Carregant

Si us plau, esperi


026/999.2024.018
Servei d'assistència tècnica per al Departament Vertical d¿Obres Estandarditzades.

Servei d'assistència tècnica per al Departament Vertical d¿Obres Estandarditzades.


Import sense IVA
477.260,75 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
21/de maig/2024 - 21/de juny/2024 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Serveis
Obert
3.176.510,95 EUR
codi CPV
71356200-0 Serveis d'assistència tècnica 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

PCAP

Descarregar

Plec tècnic

PPT

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Memòria justificativa

Descarregar

Documents addicionals a publicar

Inici expedient

Descarregar

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia, Sobre la licitació amb expedient 999.2024.018 tenim els següents dubtes sobre el PCAP: 1. En relació a l apartat 6.6.B de solvència tècnica i professional, veiem que les posicions 2, 3, 4, 5, 6 i 7 van acompanyades del següent text: ~ L aportació d aquests tècnics haurà de ser en el moment de la signatura del contracte. En l oferta el licitador no caldrà que aporti el tècnic concret. ~ Aquest text no apareix en la posició número 1 donant a entendre que sí que s ha d aportar. Atès que el Sobre A no pot incloure cap referència als perfils, entenem que la solvència de cada perfil (inclòs el de posició 1) s acreditarà quan BIMSA ho requereixi. És això correcte? 2. L apartat ~ 9.3.1. Oferta econòmica total ~ requereix la presentació del document Preus Zero. No l hem trobat a cap plataforma. Podríem saber on s ha penjat o a quin annex correspon? 3. A l annex número 2 del plec es defineix el 100% de personal propi amb contracte laboral quan les vuit posicions requerides són de personal propi. Tenint en compte que l apartat 6.6.B. només menciona set posicions, quina seria la vuitena? Salutacions,
Publicada

12/de juny/2024

contestada

19/de juny/2024

Bona tarda Resposta 1: Exacte. En el sobre A cal presentar l'Annex corresponent al compromís d'adscriure el personal previst a la Clàusula 6.6, però només caldrà acreditar-lo a requeriment de BIMSA. En els sobres A i B resta prohibit avançar informació sobre les diferents posicions que l'empresa licitadora proposarà per executar el servei. Respsota 2. Es conclou que es tracta d'un error material del Plec. NO ÉS NECESSARI acompanyar l'oferta d'un preus zero, sinó que serà suficient donar compliment a l'Annex núm. 2-A, acreditacions pertinents, etc. Resposta 3. Es tracta d'un error material. El 100% del personal propi amb contracte laboral s'assoleix amb les SET (7) posicions requerides. Salutacions.
Sobre la Licitació de l¿expedient 999.2024.018 ,tenim els següents dubtes: Els següents dubtes son sobre l¿apartat 6.6. CONDICIONS MÍNIMES DE SOLVÈNCIA I ACREDITACIÓ DE LA MATEIXA, pàgines 13, 14 , 15 i 16 del Plec Administratiu. 1. POSICIÓ 1: UN/A TÈCNIC/A PROPOSAT/DA COM PROJECTE MANAGEMENT: Dubte: quan diu experiència en Direcció de les obres vol dir en qualsevol posició que hagi desenvolupat dins de l¿equip de Direcció de les obres? o vol dir que ha de ser com a Director de l¿obra? No és el mateix requeriment . 2. POSICIÓ 2, 3, 4: TÈCNIC/A PROPOSAT/DA COM A SUPORT: Dubtes: 1. Quan diu Direcció de les obres vol dir en qualsevol posició de l¿equip de Direcció de les obres? o vol dir que ha de ser com Director de l¿obra. No és el mateix requeriment . 2. Els 2 requeriments només els ha de complir l¿Autor i/o Direcció d¿obra? El Cap d¿Obra no? 3. Tenir 3 projectes i/o obres complerts d¿urbanització en àmbit urbà amb una d¿ells no inferior a 300.000 € IVA inclòs ja compleix amb els 2 apartats? O s¿ha de tenir 4 projectes i/o obres, una de més de 300.000 € + 3 d¿altres imports. En aquest requeriment val també les Memòries Valorades? O només han de ser projectes executius. 3. POSICIÓ 5, 6: TECNIC/A PROPOSAT/DA COM A RESPONSABLES DE LES ACTUACIONS Dubtes: 1. Quan diu Direcció de les obres vol dir en qualsevol posició de l¿equip de Direcció de les obres? o vol dir que ha de ser com Director de l¿obra. No és el mateix requeriment . 2. Aquí entenem que tant l¿Autor com la Direcció d¿Obra com el cap d¿obra han de complir els 2 apartats, llavors vol dir que en altres perfils anteriors no? 3. Tenir 5 projectes i/o obres complerts d¿urbanització en àmbit urbà amb una d¿elles no inferior a 1.000.000 € IVA inclòs ja compleix amb els 2 apartats? O s¿ha de tenir 6 projectes i/o obres, una de més de 1.000.000 € + 5 d¿altres imports. En aquest requeriment val Memòries Valorades? O només han de ser projectes executius.
Publicada

28/de maig/2024

contestada

10/de juny/2024

.Bon dia,. 1. POSICIÓ 1: UN/A TÈCNIC/A PROPOSAT/DA COM PROJECTE MANAGEMENT: RESPOSTA: vol dir Director d'obres, assimilat a autor en la fase d'obres 2. POSICIÓ 2, 3, 4: TÈCNIC/A PROPOSAT/DA COM A SUPORT: RESPOSTA. Igual que l'apartat anterior, en aquesta posició s'admet també tenir experiència coma cap d'obra 2. Els 2 requeriments només els ha de complir l'Autor i/o Direcció d'obra? El Cap d'Obra no? RESPOSTA :Els ha de complir l'Autor i/o Director d'obra i/o el cap d'obra 3. Tenir 3 projectes i/o obres complerts d'urbanització en àmbit urbà amb una d'ells no inferior a 300.000 ¿ IVA inclòs ja compleix amb els 2 apartats? O s'ha de tenir 4 projectes i/o obres, una de més de 300.000 ¿ + 3 d'altres imports. En aquest requeriment val també les Memòries Valorades? O només han de ser projectes executius. RESPOSTA:Amb 3 projectes es suficient, un ha de ser superior a 300.000¿ i poden ser memòries valorades però han de ser experiències en projectes complerts i/o Director d'una obra complerta 3. POSICIÓ 5, 6: TECNIC/A PROPOSAT/DA COM A RESPONSABLES DE LES ACTUACIONS RESPOSTA . Igual que la primera resposta. 2. Aquí entenem que tant l'Autor com la Direcció d'Obra com el cap d'obra han de complir els 2 apartats,RESPOSTA: Correcte llavors vol dir que en altres perfils anteriors no? RESPOSTA: Contestat en preguntes anteriors 3. Tenir 5 projectes i/o obres complerts d'urbanització en àmbit urbà amb una d'elles no inferior a 1.000.000 ¿ IVA inclòs ja compleix amb els 2 apartats? O s'ha de tenir 6 projectes i/o obres, una de més de 1.000.000 ¿ + 5 d'altres imports. En aquest requeriment val Memòries Valorades? O només han de ser projectes executius. RESPOSTA:Amb 5 projectes es suficient, un ha de ser superior a 1.000.000¿ i poden ser memòries valorades però han de ser experiències en projectes complerts i/o Director d'una obra complerta .