Carregant

Si us plau, esperi


026/610.2023.124
Concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la redacció del projecte i possible direcció d¿obra de la reforma i ampliació de l¿equipament municipal Can Felipa, situat a la plaça Josep Maria Huertas Claveria 1, al districte de Sant Martí, a Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible


Import sense IVA
103.514,64 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
11/de des./2023 10:30 - 12/de febr./2024 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Concursos de projectes (Anònim)
Procediment anònim
No 1.795.221,60 EUR
codi CPV
71240000-2 Serveis d'arquitectura, enginyeria i planificació 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

    • [BIMSA-CP] Documentació General i de les identitats dels candidats
    • [BIMSA-CP] Documentació de les propostes tècniques per a la selecció de concursants

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, en data 31/01/2024 i després de més de 40 dies de la publicació de les bases, s¿estan fent aclariments respecte quin tipus de documentació 2D es pot o no incloure al panell A3. Les bases deixen clar què ha d¿incloure el panell: PLANTA BAIXA+SECCIÓ/ALÇAT+MEMÒRIA; així com què NO ha d¿incloure: Detalls constructius (ni en 2D ni en 3D), perspectives, maquetes, renders, fotomuntatges, fotografies, ni qualsevol representació, expressió gràfica o visualització en 3D (com puguin ser esquemes, elements o similars). Algunes de les noves informacions -per exemple, que no es poden incloure esquemes 2D de les plantes restants- no consten a les bases i són contradictòries amb el que allà s¿especifica. Els equips portem des del 14 de desembre treballant en les propostes i no té cap lògica que es doni aquesta nova informació a dia d¿avui, quan molts de nosaltres, per motius organitzatius del despatx, ja tenim el panell enllestits.
Publicada

31/de gen./2024

contestada

02/de febr./2024

Les respostes publicades a les preguntes formulades únicament aclareixen el que disposa el Plec de Bases i no incorporen nous requeriments. A les bases se sol·licita UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIO/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU i UNA MEMÒRIA, per tant, no s'han d'aportar altres plantes ni alçats. El Jurat únicament valorarà la informació establerta al Plec. Atès que la pregunta que es formula fa suposar que no ha quedat clara la resposta emesa el 31/1/2024 s'amplia el detall de la resposta en el sentit següent: "Es poden afegir esquemes o diagrames en 2D que es considerin necessaris per a l'explicació de la planta baixa, secció/alçat i memòria (que explicarà el plantejament de la intervenció i quines idees es proposen) sol·licitats d'acord al Plec de Bases "CLÀUSULA 10.- REQUISITS I CONTINGUT DEL SOBRE C", sempre i quan no incorrin en les prohibicions expresses que regula el propi Plec, al dir que "NO s'admetran en el panell detalls constructius (ni en 2D ni en 3D), perspectives, maquetes, renders, fotomuntatges, fotografies, ni qualsevol representació, expressió gràfica o visualització…", i sempre i quan no representin altres plantes o més d'una secció/alçat esquemàtic representatiu, ja que segons el Plec només es pot afegir "UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIO/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU." L'aportació de qualsevol dels elements prohibits citats pel Plec suposarà l'AUTOMÀTICA EXCLUSIÓ DEL CONCURS i l'aportació d'altra planta diferent de la planta baixa o l'aportació de més d'una secció/alçat no seran objecte de valoració pel Jurat".
bon dia, respecte a la normativa NIDE waterpolo que s ha de tenir en compte per dimensionar la piscina: S indica que s han de deixar una platja de 5m al voltant de tota la piscina SI aquesta es farà servir per competicions nacionals. Es faran aquest tipus de competicions o es preveuen només a nivell autonòmic ? gràcies
Publicada

05/de febr./2024

contestada

07/de febr./2024

Segons indicacions de l'Institut Barcelona Esports, cal preservar les mides de la piscina gran per sobre de tot. Si a l'implantar les piscines no és possible disposar d'aquesta mida de platges no es jugaran competicions nacionals.
Bon dia. Quan hi hagi dues activitats simultànies (en el centre cultural i el centre esportiu) els usuaris dun i altre poden fer servir el mateix nucli vertical? Es a dir, per exemple, es poden barrejar els usuaris amb xandall amb els infants que van al teatre?
Publicada

