Carregant

Si us plau, esperi


026/608.2021.019
Obres relatives al projecte executiu actualitzat de la reurbanització dels c. de Llopis i del Pla dels Cirerers, del districte de Nou Barris, a Barcelona.

Obres relatives al projecte executiu actualitzat de la reurbanització dels c. de Llopis i del Pla dels Cirerers, del districte de Nou Barris, a Barcelona.


Import sense IVA
976.428,32 EUR
Estat
Adjudicat
Periode de sol·licituds
18/de març/2021 - 08/d’abr./2021 13:00

Tipus de contracte Tipus de procediment SARA Valor estimat codi CPV
Obres
Obert simplificat
No 1.171.713,98 EUR
codi CPV
45233140-2 Obres vials 



Forma de presentació

Estructura de l'oferta

  • Documentació administrativa
    • [BIMSA]. Documentació Administrativa.
  • Oferta tècnica
    • [BIMSA]. Oferta avaluable mitjançant criteris sotmesos a judici de valor.
  • Oferta econòmica i criteris automàtics
    • [BIMSA] Oferta avaluable mitjançant fórmules matemàtiques i criteris automàtics

Documents i enllaços publicats de l'expedient

Document
Plec administratiu

Pliego administrativo

Descarregar

Plec tècnic

Pliego técnico

Descarregar

Meses d'obertura de la licitació.

026/608.2021.019: Mesa d'obertura de la sección Sobre C: Oferta econòmica i criteris automàtics

6 de maig 2021 11:00

Finalitzada

Per poder formular preguntes ha d'estar prèviament registrat, o bé manifestar l'interès mitjançant la inscripció d'una sol·licitud
Bon dia En referencia a l'expedient 026/608.2021.019 no tenim la classificació exigida, es possible l'acreditació de solvència mitjançant la conformitat de l'artile 75 de la LCSP basant-se en l'acreditació de solvència i mitjans d'altres entitas?
Publicada

26/de març/2021

contestada

29/de març/2021

Bon dia, D'acord amb l'establert a la clàusula 6.2 del plec, si es podrà sempre que es compleixi amb els requisits indicats. "6.2. De conformitat amb l'article 75 de la LCSP es podrà acreditar la solvència basant-se en la solvència i mitjans d'altres entitats, amb independència de la naturalesa jurídica dels vincles que tingui amb elles, sempre que demostri que durant tota la durada de l'execució del contracte, disposarà efectivament d'aquesta solvència i mitjans i que l'entitat a la que es recorri no està incursa en una prohibició de contractar. Tanmateix, respecte als títols d'estudis i professionals o a l'experiència professional, només es podrà recórrer a les capacitats d'altres entitats si aquests executessin la part de l'objecte del contracte per al que es requereixin dites capacitats. Quan una empresa recorri a les capacitats d'altres entitats, haurà de demostrar que disposarà dels recursos necessaris mitjançant la presentació a aquest efecte del compromís per escrit de dites entitats. Aquest compromís es presentarà pel licitador que hagués presentat la millor oferta, previ requeriment complimentat de conformitat amb el que es disposa a l'apartat 2 de l'article 150 de la LCSP, sense perjudici del que s'estableix a l'apartat 3 de l'article 140 de la LCSP. En el cas que l'empresa licitadora recorri a capacitats d'altres empreses per acreditar la solvència econòmica i/o tècnica, de conformitat amb el que prevé l'article 75 de la LCSP ha d'indicar aquesta circumstància en la declaració responsable d'acord amb el model que consta a l'Annex núm. 1-A del present Plec que es fa referència més endavant i presentar altre declaració separada per a cadascuna de les empreses a la capacitat de les quals recorri o que tingui intenció de subcontractar, degudament signada. En el supòsit que es recorri a la solvència econòmica i financera d'altres entitats, serà necessari que el licitador i les entitats a les que es recorri siguin solidàriament responsables de l'execució del contracte, i acreditin individualment la solvència que aporten."