Carregant

Si us plau, esperi

Accessibilitat

L' Ajuntament de Barcelona sha compromès a fer accessible el seu lloc web de conformitat amb Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils de el sector públic. De la mateixa manera, es treballa per mantenir un nivell daccessibilitat adequat en els seus continguts.

La present declaració d'accessibilitat s'aplica a l'espai web.

Declaració de conformitat

L'espai web aplica les Pautes d'Accessibilitat pel Contingut Web 2.0 amb un nivell de conformitat [AA] per garantir l'acompliment que hi ha establert en la legislació espanyola en la Norma UNE 139803: 2012, respectant les directrius proporcionades per la WAI (Web Accesibility Initiative) que marca els estàndars internacionals en la creació de continguts webs accessibles en tot el món.

La tecnología utilitzada de forma accessible en l'espai web es Javascript.

El portal garateix amb els estàndars en HTML5 i CSS 3.0 garantint la validació del codi de les seves pàgines a través del W3C Validator i el Total Validator Tool

¡CSS Vàlid!Nivel de Conformidad Doble A en W3C WAI

Declaració de conformitat parcial

Part de la documentació en Pdf i en altres formats (Excel, Word ...) que s'aporta al portal, per tractar-se de fonts externes, no compleix amb els principis d'accessibilitat requerits. El contingut de les pàgines externes a aquest Portal, al formar part d'altres fonts externes al portal, no es pot controlar. En aquest sentit s'estan fent millores per aconseguir que els criteris d'accessibilitat puguin garantir i mantenir-se en el temps.