01/de febr./2024

contestada

02/de febr./2024

S'aclareix que la necessitat és que els usos puguin funcionar amb independència, tal i com es diu a la pàg 10 del propi Plec de criteris tècnics: "La proposta haurà d'estudiar la possibilitat que els usos puguin funcionar de forma i en horari independent", inclús quan el centre esportiu estigui tancat, s'ha de poder accedir al ús cívic de sota-coberta i al reves. També han de poder funcionar de manera adequada les activitats en horaris simultani sense que suposi cap problema per les pròpies activitats (per exemple d'intrusió indeguda al gimnàs pels no abonats).
Bon dia, podeu facilitar-nos el número del DOUE per poder completar el DEUC? A la plataforma de contractació hi ha l enllaç a la publicació oficial però el número identificatiu no hi consta. Gràcies per endavant.
Publicada

30/de gen./2024

contestada

31/de gen./2024

Tal i com consta publicat a la Plataforma de Contractació de la Generalitat de Catalunya, a l'expedient de referència, el link del DOUE és el següent: https://ted.europa.eu/es/notice/-/detail/739843-2023
Bon dia. Quin ús ha de tenir el bar? Només pels usuaris, amb accés intern? Per la gent del teatre quan hi ha funció? Per ambdós amb accés independent des de fora? ha de poder- se obrir amb els dos usos tancats? En lestudi sembla un office..
Publicada

01/de febr./2024

contestada

02/de febr./2024

S'aclareix que fora interesant que es pogués fer servir pels diferents usuaris del centre, si bé s'hauria de garantir el mecanisme per tal que no hi hagi intrusió posterior al gimnàs sense control. Per altra banda, no es preveu que l'activitat de bar s'hagi de donar amb el Centre Esportiu i Teatre tancats. Per últim, s'aclareix que aquestes relacions no són d'obligat compliment, i per tant, per aquest motiu no formava part explícita del Plec de criteris d'intervenció.
Per tal de justificar la solvència, es considera l aparcament part de l equipament?
Publicada

02/de febr./2024

contestada

07/de febr./2024

Si es pot acreditar que l'aparcament està vinculat a l'equipament o en forma part de l'equipament, pot considerar-se que compleix la solvència.
Benvolguts, Siguiendo amb lo indicat a la clausula 10 on se indica el contingut admès en el sobre C nos surge la duda de si és possible incloure axonometries o esquemes axonometricos en el panel A3. Moltes gràcies.
Publicada

29/de des./2023

contestada

03/de gen./2024

Tal i com diu la clàusula 10 del Plec, el panell de la proposta ha d'incloure una planta (que serà la PB) i una secció/alçat esquemàtic representatiu. NO s'admetran en el panell detalls constructius (ni en 2D ni en 3D), perspectives, maquetes, renders, fotomuntatges, fotografies, ni qualsevol representació, expressió gràfica o visualització en 3D (com puguin ser esquemes, elements o similars). Una axonometria o un esquema axonomètric es considera una perspectiva axonomètrica i també es considera una visualització en 3D, motiu pel qual no s'admetran en el panell.
Es pot acreditar la solvència tècnica, mitjançant una declaració responsable signada acompanyada dels documents que acrediten la realització del projecte i la direcció de les obres d¿un Equipament Públic.
Publicada

04/de gen./2024

contestada

11/de gen./2024

El Plec disposa per a l'acreditació de la solvència tècnica el següent: - quan el destinatari sigui una entitat del sector públic, l'aportació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, - quan el destinatari sigui un subjecte privat, l'aportació d'una declaració responsable signada digitalment acompanyada dels documents que acreditin la realització de la prestació. És per això que la declaració responsable acompanyada dels documents acreditatius de la projecció i/o direcció d'execució del Projecte només és vàlida en el cas que el destinatari dels serveis sigui un subjecte privat, no si es tracta d'un equipament públic.
- Seria possible disposar del programa funcional amb les superficies requerides així com del organigrama amb la relació entre peces? - Està previst realitzar alguna visita al edifici?
Publicada

