Carregant

Si us plau, esperi


026/611.2024.033
Obres relatives al projecte executiu de substitució de la gespa artificial de 6 camps de futbol de Barcelona. Lot 1: CEM Guineueta, CEM Turó de la Peira i CEU Ciutat Meridiana, i Lot 2: CEM Maresme, CLAROR Can Caralleu i CE Clot de la Mel.

Obres relatives al projecte executiu de substitució de la gespa artificial de 6 camps de futbol de Barcelona. Lot 1: CEM Guineueta, CEM Turó de la Peira i CEU Ciutat Meridiana, i Lot 2: CEM Maresme, CLAROR Can Caralleu i CE Clot de la Mel.


Import sense IVA
1.321.058,66 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
01/de març/2024 - 03/d’abr./2024 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat Nº lots
Obres
Obert
2.423.534,25 EUR
Nº lots 2


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
39293300-5 Herba artificial 

1 Lot 1: CEM Guineueta, CEM Turó de la Peira i CEU Ciutat Meridiana Obres relatives al projecte executiu de substitució de la gespa artificial de 6 camps de futbol de Barcelona. Lot 1: CEM Guineueta, CEM Turó de la Peira i CEU Ciutat Meridiana, i Lot 2: CEM Maresme, CLAROR Can Caralleu i CE Clot de la Mel. 790.493,05 Avaluació
39293300-5 Herba artificial 

2 Lot 2: CEM Maresme, CLAROR Can Caralleu i CE Clot de la Mel. Obres relatives al projecte executiu de substitució de la gespa artificial de 6 camps de futbol de Barcelona. Lot 1: CEM Guineueta, CEM Turó de la Peira i CEU Ciutat Meridiana, i Lot 2: CEM Maresme, CLAROR Can Caralleu i CE Clot de la Mel. 530.565,61 Avaluació

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

PCAP

Descarregar

Plec tècnic

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/611.2024.033: Sobre C

10 de maig 2024 13:00

En curs

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Hola, vemos que hay 2 TCQ para cada lote, entendemos que se debe presentar un TCQ único por lote, y no un TCQ por campo. Es así? Gracias
Publicada

07/de març/2024

contestada

11/de març/2024

Buenos dias Se deben presentar los dos LCT precios 0 cumplimentados, tanto si se presenta en el Lote 1 com en el Lote 2, en ambos lotes se han previsto trabajos addcionales, se especifica todo en el Pliego administrativo.
Hola nos pueden aclarar si en el caso de presentarnos a un lote, que viene conformado por 3 campos deben ir dentro de la memoria técnica?. O solo se deben incluir en la memoria los 2 campos que conforman el TCQ y el adicional no se debe incluir. Gracias
Publicada

21/de març/2024

contestada

22/de març/2024

Bon dia, Efectivament, els tres camps (inclós l'addicional) han d'estar inclosos dins la memòria tècncia. Una cordial salutació.
Hola vemos que en el LOTE 2, hay un error en la medición de la capa elástica, ya que solo salen 396,8m2 de Proplay y no la totalidad de m2 del campo de fútbol. Este material debe estar en toda la superficie del campo de fútbol. Creemos que se trata de un error ya que el resto de campos si que se contempla correctamente esta medición. Pueden confirmar que se trata de un error?. Gracias.
Publicada

11/de març/2024

contestada

13/de març/2024

Respecte l'amidament de 396,8 m2 de Proplay, aquest amidament correspon al camp de Can Caralleu. No es tracta de cap error, sinó que donat que aquest material es troba en bon estat a dia d'avui i fa pocs anys de la última intervenció, es contempla cert reaprofitament. Per tant, l'amidament descrit en el projecte licitat és correcte. En la resta de camps amb reblert de cautxú, no es contempla reaprofitament, en cap d'ells. Tot i que en la memòria s'ha deixat oberta la possibilitat de revisar aquest criteri en fase d'execució, si es considerés adient, en el projecte licitat s'ha inclòs l'amidament i pressupost de la totalitat de la superfície dels camps de futbol.
En relació a la partida de la gespa artificial, es cita que el "Producte testat a laboratori homologat conforme el sistema (format per la gespa, reblerts i base elàstica) acompleix els criteris de FIFA QUALITY i la normativa UNE-EN 15330-1)". Cal destacar que donat que està previst que es reaprofitaran els farcits antics, cap empresa licitadora podrà presentar aquest assaig. És a dir, no existeix cap assaig de laboratori homologat tant per la FIFA com per la Normativa EN de la gespa amb farcits reaprofitats. En tot cas, dintre de l'assaig FIFA del sistema, es troba la declaració de la gespa del producte manufacturat, on es pota comprovar les característiques del mateix, que són les que s'hauran de comprovar amb la caracterització del producte. Tan mateix, i tal i com es demana, cito textualment: "previ a la col·locació dels materials a la obra es demanarà a un laboratori homologat que faci una caracterització dels diferents materials aplegats a obra (base elàstica, gespa, sorra, SBR, etc.) per tal de certificar que es corresponen amb les especificacions de les fitxes i mostres presentades pel contractista a la licitació i que són aptes per a la posta en obra". I també, s'hauria de demanar que, un cop finalitzats els treballs de col·locació, es realitzarà un assaig in situ per certificar que el sistema instal·lat compleix amb els paràmetres de la normativa EN 15330 (no FIFA).
Publicada

13/de març/2024

contestada

13/de març/2024

- Quan es defineix: "Producte testat a laboratori homologat conforme el sistema (format per la gespa, reblerts i base elàstica) acompleix els criteris de FIFA QUALITY i la normativa UNE-EN 15330-1)." Es refereix a un producte compost per gespa, reblerts i base elàstica nous. No reaprofitats. El licitador haurà d'acreditar que el producte està testat i homologat en el conjunt de gespa, reblerts i base elàstica per tal de complir els criteris FIFA QUALITY i UNE-EN 15330-1, en el cas de les gespes amb reblert de cautxú. En el cas de les gespes sense reblert de cautxú els criteris a complir seran només els de la UNE-EN 15330-1. - Durant l'obra es faran dos assajos. El primer assaig es realitzarà a mostres extretes dels materials aportats a l'obra per a l'execució dels treballs prèviament a la col·locació. Els assajos es faran per una laboratori homologat a la gespa, reblerts i base elàstica per tal de comprovar que el material aportat corresponen a la fitxa tècnica del producte. El segon assaig es farà al conjunt de gespa, reblert i base elàstica un assaig in situ, un cop instal·lat tot el conjunt i unes setmanes posteriors a la finalització dels treballs, per tal de comprovar que el conjunt compleix amb els paràmetres de la normativa UNE-EN 15330-1. Aquests assajos estan definits en l'Annex 22. Pla de Control de Qualitat, Valorat.