Carregant

Si us plau, esperi


026/602.2021.002
Serveis relatius a la redacció del Projecte i Direcció de les obres del nou Centre de Serveis Socials a l'illa de Myrurgia, al Districte de l'Eixample a Barcelona.


Import sense IVA
22.783,49 EUR
Estat
Avaluació
Periode de sol·licituds
10/de febr./2021 - 08/de març/2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment Valor estimat codi CPV
Serveis
Concursos de projectes (Anònim)
Procediment anònim
332.127,21 EUR
codi CPV
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

    • [BIMSA-CP] Documentació General i de les identitats dels candidats
    • [BIMSA-CP] Documentació de les propostes tècniques per a la selecció de concursants

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/602.2021.002: Mesa d'obertura de la sección Sobre A: Identitat Lemes i Documentació general:

19 de juliol 2021 13:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
En el programa funcional apareix un asterisc en la zona d'accés, que indica que cal preveure un espai per deixar bicicletes i/o patinets pels profesionals del centre. Cal preveure aquest espai en l'interior de l'equipament? o pot ser a l'exterior? Quina superfície es considera que ha de tenir? gràcies
Publicada

25/de febr./2021

contestada

03/de març/2021

En relació amb l'espai, preferiblement és a l'interior. En quant a la superficie, l'espai ha de tenir capacitat per a 6-8 unitsts (patinet/bicicleta)
Als 'Criteris d'intervenció' i al PEU-PMU s'indica a les seccions que la cota de la PB pot estar a +1.20 de la cota de ref de carrer de Provença, la 35.29 (+1.20)= 36.49. Si agafem la cota d'accés als jardins des del carrer (33.62), resulta que la PB, respecte a l'accés a l'illa pot col·locarse a +2.87 (36.49-33.62). Es correcte? La cota que sembla no estar definida es la de la parcel·la de l'ambit B (on estan plantat els 8 arbres davant del futur accés al centre) que ens sembla molt important ja que definirà el desnivell i la pujada (o baixada) a l'edifici. Hem de fer una hipòtesi (dels dibuxos sembla ser que aquesta cota esta aprox a 1m per sobra del sauló dels arbres) ja que aquesta cota no es definirá fins al futur aixecament topogràfic que s'esmenta a les bases?
Publicada

25/de febr./2021

contestada

03/de març/2021

Responem les preguntes a continuació: 1.- Als 'Criteris d'intervenció' i al PEU-PMU s'indica a les seccions que la cota de la PB pot estar a +1.20 de la cota de ref de carrer de Provença, la 35.29 (+1.20)= 36.49. Si agafem la cota d'accés als jardins des del carrer (33.62), resulta que la PB, respecte a l'accés a l'illa pot col·locarse a +2.87 (36.49-33.62). Es correcte? Sí, és correcte, però cal tenir en compte que la cota altimètrica interior del jardí és major (en aproximadament 1m) respecte la del carrer en el punt de l'accés als jardins. 2.- La cota que sembla no estar definida es la de la parcel·la de l'ambit B (on estan plantat els 8 arbres davant del futur accés al centre) que ens sembla molt important ja que definirà el desnivell i la pujada (o baixada) a l'edifici. Hem de fer una hipòtesi (dels dibuxos sembla ser que aquesta cota esta aprox a 1m per sobra de l'accés des del carrer dels arbres) ja que aquesta cota no es definirá fins al futur aixecament topogràfic que s'esmenta a les bases? Sí, la cota altimètrica interior del jardí és major (en aproximadament 1m) respecte la del carrer en el punt de l'accés als jardins, per tant mentre no es disposi de l'aixecament topogràfic la cota a considerar del jardí és aproximadament la +34.62. Tot i que cal tenir en compte que l'objecte de la valoració de la fase 1 és una planta tipus (la d'accés) i una secció representativa de l'equipament
Bona tarda, tot i que en el plec de bases especifica que la presentació s'ha de fer via l'aplicació de presentació d'ofertes, a la web de BIMSA, a forma de presentació no trobem el link per descarregar la sol.licitud (arxiu *.eic) sino que l'unica opció que ens dóna es fer la presentació on line. És això correcte tot i contradir-se amb el plec de bases del concurs? gràcies!
Publicada

