Carregant

Si us plau, esperi


026/601.2023.096
Serveis relatius a la redacció del projecte i direcció de les obres de rehabilitació del claustre i de la façana del carrer Hospital de l'Antic Hospital de la Santa Creu de Barcelona, al Districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible

Serveis relatius a la redacció del projecte i direcció de les obres de rehabilitació del claustre i de la façana del carrer Hospital de l'Antic Hospital de la Santa Creu de Barcelona, al Districte de Ciutat Vella de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
16.536,36 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
22/de juny/2023 - 26/de jul./2023 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
132.776,28 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

PPT

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/601.2023.096: Sobre C

3 d’abril 2024 10:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
La exigencia para los colaboradores: instalaciones , medidambiente, etc de haber intervenido en un proyecto de restauración de fachada de más de 500.000€, se refiere el presupuesto de sólo la parte de fachada o de toda la obra, si además de fachada se actúo en el interior?
Publicada

05/de jul./2023

contestada

07/de jul./2023

La solvència exigida seria únicament de la part de la façana. El projecte pot ser global; però el pressupost corresponent a la façana ha de ser de >500.000¿ PEC sense IVA.
Si hsce sñod dr reslixó un poyecto para Bimsa pero no se tiene información de la fecha en que se presentó la targeta d eidentificación fiscal ¿hay que volverla a presentar?
Publicada

05/de jul./2023

contestada

06/de jul./2023

La targeta d'identificació fiscal només es requereix a l'adjudicatari de la liciatació. Per a la presentació de la proposta, en relació al NIF del licitador, és suficient amb emplenar el DEUC o l'Annex 1, indicant les dades fiscals.
Bona tarda, es podria obtenir informació sobre la intervenció de protecció de les voltes del claustre amb xarxes i la instal·lació de tirants metàl·lics? Quan es va realitzar? Sobre la base de que estudi i/o projecte es va realitzar? Excepte error de la nostra part, aquesta informació no apareix en l informe de COTCA ni en el seu projecte. D altra banda, en els documents de la licitació, no apareix el document de MEMÒRIA TÈCNICA DE LES DISFUNCIONS APAREGUDES A LA FAÇANA DE LA BIBLIOTECA DE CATALUNYA. 2016. Redactor: COTCA S.A. Es podria penjar? Gràcies
Publicada

20/de jul./2023

contestada

21/de jul./2023

No disposem d'informació sobre l'actuació d'intervenció de protecció de les voltes del claustre amb xarxes i la instal·lació de tirants metàl·lics. El document MEMÒRIA TÈCNICA DE LES DISFUNCIONS APAREGUDES A LA FAÇANA DE LA BIBLIOTECA DE CATALUNYA. 2016 no s'adjunta al plec perquè no forma part de l'àmbit d'intervenció i es lliurarà únicament en cas de resultar adjudicatari. El projecte es va redactar i executar.
Bon dia Al plec de clàusules Administratives, a la clàusula 6.4, a la solvència tècnica o professional mínima, apartat A) Autor de lEstudi, en el nostre cas ens presentaríem com a Arquitecte especialista en Patrimoni (doctor arquitecte). Equivaldria al títol d Historiador o titulació similar habilitant? Moltes gràcies
Publicada

23/de juny/2023

contestada

28/de juny/2023

La solvència tècnica exigida a l'autor és la titulació d'historiador amb una experiència mínima com a historiador de QUINZE (15) anys i haver redactat, en els últims DEU (10) anys, en qualitat d'autor, UN (1) estudi històric d'un edifici de més de 5.000m2. La prestació inherent a l'execució de l'objecte del contracte és la redacció d'un complex estudi històric-arquitectònic de l'antic hospital de la Santa Creu; sense que la titulació d'arquitecte i la seva experiència professional es pugui considerar com a solvència tècnica adient a aquests efectes.
S exigeix l anonimat en la presentació de les ofertes? Sembla que la indicació de - La documentació dels sobres digitals A i B no poden incloure cap informació que permeti conèixer el contingut del sobre C- va en la línia de garantir l anonimat de les propostes. Sent així no s indica el sistema per identificar la memoria de 15 pagines amb el licitador. El sistema habitual de lema no es determina en aquest cas. Ens podrien indicar el métode adient? Veiem que els Plecs actuals no garanteixen una participació transparent, anónima i en igualtat de condicions. Preguem que es valori una esmena als plecs.
Publicada

24/de jul./2023

contestada

24/de jul./2023

No s'exigeix l'anonimat en la presentació de les ofertes. No es tracta d'un procediment anònim, sinó d'un procediment obert no harmonitzat. Les propostes no es presenten sota lema; sinó amb la identificació de les dades personals del licitador. El sobre A ha de contenir la declaració responsable a que fa referència la Clàusula 9.1 d'aquest Plec. El sobre B ha de contenir la documentació que hagi de ser valorada conforme als criteris quina ponderació depengui d'un judici de valor, i el sobre C ha de contenir l'oferta econòmica o d'aspectes quina valoració depengui de fórmules automàtiques. El fet que, la documentació que contenen els sobres A i B no pugui incloure cap informació que permeti conèixer el contingut del sobre C, relatiu a la proposició econòmica i documentació tècnica de criteris avaluables de forma automàtica, no té relació amb la revelació de la identitat del licitador, que si que pot quedar reflectida a tots els sobres, sinó amb no avançar informació sobre el contingut de l'oferta econòmica i dels altres aspectes valorables amb fórmules automàtiques. La informació que ha de contenir el sobre C no es pot avançar als sobres A i B per a no contaminar la valoració de la proposta sotmesa a judicis de valors. L'incompliment d'aquesta prohibició implicaria, tal com i disposa el Plec, l'exclusió de la licitació.