Carregant

Si us plau, esperi


026/612.2023.004
Serveis de direcció d'execució d'obra de les Obres del Nou Centre d¿Acollida d¿Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) Edificacions i Espais lliures del CAACB, a Montcada i Reixac.

Serveis de direcció d'execució d'obra de les Obres del Nou Centre d¿Acollida d¿Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) Edificacions i Espais lliures del CAACB, a Montcada i Reixac.


Import sense IVA
392.610,92 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
31/de maig/2023 - 30/de juny/2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
471.133,10 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/612.2023.004: Sobre C

26 de setembre 2023 10:00

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, voldríem confirmar que l experiència del Director D Execució a acreditar en la oferta quina avaluació depèn de l aplicació de fórmules o criteris automàtics de valoració pot ésser exercint les següents funcions: direcció d execució d obra direcció d obra gestió de construcció (construction manager) cap d obra Per altra banda, les actuacions similars poden ser obres d edificació i urbanització o bé equipaments. (en l apartat M del quadre resum al que fa referència el plec hi ha l apartat presentació de les propostes). Gràcies,
Publicada

01/de juny/2023

contestada

15/de juny/2023

Efectivament, tal i com indica el quadre-resum apartat "O" del Plec de clàusules administratives particulars: "L'experiència en actuacions similars prèvies exercint funcions de direcció d'execució d'obra, direcció d'obra, gestió de construcció (Construction manager) i/o cap d'obra pot aportar solucions i alternatives viables provades amb anterioritat en experiències precedents...". Per tant, el Director d'Execució d'Obra pot acreditar l'experiència amb les funcions descrites. S'entén per Equipament públic tot equipament d'ús públic amb independència si la titularitat és pública o privada.