04/de març/2021

contestada

05/de març/2021

Bon dia, L'aplicació de presentació d'ofertes es troba en la pataforma de licitacions de l'Ajuntament de Barcelona. Si consulteu la guia enllaçada en el plec trobareu els passos a seguir per presentar l'oferta.
Bon dia, El plec indica (pagina 23) que el contingut del sobre A és el que enumera la clàusula 9 (pagina 29). No menciona que s¿hagin d¿adjuntar els documents que acrediten la solvència tècnica dels autors i col.laboradors. Es demanarà aquesta informació en una fase posterior? Gràcies,
Publicada

18/de febr./2021

contestada

23/de febr./2021

Bona tarda, Els documents que acrediten la solvència tècnica es demanaran en la fase II, un cop s'hagi declarat la proposta guanyadora així com aquelles propostes que tenen accés a premi.
Bon dia, Mirant el plec administratiu per preparar les declaracions ens estan sortint dubtes amb algunes incongruències. En el punt on diu: Declaració responsable representant empresa i compromís de l¿equip mínim, aquest punt es fa referencia a l'annex 1-G, quan aquest annex és refereix al compromís d'igualtat de gènere. Entenem que és un error i aquesta declaració es fa com sempre? En el punt: Declaració responsable de compromís d¿igualtat de gènere fa referència a l'annex 1-H, si mirem aquest parla de "DECLARACIÓ RESPONSABLE EN RELACIÓ A LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS, LA UBICACIÓ DELS SERVIDORS I EL LLOC DE PRESTACIÓ DELS SERVEIS ASSOCIATS A AQUESTS" En el punt: Declaració relativa a la protecció de dades personals, es fa referència a l'annex 1-I, aquest annex no existeix dins del plec facilitat. Hem de redactar nosaltres una declaració? Es l'annex mencionat en el punt anterior 1-H? En aquests cas no entenem que hem d'indicar en relació amb els servidors? Moltes gràcies. Salutacions
Publicada

04/de març/2021

contestada

04/de març/2021

Bon dia, Hi ha un error en la referència als annexes. L'annex relatiu al compromís d'equip mínim s'ha de fer com sempre (la referència a l'annex 1-G és errònea). Així mateix, per complimentar l'annex d'igulatat de gènere s'ha d'aportar l'annex ue té el mateix nom. En aquest mateix sentit, l'annex de dades personals es troba al plec (la referència és errònea però s'ha d'agafar la delcaració existent) Gràcies i perdoneu els inconvenients.
A l'opció 2 de programa funcional s'han de preveure 4 sales d'entrevistes en una planta; s'enten per tant que a l'altra planta s'han de preveure les altres 3, més les 2 d'atenció familiar i la d'atenció de grups? Es correcte?
Publicada

28/de febr./2021

contestada

03/de març/2021

Cal tenir en compte que l'objecte de la valoració de la fase 1 és una planta tipus (la d'accés) i una secció representativa de l'equipament, amb les que s'ha de donar resposta a una de les dues opcions del programa de la fase 1. El programa complert, indicat a la pàg. 12 del Plec de criteris d'intervenció, es considerarà per la 2a fase del concurs.
Respecte a la questió sobre la cota del Jardí, vist que la informació que faciliteu en la resposta és aproximada, podem prendre com a guia les cotes que indica el parcelari del PIU de Barcelona? Aquest indica que la cota a la calçada davant de Provença, 422, és 35.21, que en la vorera davant l'accés dels jardins, la cota és 33.65, i que a l'interior del jardí és 34.19. Aquesta cota 34.19, coincideix amb la secció gràfica que heu aportat.
Publicada

04/de març/2021

contestada

08/de març/2021

Tal i com s'ha respost en consultes anteriors, la cota altimètrica interior del jardí és major (en aproximadament 1m) respecte la del carrer en el punt de l'accés als jardins, per tant mentre no es disposi de l'aixecament topogràfic la cota a considerar del jardí és aproximadament la +34.62. (amb la base de les cotes reflectides en el PEU-MU). Tot i que cal tenir en compte que l'objecte de la valoració de la fase 1 és una planta tipus (la d'accés) i una secció representativa de l'equipament
A la pregunta precedent on diu '1 m per sobre del sauló' volia dir '1 m per sobra de l'accés des del carrer'
Publicada

