Carregant

Si us plau, esperi


026/611.2024.005
Serveis de redacció del l'Avantprojecte, Projecte Executiu i Assistència a la Direcció d'Obra per a l'adequació i restauració de fonts del Parc Natural de la Serra de Collserola als Districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris.

Serveis de redacció del l'Avantprojecte, Projecte Executiu i Assistència a la Direcció d'Obra per a l'adequació i restauració de fonts del Parc Natural de la Serra de Collserola als Districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris.


Import sense IVA
112.328,50 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
18/de gen./2024 - 19/de febr./2024 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
134.794,20 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

PCAP

Descarregar

Plec tècnic

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/611.2024.005: Sobre C

17 de maig 2024 10:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
El tècnic proposat com a autor pot tenir la titulació de Enginyera tècnica agrícola?
Publicada

26/de gen./2024

contestada

26/de gen./2024

Si, si té l'habilitació professional necessària per a la redacció, en qualitat d'autor, d'un Projecte executiu de paisatgisme. Igualment caldrà disposar d'estudis acreditats de paisatgisme i de la solvència tècnica exigida.
El tècnic que es proposa com a autor, te en aquest moment el certificat digital caducat (sense rebre el nou fins després del termini de presentació), hi ha alguna altre manera de poder signar els documents?
Publicada

07/de febr./2024

contestada

09/de febr./2024

El Compromís de l'autor/a autor/a del Projecte, que exigeix la clàusula 9.1.4 del PCAP, podria aportar-se amb la signatura manuscrita de l'autor. De conformitat amb la clàusula 8.2 del PCAP, cas que s'aporti algun document sense signatura electrònica i que reprodueixi una signatura manuscrita, s'entendrà que el legal representant de l'empresa licitadora, amb la signatura de la totalitat de l'oferta prèvia al seu enviament i presentació, declara responsablement que dita reproducció és fidel amb l'original i assumeix, alhora, les conseqüències de la seva eventual falsedat. BIMSA es reserva el dret de requerir en qualsevol moment l'aportació física del document original. En el cas que l'autor/a proposat coincideixi amb el licitador, caldrà tenir en compte que, atès que estem davant d'una licitació amb presentació d'ofertes electrònica a través de la Plataforma Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona, tots els licitadors han de disposar de signatura electrònica reconeguda vàlidament emesa per un Prestador de Serveis de Certificació, de conformitat amb el que estableix la Llei 59/2003, de 19 de desembre, de signatura electrònica, i demés disposicions de contractació pública electrònica per poder presentar-se a la licitació. En tot cas, informar-vos, per si és del vostre interès, que l'idCAT és un certificat digital emès pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC) que assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques i garanteix la identitat dels ciutadans mitjançant una signatura electrònica. L'Ajuntament de Barcelona expedeix el certificat digital idCAT i les seves renovacions a les oficines d'atenció ciutadana (OAC). En el cas que sol·liciteu cita de forma immediata us l'expediran en el mateix acte de la cita i l'autor podrà presentar el seu compromís de col·laboració o signar electrònicament la seva oferta, si fos el cas..
Volem confirmar si un professional amb més de 30 anys d experiència en la redacció de projectes executius de paisatgisme en espais naturals, amb una formació en Ciències Biològiques, pot ser considerat com a autor del projecte en aquesta licitació.
Publicada

26/de gen./2024

contestada

26/de gen./2024

Sí si té l'habilitació professional necessària per a la redacció, en qualitat d'autor, d'un Projecte executiu de paisatgisme. Igualment caldrà disposar d'estudis acreditats de paisatgisme i de la solvència tècnica exigida.
El tècnic proposat com a autor pot tenir la titulació de Ciències Biològiques?
Publicada

22/de gen./2024

contestada

25/de gen./2024

No. El titulat que es presenti com autor del projecte, tal i com estableix el Plec de clàusules administratives particulars, ha de tenir l'habilitació professional necessària per a la realització de les prestacions objecte del contracte, que són la redacció d'un projecte executiu. A mes l'autor caldria que disposés d'estudis acreditats de paisatgisme.