15/de gen./2024

contestada

18/de gen./2024

Al document lliurat d'Estudis previs d'Ampliació del CEM Can Felipa, s'indica una proposta de programa funcional amb les superfícies requerides i la relació entre peces. S'ha previst una visita a l'edifici pel proper 23 de gener, havent-se publicat el corresponent avís a la PSCP.
Bon dia, l enllaç facilitat per accedir a les plantes completes i alçats no ens funciona i ho hem provat des de diversos navegadors i ordinadors. Agraïm si podeu indicar-nos com podem accedir a aquesta documentació. Moltes gràcies.
Publicada

22/de gen./2024

contestada

24/de gen./2024

Us facilitem de nou l'enllaç per accedir al document: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=tQmn&p=P28J
Bon dia, Es possible penjar el dwg de les seccions? Moltes gràcies.
Publicada

16/de gen./2024

contestada

18/de gen./2024

S'ha incorporat un nou arxiu amb planta, alçats i seccions de l'estat actual en format dwg, a disposició dels licitadors a l'enllaç que conté la documentació tècnica de la licitació.
Bona tarda, una residència d¿estudiants amb serveis de promoció privada serveix per acreditar la solvència tècnica?
Publicada

18/de gen./2024

contestada

24/de gen./2024

Segons els criteris de solvència és necessari haver redactat, en qualitat d'autor, o haver estat el Director d'Obra, en els últims 15 anys, d'un projecte executiu aprovat tècnicament d'un equipament públic o privat, d'obra nova o rehabilitació integral en àmbit urbà amb una superfície d'intervenció ≥ 3000 m2 i un PEC ≥ 2.300.000 ¿ (IVA exclòs). Caldrà acreditar que l'edifici de referència disposa d'una llicència d'activitat ajustada als usos admesos en la seva clau urbanística d'equipament, o d'altres justificacions suficients, que acreditin la naturalesa pròpia d'equipament d'aquesta construcció i que compleix amb els tots els requeriments exigits.
Bon dia, les dimensions de 33x25 indicades per a la piscina són exclusivament per al vas? Quin espai lliure de circulació sha de deixar en el seu perímetre? Podrieu indicar quina és la normativa específica que aplica per a la piscina sol.licitada (dimensions, alçada mínima, etc?). Gràcies.
Publicada

23/de gen./2024

contestada

24/de gen./2024

Tal i com es descriu literalment a l'apartat 7 del Plec de criteris tècnics, la dimensió del vas previst és de 33x25 m. Respecte als requeriments normatius, a l'apartat 10 del Plec de criteris tècnics, pàg. 15 del document, s'indica la relació de normativa de referència.
Bona tarda, en relació la solvència, és possible que el autor compleixi els 10 anys de titulació durant el 2024, en concret, el juny de 2024?
Publicada

12/de gen./2024

contestada

18/de gen./2024

L'experiència de l'autor haurà de ser com a mínim de 10 anys en el moment de presentació de les ofertes, en data 12 de febrer de 2024. L'autor haurà d'acreditar disposar del títol d'arquitecte o qualsevol altra titulació habilitant equivalent, com a mínim des del 12 de febrer de 2014.
Respecte a la limitació de representació gràfica del sobre C (Fase I) el plec diu UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIÓ/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU Això significa que no es podrà representar les altres plantes del projecte ja sigui en format de diagrama de superfícies? Es poden representar més d una secció o alçat esquemàtic?
Publicada

29/de gen./2024

contestada

31/de gen./2024

Segons el Plec, només es pot afegir "UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIO/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU (es permetrà que el licitador esculli l'escala de representació). Es representaran seguint l'indicat en el Plec de Criteris d'Intervenció." Si es representen altres plantes o més d'una secció/alçat esquemàtic representatiu no serán tinguts en compte.
1. Seria possible que ens proporcioneu alçats i seccions estat actual en DWG amb les seves corresponents cotes de nivell? 2. En les bases proporcionades no apareix el nucli de comunicacions verticals extern. Seria possible incorporar-lo a les bases? 3. Les qualificacions de les bases del cartobcn no coincideixen amb les que apareixen al document dels estudis previs. En insertar les plantes proporcionades a les bases del carto bcn aquestes no es posicionen correctament i no coincideixen amb els límits de la qualificació. Podeu clarificar aquesta discrepança? Podríeu proporcionar un plànol de ledifici existent ubicat en el seu entorn?
Publicada

