Carregant

Si us plau, esperi


026/612.2023.005
Serveis de Direcció d'Obra de les obres del nou Centre d¿Acollida d¿Animals de companyia de Barcelona (CAACB) Edificacions i Espais lliures del CAACB, a Montcada i Reixac.

Serveis de Direcció d'Obra de les obres del nou Centre d¿Acollida d¿Animals de companyia de Barcelona (CAACB) Edificacions i Espais lliures del CAACB, a Montcada i Reixac.


Import sense IVA
354.152,69 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
13/de juny/2023 - 11/de jul./2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
424.874,02 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/612.2023.005: Sobre C

19 de setembre 2023 10:00

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Donat que en els sobres A i B no pot haver cap referència relativa a l¿experiència o el currículum de les persones tècniques que ocuparan les posicions de Director d¿Obra, vol dir això que no pot aparèixer cap nom del o dels tècnics a l¿organigrama i a les funcions i responsabilitats, o simplement no ha d¿haver referència a la seva experiència? Només el nom de l¿empresa? I tampoc la seva responsabilitat dins l¿empresa? En quan als tècnics especialistes addicionals entenem que no pot aparèixer ni tant se val el seu nom en l¿organigrama ni en les funcions i responsabilitats
Publicada

22/de juny/2023

contestada

22/de juny/2023

Bon dia, Pel que fa al Director d'Obra no hi podrà haver cap referència relativa a l'experiència ni currículum vitarum, de les persones tècniques que ocuparan les posicions (Director d'Obra) atès que aquestes persones són objecte de valoració per aplicació de fórmules o criteris automàtics. La revelació d'aquestes referències relativa a l'experiència i/o Curricula Vitarum, serà causa d'exclusió. Res que pugui revelarn-ne l'identitat ni l'experiència. Pel que fa als especialistes addicionals ni tan sols referències. No podem saber en fase de sobre B si aquests seran oferts. Gràcies.
Bon dia, Respecte a la definició de actuacions similars, es podria considerar les estacions de metro com a equipaments públics? Gràcies per avançat.
Publicada

06/de jul./2023

contestada

10/de jul./2023

Bon dia, Sí, sempre i quan es tracti d'un edifici. Gràcies.