26/de febr./2021

contestada

03/de març/2021

Respost a l'anterior pregunta
Bon dia, En referència als col·laboradors de l'equip tècnic: Si per una mala interpretació dels requeriments de la solvència tècnica a presentar en la fase II, BIMSA consideres que algun dels col·laboradors no compleix amb els requisits de solvència: - Quedaria invalidada la proposta total presentada? - O només caldria substituir el col·laborador corresponent ? gràcies
Publicada

25/de febr./2021

contestada

02/de març/2021

Bon dia, En cas que uns dels col·laboradors no compleixi amb els requisits de solvència, no es podrà canviar de col·laborador sino que s'invalidarà la proposta total. Sens perjudici de l'anterior, si el projecte aportat per un dels col·laboradors no compleix amb requisits de solvència exigits, però algun altre projecte del mateix col·laborador sí compleix, es podrà esmenar dit error. No obstant, repetim qque no es possible canviar el col·laborador una vegada presentada la proposta.
Bon dia, Alguns dels annexos descrits a la clausula 9 del contigut del sobre A no estan afegits a la documentació, i d'altres tenen una numeració diferent. Com hauríem de procedir? generem noves declaracions responsables noves? Per altra banda, quin és el procediment per pujar la documentació? Si es fa a través de l'aplicació Pixelware, entenem que necessitem un link que no hem trobat a la documentació. gràcies!
Publicada

01/de març/2021

contestada

02/de març/2021

Bon dia, Efectivament, si alguna declaració que es llista en la clàusula 9 no es troba en els annexes, s'ha de crear una declaració nova fent referència a la clàusula 9. En quant al procediment per pujar la documentació, en el plec s'exposa com per tal de presentar proposta és necessari descargar l'aplicatiu de presentació d'ofertes
En la documentació facilitada, ja sigui en el plec o en els arxius CAD, no s'indica la cota del nivell del jardí. Gràficament, en la secció, es pot interpretar que està aproximadament 1m per sota de la cota +0.00 de referència (punt mig de la façana de l¿edifici situat al C/ Provença 420- 422). Podrieu confirmar que és així? Gràcies,
Publicada

01/de març/2021

contestada

03/de març/2021

La cota altimètrica interior del jardí és major (en aproximadament 1m) respecte la del carrer en el punt de l'accés als jardins, per tant mentre no es disposi de l'aixecament topogràfic la cota a considerar del jardí és aproximadament la +34.62. Tot i que cal tenir en compte que l'objecte de la valoració de la fase 1 és una planta tipus (la d'accés) i una secció representativa de l'equipament
Bona tarda. Voldriem saber si podem alterar la topografia de la zona ajardinada sota la que s'indica que cal situar l'espai tècnic ja sigui afegint o restant terra i sempre conservant l'arbrat existent. Gracies.
Publicada

18/de febr./2021

contestada

25/de febr./2021

A criteri del concursant, tenint en compte el marc econòmic indicat en el plec tècnic. Tot i que cal tenir en compte que l'objecte de la valoració de la fase 1 és una planta tipus (la d'accés) i una secció representativa de l'equipament
Bona tarda. Entre els esquemes 2D que poden acompanyar la proposta pot haver-hi esquemes que expliquin altres nivells de l'edifici o l'unica distribució de programa que podem ensenyar es la de la planta d'accés? Gracies.
Publicada

18/de febr./2021

contestada

25/de febr./2021

Tal i com s'indica a la clàusula 10 del Plec de Bases i en el plec de criteris, el panell contindrà: una planta tipus (la d'accés) i una secció esquemàtica representativa - totes dues a escala 1/200 i en 2D-, a banda d'una memòria i esquemes o croquis en 2D per tal d'aclarir l'exposat a la memòria. El panell no pot contenir: detalls constructius (ni en 2D ni en 3D), ni perspectives, maquetes, renders, fotomuntatges, fotografies ni qualsevol representació gràfica o de visualització en 3D.
EL TERMINI PER ENTREGAR LES PROPOSTES DE LA SEGONA VOLTA ÉS 24 DE MAIG, HEM VIST QUE EL 24 DE MAIG ÉS FESTA LOCAL A BARCELONA, HI HAURÀ ALGUN CANVI EN EL DIA DE L'ENTREGA?
Publicada

17/de maig/2021

contestada

18/de maig/2021

S?ha canviat el termini de presentació al 25 de maig de 2021