15/de gen./2024

contestada

18/de gen./2024

S'ha incorporat un nou arxiu amb planta i alçats de l'estat actual, en format dwg, on surt el nucli d'escales, a disposició dels licitadors a l'enllaç que conté la documentació tècnica de la licitació. Les qualificacions de les bases de cartobcn són les que han de prevaldre. Les qualificacions que apareixen en una de les pàgines del document d'estudis previs es va veure que reflectien les errades de transcripció que hi havia en el moment en que es va redactar el estudi previ, i que actualment el departament de planejament ja té corregides al cartobcn. El nou arxiu incorporat conté la planta de l'edifici existent ubicat en el seu entorn.
Bon dia, ens agradaria confirmar que es poden afegir esquemes o diagrames en 2D a la entrega. Gràcies
Publicada

26/de gen./2024

contestada

31/de gen./2024

Sí, es poden afegir esquemes o diagrmaes en 2D, sempre i quan no respresentin altres plantes o més d'una secció/alçat esquemàtic representatiu, ja que, de conformitat amb el Plec de bases, només es pot afegir "UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIO/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU." NOU ACLARIMENT A LA RESPOSTA PUBLICADA: Es poden afegir esquemes o diagrames en 2D que es considerin necessaris per a l'explicació de la planta baixa, secció/alçat i memòria (que explicarà el plantejament de la intervenció i quines idees es proposen) sol·licitats d'acord al Plec de Bases "CLÀUSULA 10.- REQUISITS I CONTINGUT DEL SOBRE C", sempre i quan no incorrin en les prohibicions expresses que regula el propi Plec, al dir que "NO s'admetran en el panell detalls constructius (ni en 2D ni en 3D), perspectives, maquetes, renders, fotomuntatges, fotografies, ni qualsevol representació, expressió gràfica o visualització…", i sempre i quan no representin altres plantes o més d'una secció/alçat esquemàtic representatiu, ja que segons el Plec només es pot afegir "UNA (1) PLANTA (PLANTA BAIXA) i UNA (1) SECCIO/ALÇAT ESQUEMÀTIC REPRESENTATIU." L'aportació de qualsevol dels elements prohibits citats pel Plec suposarà l'AUTOMÀTICA EXCLUSIÓ DEL CONCURS i l'aportació d'altra planta diferent de la planta baixa o l'aportació de més d'una secció/alçat no seran objecte de valoració pel Jurat"
La documentació que apareix en el link proporcionat, sembla ser la mateixa que ja teniem. No sabem trobar les plantes actualitzades que inclouen el nucli de comunicacions exteriors, ni els alçats i seccions de estat actual. Podeu confirmar-ho i tornar a penjar aquesta documentació a la plataforma de serveis de contractació pública? Gràcies.
Publicada

19/de gen./2024

contestada

22/de gen./2024

L'arxiu amb planta i alçats de l'estat actual, en format dwg, on surt el nucli d'escales, a disposició dels licitadors a l'enllaç que conté la documentació tècnica de la licitació: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=tQmn&p=P28J
Bon dia, a en referent a la normativa de les dimensions de la piscina. Si anem a la normativa de waterpolo i de piscinas polivalentes, no hi ha cap piscina de 33x25 de vas. Normalment totes són de 50 o 25. És erroni? A que ens hem de seguir?
Publicada

