Carregant

Si us plau, esperi


026/611.2024.030
Serveis relatius a la redacció de memòries valorades i la direcció de les obres corresponents a les actuacions de superfície del Pla Endreça.

Serveis relatius a la redacció de memòries valorades i la direcció de les obres corresponents a les actuacions de superfície del Pla Endreça.


Import sense IVA
5.351.858,22 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
04/de març/2024 - 18/d’abr./2024 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat Nº lots
Serveis
Obert
6.422.229,87 EUR
Nº lots 3


Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Divisió de l'expedient en lots

Lot Título Import sense IVA Estat
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 

1 Lot 1: 01 Ciutat Vella, 02 Eixample, 07 Horta-Guinardó Serveis relatius a la redacció de memòries valorades i la direcció de les obres corresponents a les actuacions de superfície del Pla Endreça. 1.783.952,74 Avaluació
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 

2 Lot 2: 03 Sants-Montjuïc, 04 Les Corts, 05 Sarrià-Sant Gervasi, 06 Gràcia Serveis relatius a la redacció de memòries valorades i la direcció de les obres corresponents a les actuacions de superfície del Pla Endreça. 1.783.952,74 Avaluació
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 

3 Lot 3: 08 Nou Barris, 09 Sant Andreu, 10 Sant Martí Serveis relatius a la redacció de memòries valorades i la direcció de les obres corresponents a les actuacions de superfície del Pla Endreça. 1.783.952,74 Avaluació

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

PCAP

Descarregar

Plec tècnic

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia. La presentació de les ofertes es farà a travès de aquesta plataforma o a travès de la aplicació Pixelware? Gràcies.
Publicada

11/de març/2024

contestada

12/de març/2024

Bon dia Segons indica la clausula 7 del Plec de clàusules 7.2. Les ofertes s'hauran de presentar al Portal de Contractació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona. La presentació electrònica exigeix la prèvia descàrrega de l'arxiu corresponent a l'esquema d'oferta de la licitació corresponent. Les ofertes presentades en altres procediments de licitació utilitzant l'esquema d'una licitació diferent no seran admeses. Així mateix, no s'entendran complimentats els requeriments formulats per BIMSA que hagin estat atesos en un altre procediment.
Bona tarda, tenim un dubte sobre la Declaració responsable representant empresa i compromís de lequip mínim que sha dincloure en el SOBRE A. En el plec, a la pag. 34, es llegeix que en la declaració no es té que ESMENTAR LEXPERIÈNCIA CONCRETA NI ELS PROJECTES EN QUÈ SHA PARTICIPAT i que la declaració ha de ser signada per les persones proposades. Al posar el nom de les persones i la signatura, entenem que es dona una pista sobre lexperiència concreta dels perfils proposats, sobretot si abans ja han treballat en projectes i direccions dobra de BIMSA. Esperem que ens confirmin si sha de posar el nom dels perfils proposats.
Publicada

25/de març/2024

contestada

26/de març/2024

Bon dia El nom es pot incloure. Us copio el redactat del plec parla d'experiències i Curriculum que no es poden aportar en sobre A ni Sobre B NOTA IMPORTANT: En qualsevol cas, en el sobre A i B NO hi podrà haver cap referència a l'experiència, inclosos Curricula Vitarum, de la persones que ocuparà les posicions dels Directors d'Obra i Autor, atès que l'experiència de les persones que desenvoluparan aquestes posicions seran objecte de valoració per aplicació de fórmules o criteris automàtics. La revelació d'aquestes referències serà causa d'exclusió.