de motos, però en el seu punt 7. Objecte del projecte, dintre dels objectius principals de la proposta, es parla de: . Incloure en el nou subsòl que es generarà en el talús de transició des del Carrer Cardenal de Sentmenat fins a la cota superior de la llosa de cobriment de l'actual aparcament de BSM, un possible espai d'aparcament de motos, Distribució Urbana de Mercaderies (DUM d'uns quatre vehicles aprox.), o altres serveis de proximitat com el Punt Verd de barri.
Hola, les tasques que desenvolupa lespecialista en sostenibilitat són la certificació energètica i la memòria ambiental? O nhi ha alguna altra? A tal fi, pot ser que aquest especialista en sostenibilitat tingui un projecte on els 5000 m2 vinguin donats per 2.500 m2 de superficie edificada i 2.500 m2 de superfície durbanització? (I el PEC es compleixi per la suma dambdós) Gràcies
Publicada

04/de maig/2023

contestada

05/de maig/2023

Entre les tasques que desenvolupa l'especialista de sostenibilitat, a més de les relatives a la certificació energètica i la memòria ambiental, són també les d'assessorar sobre solucions "sostenibles" per al projecte. Pel que fa a la solvència que es planteja, NO compliria, ja que, segons el Plec, a l'especialista en sostenibilitat se li sol·licita haver participat en la seva especialitat en "... un projecte executiu aprovat tècnicament de reurbanització en àmbit urbà, de superfície igual o superior a 5.000,00 m2...".
El requisit per l especialista en planejament pot ser un PE i MU o bé un PMU?
Publicada

26/d’abr./2023

contestada

27/d’abr./2023

Els PMU i PEU es troben dins l'epígraf del planejament especial. Per tant, entenem que la redacció d'un PE i MU o bé d'un PMU, en àmbit urbà i aprovat definitivament, constitueix la solvècia requerida per a l'especialista en planejament.