Carregant

Si us plau, esperi


026/903.2023.013
Serveis d¿assessorament jurídic, de la seguretat de la informació i suport en la implementació d¿un sistema de gestió i un sistema de supervisió de compliment de protecció de dades personals a Barcelona d¿Infraestructures Municipals, SA, amb mesures de contractació pública sostenible.

Serveis d¿assessorament jurídic, de la seguretat de la informació i suport en la implementació d¿un sistema de gestió i un sistema de supervisió de compliment de protecció de dades personals a Barcelona d¿Infraestructures Municipals, SA, amb mesures de contractació pública sostenible.


Import sense IVA
35.600,00 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
24/de maig/2023 - 09/de juny/2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
No 153.080,00 EUR
codi CPV
85312320-8 Serveis d'assessorament 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Plec de clàusules administratives

Descarregar

Plec tècnic

Plec prescripcions tècniques

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Memòria justificativa

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Aprovació expedient

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/903.2023.013: Sobre C

24 de juliol 2023 09:30

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bona tarda, Tenim dues preguntes a fer sobre el personal adscrits al contracte: 1. Les experiències que cal justificar al sobre C, per a cada un dels professionals, ha de ser diferent a la que s aportaria com a solvència? es a dir, si al sobre C, cal aportar dues experiències en Mercantil i dues en sector públic del Director d equip, aquestes han de ser diferents a les que s aportarien com a solvencia del Director d equip? 2. Per justificar les experiències del Sobre C, únicament pot ser per Certificat signat pel client, o bé a falta d aquest, es pot aportar una declaració del licitador amb justificant fefaent?? Moltes gràcies
Publicada

29/de maig/2023

contestada

30/de maig/2023

Pregunta 1: Sí, han de ser diferents, ja que les experiències que s'han aportar en el sobre digital C (2.2 Oferta Experiència Personal Clau) tenen la consideració de criteri d'adjudicació, mentre que les altres experiències tenen la consideració de solvència. Recordem que tal i com s'indica en la clàusula 6.6 del Plec de Clàusules Administratives: en els sobres A i B NO hi podrà haver cap referència a l'experiència, inclosos Curricula Vitarum, de les persones que ocuparan les posicions definides a la taula de solvència tècnica o professional requerida, atès que l'experiència de les persones que desenvoluparan aquestes posicions seran objecte de valoració per aplicació de fórmules o criteris automàtics (sobre C). La revelació d'aquestes referències serà causa d'exclusió. Pregunta 2: Una declaració del licitador, NO es suficient per justificar les experiències del Sobre digital C. Tal i com s'indica en l'apartat 2.2 de l'Annex 2 el Plec de Clàusules Administratives: per acreditar cada experiència caldrà incloure per cadascuna i acompanyant l'oferta, un certificat emès pel client, sobre paper amb la seva corresponent capçalera i signat per un apoderat/da del mateix que s'identifiqui com a tal (nom i cognoms, DNI, ... en qualitat d'apoderat/da de l'empresa...) en el que s'especifiqui que la persona oferta ha desenvolupat l'experiència que es vol acreditar i el període en el que es va produir. Al peu del certificat hi haurà de figurar la signatura manuscrita del emissor, juntament amb el segell de l'empresa o preferiblement, una firma electrònica amb certificat de representació d'empresa. A la documentació adjunta presentada haurà d'aparèixer de forma clara la descripció de l'experiència requerida i tota la informació i especificacions que es demanen. La manca d'informació sol·licitada en les acreditacions requerides serà motiu suficient per no considerar l'experiència presentada suficientment acreditada i no serà tinguda en compte. Salutacions.