25/de gen./2024

contestada

29/de gen./2024

La dimensió de 25 m x 33m del vas està prevista per a que les competicions de natació es puguin realitzar transversalment en comptes de longitudinalment (en la longitud de 25m). Per una altra banda la mesura longitudinal de 33m, s'aclareix que és la que resultaria de la mesura màxima del CAMP de waterpolo, que és 30m entre línia de gol a línia de gol, i a aquesta mesura cal sumar espai que ocupen les dues porteries. Publicarem un avís a la Plataforma de Contractació de la Generalitat de Catalunya inserint un quadre del llibre de les instal·lacions aquàtiques de RFEN, on indica en el punt 17.2 com a mesures alternatives del vas la que es demana de 33x 25 m.
Bon dia, tenim els següents dubtes: 1. Segons els estudis previs, el bar és un servei que va vinculat a la zona de les grades de la piscina. Si ho entenem bé, no va vinculat a la resta de l¿equipament ja que llavors el públic podria accedir a la zona d¿abonats sense control? Hi ha la voluntat de que aquest pugui anar vinculat també als altres usos? 2. Segons els estudis previs hi ha quatre vestidors col·lectius: dos a planta baixa i dos a planta primera. Hi ha alguna diferència en l¿ús d¿aquests vestidors? Per exemple, que uns siguin vestidors de piscina o cursets de natació, i els altres vestidors vinculats a les sales fitness o abonats gimnàs. 3. El centre cívic i el centre esportiu poden compartir una zona d¿accés, o és preferible que sigui totalment independent des del carrer? 4. El centre mèdic i estètica és per un ús intern dels abonats del gimnàs, o és per un ús extern?
Publicada

30/de gen./2024

contestada

02/de febr./2024

1. S'aclareix que fora interesant que es pogués fer servir per altres usuaris que no només des de les grades, si bé s'hauria de garantir el mecanisme per tal que no hi hagi intrusió posterior al gimnàs sense control. Per altra banda, s'aclareix que aquesta relació no és d'obligat compliment, i per tant, per aquest motiu no formava part explícita del plec de criteris d'intervenció. 2. S'aclareix que tal i com s'aporta a la informació publicada de concurs, i d'acord al programa sol·licitat que es pot veure en detall a la pàg 14 del plec de criteris tècnics d'intervenció, han d'haver-hi vestidors col·lectius (abonats) i vestidors de grup (cursets) per a la zona de piscina, i vestidors col·lectius (abonats) relacionats amb les sales d'activitats i fitness. 3. S'aclareix que la necessitat és que els usos puguin funcionar amb independència, tal i com es diu a la pàg 10 del propi plec de criteris tècnics: "La proposta haurà d'estudiar la possibilitat que els usos puguin funcionar de forma i en horari independent", inclús quan el centre esportiu estigui tancat, s'ha de poder accedir al ús cívic de sota-coberta i al revés. Per tant, bé pot se un altre nucli o be el mateix nucli però de forma que pugui funcionar de manera independent. Així mateix, tal i com s'esmenta al plec, el futur projecte haurà d'acomplir amb la normativa vigent d'aplicació, per tant també amb els requeriments normatius d'evacuació dels espais. 4. S'aclareix que és ús exclusiu d'abonats.
Bona tarda, segons Estudi de Detall la superficie de sòl per Equipament és de 2718m2 i la Zona Verda és de 4832m2. La suma de les 2 xifres dóna 7550m2. La superfície del solar facilitat és de 7376m2 aprox ( 174m2 més petit). Tenint en compte que hi ha una superfície mínima a complir de piscines més platges i un edifici existent, és impossible assolir la superfície de Zona Verda que es sol.licita al ED. Quina és la prioritat? Complir amb el programa funcional (piscina) o complir amb la sup de Zona Verda? Gràcies
Publicada

07/de febr./2024

contestada

08/de febr./2024

Tal i com s'indica al plec de criteris d'intervenció de les bases del concurs, en el seu apartat 7. OBJECTE DEL CONCURS, pag 10, "Es dona llibertat al licitador per tal que configuri l'ocupació en planta pel nou equipament resultant, sempre respectant que la superfície final resultant d'ocupació en planta de l'equipament sigui de la mateixa superfície que la qualificada (7a) actualment: 2.895,17m2".
Bona tarda, Pel que la presentacio de ofertes, cal inscriures amb correu electronic del lema? Cal posar-lo en el plafo? Hi ha model de IDENTIFICACIÓ DEL LEMA AMB EL QUAL ES PARTICIPA A LA LICITACIÓ? Moltes gracies
Publicada

08/de febr./2024

contestada

09/de febr./2024

Tant a la primera fase (selecció de participants) com a la segona fase (presentació de propostes) regirà el principi d'anonimat, havent-se de presentar tota la documentació sota un mateix lema i correu electrònic anònim a través del Portal de Contractació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona, de conformitat amb el que es disposa a la clàusula vuitena d'aquest Plec i, molt especialment, a la "Guia d'ús per la presentació de propostes en els Concursos de Projectes mitjançant procediment restringit anònim a dues voltes a través del Portal de Contractació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona". Tal i com disposa el Plec, per a resoldre dubtes tècnics una vegada consultada la informació del web, els usuaris poden trucar al telèfon 91 803 66 27 (dill-div 8:00 a 18:00h, excepte festius nacionals) o escriure un correu electrònic a soporte.licitadores@pixelware.com. El plafó ha de contenir el lema per la seva indentificació. No es diposa de model d'identificació del lema.
Hola, els vestidors de grups i els de àrbitres cal que tinguin doble accés? Podrieu explicar detalladament com funcionen els diferents recorreguts per accedir a la piscina si us plau? gràcies
Publicada

05/de febr./2024

contestada

07/de febr./2024

Preferiblement sí. De conformitat amb l¿Annex 5 (apartat A.3.) del Plec de bases, es valorarà que les propostes que tinguin en compte els recorreguts de peus bruts i peus nets (A tal efecte cal tenir en compte les relacions dels diferents espais del programa funcional (recorreguts de peus nets, peus bruts, etc.)).
Segons els estudis previs, la superfície per a vestuaris es divideix en planta baixa i planta primera. Es podria únicament destinar una planta per a vestuaris ?
Publicada

07/de febr./2024

contestada

07/de febr./2024

La distribució del programa funcional és a criteri del licitador. Tal i com es descriu literalment al Plec de criteris d'intervenció, pag 10, "7. Objecte del Concurs , ... Pel que fa a la distribució concreta del programa funcional, qualsevol alternativa de distribució és permesa, sempre amb la lògica del bon funcionament de l'equipament general"
Com a solvència tècnica es sol·licita un projecte d¿execució d¿un equipament públic o privat, ... L¿edifici de la seu central de la Fundació EURECAT Centre tecnológic de Catalunya, que té per objecte l¿impuls de la innovació en general i d¿R+D, en tots els sectors d¿activitat, es pot considerar un Equipament Privat i per tant valdria com a solvència tècnica?
Publicada

04/de gen./2024

contestada

11/de gen./2024

Amb les dades facilitades no es pot concloure l'ús d'equipament de l'edifici de referència; per tant, en cas que es vulgui acreditar la solvencia requerida amb l'edifici esmentat, el licitador haurà d'acreditar a l'expedient que l'edifici disposa d'una llicència d'activitat ajustada als usos admesos en la seva clau urbanística, o d'altres justificacions suficients, que acreditin la naturalesa pròpia d'equipament d'aquesta construcció.
Bon dia, ens han sorgit diverses preguntes: 1. Hi ha algun requisit de dimensions mínimes per la piscina per infants? 2. Es vol un nucli de comunicacions verticals, com a mínim, pel programa de sota coberta totalment independent al CEM? 3. Hi ha d¿haver vestuaris per la piscina i vestuaris per les altres activitats del CEM o comparteixen el vestuari tots els usuaris del centre? A lestudi previ, hi ha vestuaris per la piscina independents dels del CEM. Ho prenem com a referència, doncs? 4. Ha quedat clar que mentre no sexcediexin els 2.895,17m2 totals dequipament, es poden distribuir en planta com millor es consideri. Es pot aplicar aquesta mateixa regla a laltura reguladora? És a dir, hi ha cert marge en distribuir de manera diferent la ARM al planejament? Gràcies.
Publicada

29/de gen./2024

contestada

02/de febr./2024

1. No disposem en aquesta fase de requisits mínims, més enllà de la normativa de referència exposada al Plec de criteris d'intervenció. 2. S'aclareix que la necessitat és que els usos puguin funcionar amb independència, tal i com es diu a la pàg 10 del propi Plec de criteris tècnics: "La proposta haurà d'estudiar la possibilitat que els usos puguin funcionar de forma i en horari independent", àdhuc quan el centre esportiu estigui tancat, s'ha de poder accedir a l'ús cívic de sota-coberta i al reves. Per tant, bé pot ser un altre nucli o bé el mateix nucli però de forma que pugui funcionar de manera independent. Així mateix, tal i com s'esmenta al plec, el futur projecte haurà d'acomplir amb la normativa vigent d'aplicació, per tant també s'han de tenir en compte a tal efecte, els requeriments normatius d'evacuació dels espais. 3. S'aclareix que tal i com s'aporta a la informació publicada de concurs, i d'acord al programa sol·licitat que es pot veure en detall a la pàg 14 del plec de criteris tècnics d'intervenció, han d'haver-hi vestidors col·lectius (abonats) i vestidors de grup (cursets) per a la zona de piscina, i vestidors col·lectius (abonats) relacionats amb les sales d'activitats i fitness. 4. S'aclareix que tal i com s'indica a la pag. 11 del plec tècnic de criteris d'intervenció, a la pàg 11, s'indica que "Pel que fa a l'alçada dels elements de nova construcció, la proposta haurà de tenir en compte deixar la màxima visibilitat en la façana de l'edifici catalogat, i tenir en consideració la composició arquitectònica de l'edifici catalogat", així mateix, a la pàgina 15 del mateix plec s'indica que " per tal d'evitar malmetre les visuals de les edificacions a que donarà front el nou cos a edificar per a la nova piscina, es sol·licita disminuir en la mesura del possible l'alçada de l'edificació nova en el límit de la parcel·la davant de les construccions del Carrer Bilbao 91-101. Així es suggereix que es pugui projectar una coberta que tendeixi a baixar l'alçada davant d'aquest front. Pel que fa a l'edifici Catalogat, tal i com s'indica a la pag. 9 del plec de criteris d'intervenció, "Segons la fitxa del Catàleg (identificador 2946), les intervencions permeses en l'edifici són les següents:− Manteniment del volum, que no podrà augmentar-se,..."
Bon dia, què conté el cos en planta baixa adjacent al nucli vertical exempt? Es pot eliminar o reubicar aquest programa? Gràcies.
Publicada

29/de gen./2024

contestada

06/de febr./2024

Aquest espai actualment és un petit magatzem de material del Centre Cívic, per tant es preveu l'eliminació (i futura reubicació que no és objecte d'aquest projecte) del mateix.
"A la pg 10 del plec de criteris, es diu "Es dona llibertat al licitador per tal que configuri l'ocupació en planta pel nou equipament resultant". El límit en planta es la figura marcada a la pagina 3 amb color vermell, que es diu que no s'ajusta al planejament urbanístic o tenim llibertat per emplaçar el volum de la piscina en qualsevol lloc de l'illa, inclosa la zona 6a ?"
Publicada

09/de gen./2024

contestada

09/de gen./2024

Tal i com s'indica a la pàgina 10, La superfície de sòl actualment qualificada d'equipament (7a) és de 2.895,17 m2. Es dona llibertat al licitador per tal que configuri l'ocupació en planta pel nou equipament resultant, sempre respectant que la superfície final resultant d'ocupació en planta de l'equipament sigui de la mateixa superfície que la qualificada (7a) actualment: 2.895,17m2. La figura que apareix a la pàgina 3 en color vermell, grafia la posició en planta aproximada que resultaria de l'equipament segons els estudis previs, però en cap cas s'indica que sigui limitativa a efectes d'ocupació, sinó que és simplement orientativa de la dimensió resultant
Bon dia, En el enllaç adjuntat no hi ha els alçats i seccions. Gràcies!
Publicada

18/de gen./2024

contestada

22/de gen./2024

L'arxiu amb planta i alçats de l'estat actual de l'edificació, en format dwg, on surt el nucli d'escales, s'ha incorporat a l'enllaç que conté la documentació tècnica de la licitació: https://ftpcontractacio.bimsa.cat:4433/?u=tQmn&p=P28J
Bon dia, no ens queda clar si cal o no presentar el DEUC dels col·laboradors/tècnics especialistes que es subcontractarien. Al Plec de Bases, pàg.18 del PDF es diu: ¿En el cas que el participant recorri a capacitats d¿altres empreses per a acreditar la solvència econòmica i/o tècnica (...) o tingui la intenció de subcontractar (...) ha d¿indicar (...) i presentar altre DEUC separat per a cadascuna de les empreses a la capacitat de les quals recorri o que tingui intenció de subcontractar, degudament signat.¿ I també al Plec de Bases, pàg. 26 del PDF es diu: ¿No és obligatori disposar de l¿equip tècnic mínim (tècnics especialistes) detallat en el moment de la presentació de les proposicions. ¿ Ens ho podeu aclarir? Moltes gràcies.
Publicada

01/de febr./2024

contestada

02/de febr./2024

La solvència tècnica o professional dels especialistes que han de conformar l'equip mínim cal tenir-la en el moment de presentació de les ofertes; però no caldrà acreditar-la documentalment fins el moment previ a l'acte d'adjudicació, quan l'òrgan de contractació requereixi al proposat com a guanyador que acrediti que realment compta amb els tècnics especialistes que va comprometre a l'execució del contracte. En el moment de presentació de les ofertes serà suficient que cada candidat aporti una "DECLARACIÓ RESPONSABLE RELATIVA AL COMPROMÍS D'ADSCRIPCIÓ DE MITJANTS PERSONALS SUFICIENTS EXIGITS COM A REQUISIT ADDICIONAL DE SOLVÈNCIA", segons el model adjunt al Plec de bases com a Annex 1-B, en la que el licitador s'haurà de comprometre a adscriure a l'execució del contracte als especialistes establerts a la clàusula 6.4.2.B) del Plec. En aquest moment no caldrà encara manifestar la identitat d'aquests tècnics especialistes ni acreditar l'obtenció de la seva conformitat a la col·laboració compromesa; tenint en compte però que, en el moment en que es requereixi per part de l'òrgan de contractació l'acreditació de la solvència tècnica o professional de l'equip mínim, caldrà acreditar-la dins del termini atorgat a l'efecte (10 dies hàbils), amb l'advertiment d'exclusió en cas que no quedi acreditada en temps i forma.
Bona tarda, en relació les plantes en dwg, queden tallades sense el espai de accés amb les escales. Tot i que estan en pdf, és possible penjar les plantes completes en dwg? Moltes gràcies.
Publicada

12/de gen./2024

contestada

18/de gen./2024

S'ha incorporat un nou arxiu amb planta i alçats de l'estat actual, en format dwg, on surt el nucli d'escales, a disposició dels licitadors a l'enllaç que conté la documentació tècnica de la licitació.
Hola. Pregunta 1. podeu especificar concretament la data dentrega de la fase 2, si us plau? Pregunta 2. Es donaran indicacions més precises del que es valora positivament de les propostes o el que cal revisar de cara a la pròxima fase? Gràcies.
Publicada

02/de maig/2024

contestada

07/de maig/2024

Tal i com disposa el Plec de bases, s'accedirà a la Fase 2 per invitació adreçada exclusivament als candidats seleccionats, que hauran d'aportar la documentació assenyalada al Plec dins del termini que s'indica a la mateixa carta d'invitació; de forma que el termini de presentació de les propostes de la Fase 2 és el que consta a la carta d'invitació que els convidats a participar a la Fase 2 han rebut, respectivament, en les seves corresponents adreces anònimes de correu electrònic. La carta d'invitació tramesa conté tant el termini màxim de presentació de les propostes com les indicacions necessàries per a presentar-les i és el propi Plec de bases el que recull les directrius i els criteris de valoració que regiran a aquesta segona fase; sense que s'hagi lliurat un llistat de requisits i condicionants específics diferents dels establerts al Plec.
El CEM i el futur equipament del sota coberta poden compartir escales d evacuació o han de tenir escales d evacuació completament independents? Moltes gràcies.
Publicada

14/de maig/2024

El CEM i equipament de sota coberta han de garantir accessos independents. Pel que fa a l'evacuació en cas d'emergència, res prohibeix que es puguin compartir.
Bon dia. Voldriem consultar quin és l aforament desitjat en la planta quarta. Moltes gràcies.
Publicada

24/de maig/2024

contestada

28/de maig/2024

A la planta quarta (sota coberta), tal i com s'indica en els plecs de concurs, no s'hi preveu actuar, tampoc en canvi d'ús, ni aforament.